- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
sabah aç karnina tartıldım..@orkidekaramel sabah çok erken bildirim yapma canım eğer işe gitme durumun yoksa.
Tartıl ama öğlene doğru bildir.
Kalktığımızda ki ile sonradan çıkan sonuç farklı oluyo.
Aç karnına biraz yürüyüş spor yapmakta o şişleri indiriyor az da olsa.
kızlar bi derdim varrrr
bdv ye pauylaşmak istedim vazgeçtim.
sabah bizim işyerinde çalışan bayan arkadaşimin arabasina bindim.
eşime bi daha birinin arabasina binmeyecegime söz vermişim oldukça büyük tepki almişim ...
bi daha binersen hiç güvenmem sana diyordu.
eşimle gizli sakli bişeyim yok
ne yapacagimi bilmiyorum eşime sölemesem vicdanim rahat etmiycek sonradan öğrenirse bana niye sölemedin diyip büyük tepki alicam ofbay ve bayan farketmiyo hiç binme diyo hiç erkegin arabasina binmem o bir bayan... ne yapmaliyim. bişey söleyinn.
sabah aç karnina tartıldım..
işe gidiyorum ve bildirimi yaptım:) tamam öğleden sora yaparim.
arkadaşim çok iyi tanidiğim ben 5 senedir kamuda memurum. bizim işyerinde çalışıyor üstelik evlerimiz çok yakin...
Bu durumda söylemen lazım sözünü tutmamanın dışında saklamak daha çok rahatsız etmiş.
Ya binmiyceksin ya da arkadaşını tanımasını sağlıycaksın.
Niye böyle düşünüyor diye sorgulamıyorum o ikinizin arasında bi durumdur insanın neye takılacağı belli olmuyor.
Bonus @hergaf cakil80 @nisan34 @ISILDURU bengisu022 veeee tembel @Amethyst_1 :)
Hu huuu takım canlar nerdesiniz?
Yeniler diyorum,bize geçicekmiş öyle diyolaaa
arkadaşim çok iyi tanidiğim ben 5 senedir kamuda memurum. bizim işyerinde çalışıyor üstelik evlerimiz çok yakin...
eşim de onu taniyor tanisada binme diyor.
büyük tepki aldim bi gün öğle arasindada bindim.
kızım çok küçüktü yarim gün çalışıyordum. eşim böle şeylere katlanamaz çok kindar bi adamdir.
işyerindeki kadin iyi biri hatta öğlenlerde beraber yürüyoruz.
eşime sölesem eminimki firçaliycak.. ondan korkuyorum.;
herşeyimi kısıtladi...
sosyal medyam yok. buraya girdiğimi bile bimiyo.
adamlarla konuşmak da yasak. bi adam geliyo benle muhabbete dadanmaya çalışyor yüz vermiyorum. kısa kesip gidiyorum işyeri 8 saat işyerinde geçiriyorum eşim sadece işini yap diyo. ben buraya derdimi anlatmak için burdayim. yoksa kimsem yok aileme anlatmama dahi izin vermiyo.
eşim daha başından beri binme diyo. bende dinlenedim kedisi bir adamin arabasina binebiliyorsa benim binmeme niye musade etmiyo
Sadece işini yap kısmında çok haksız değil aslında iş ortamlarıda insanlarda çok bozuldu neler okuyoruz.
İllaki bir muhabbette olacaktır yani sana güvenmesi lazım.
Çok rahatsız olduğu bişey olmuş, bişey görmüş olmalı bu konuda sanırım arabayla ilgili yoksa niye bu kadar huylu olsun?
Hep böylemiydi yoksa sonradanmı böyle oldu oda önemli.
kızlar bi derdim varrrr
eşime bi daha birinin arabasina binmeyecegime söz vermişim oldukça büyük tepki almişim ...
ne yapacagimi bilmiyorum eşime sölemesem vicdanim rahat etmiycek sonradan öğrenirse bana niye sölemedin diyip büyük tepki alicam ofbay ve bayan farketmiyo hiç binme diyo hiç erkegin arabasina binmem o bir bayan... ne yapmaliyim. bişey söleyinn.
Canım erkeklerin bazı huylarını anlamak zor hepsinin ayrı bir tersliği var sen daha iyi bilirsin ama hangisine daha fazla tepki vereceğini ...arkadaşim çok iyi tanidiğim ben 5 senedir kamuda memurum. bizim işyerinde çalışıyor üstelik evlerimiz çok yakin...
eşim de onu taniyor tanisada binme diyor.
büyük tepki aldim bi gün öğle arasindada bindim.
kızım çok küçüktü yarim gün çalışıyordum. eşim böle şeylere katlanamaz çok kindar bi adamdir.
işyerindeki kadin iyi biri hatta öğlenlerde beraber yürüyoruz.
eşime sölesem eminimki firçaliycak.. ondan korkuyorum.;
herşeyimi kısıtladi...
sosyal medyam yok. buraya girdiğimi bile bimiyo.
adamlarla konuşmak da yasak. bi adam geliyo benle muhabbete dadanmaya çalışyor yüz vermiyorum. kısa kesip gidiyorum işyeri 8 saat işyerinde geçiriyorum eşim sadece işini yap diyo. ben buraya derdimi anlatmak için burdayim. yoksa kimsem yok aileme anlatmama dahi izin vermiyo.
öff yaa bu durumlar ne kötü birşey sıkma canını eğer kocan duyamıcak gibi ise onun güvenini sarsma söyleme derim ama illaki benim arabaya bindiğimi duyar öğrenir diyorsan ozaman söylemen daha iyi ve söylerken uygun zamanı kolla gözlerine de bak ki birdaha yapmıcanı sen söylerken. pişmanlığını anlat ona ama bir daha yapma canım hepimizin ufak tefek kocalarımızdan gizlediğiniz şeyler vardır örnek birşey alırım 10 lira o sorduğu zaman 5 lira bunun gibi şeyler irilerimizin istemediği birşeyi kendi kafamıza göre yapmaya kalkarsak o evliliğin sonu gelmez bir yerden kopar allah korusun hepimizin yuvasına rabbim birlik beraberlik versin canım inşaallah üzülme düzelmicek affedilmicek konu diil biz kadınlar hallederizkızlar bi derdim varrrr
ben sölemiyorum buraya girdiğimi ama benim burda içimi dökmeye ihtiyacim var. canimi sıkılınca BURAYA KOŞUYORUM.Canım erkeklerin bazı huylarını anlamak zor hepsinin ayrı bir tersliği var sen daha iyi bilirsin ama hangisine daha fazla tepki vereceğini ...
Benimki de sosyal medya sevmez mesela nişanlıyken kapattım hepsini burdan da haberi yok aman olmasında çok kv arkadasından konuştum:):)
Burayi farkederse butun geçmişi okuyabilit ovyuzden surekli çıkış yapin sayfadan çıkarken ve telefondaki geçmişi silin bende kinuya atladim ama kendi grubum diye girdim baska sayfadayim okumuş oldumben sölemiyorum buraya girdiğimi ama benim burda içimi dökmeye ihtiyacim var. canimi sıkılınca BURAYA KOŞUYORUM.
siliyorum. okumuyor:)Burayi farkederse butun geçmişi okuyabilit ovyuzden surekli çıkış yapin sayfadan çıkarken ve telefondaki geçmişi silin bende kinuya atladim ama kendi grubum diye girdim baska sayfadayim okumuş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?