Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlarrrr

kilo bildirimim eski 78...5
yeni .....78 ....4... olmuyorrrrr

Canım üzülme bazen vücut 1 hafta aynı kalabiliyor bugün diyetteyken yemenin yasak olduğu bir şeyi bir öğün yemek vücudun diyette sanmasın kendini

Canm bence esinle paylaş.gizlemek hic olmaz neden bu kadar tepkili acaba?

Günaydın fit hatunlar

Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı

Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2

Beklentim çöktü ama kısmet

Bonus
Yahu temizinden 800 gr vermişsin mis gib. Haftaya daha güzel gelecek
Niye olmadı diye düşünüyorsun hemen
800 gr az değil teselli vermek için söylemiyorum
Yağdan verdikten sonra mis gibi eksi

Ben nere yazdım
Akıl kalmadı yeminle Bonus
Neysem güzel sağlıklı kilo vermeler diliyorum her birinize
Arada göz gezdiriyorum buraya tanıdığım birkaç kişi olduğundan
Çakılın mesajını bulunca daldım direkt
Hepiniz çıtır çıtır olun inşallah

Canım üzülme bazen vücut 1 hafta aynı kalabiliyor bugün diyetteyken yemenin yasak olduğu bir şeyi bir öğün yemek vücudun diyette sanmasın kendini
aynem ben de öyle düşündüm çünkü gerçekten aman aman yemiyorum. dikkat te ettim bu hafta olabilir dediğin taktiği bir denicem bugün yiyip yarın tekrar başlıcam ben de öyle düşşndüm olmazsada artık yapcak tek şey tekrar diyetisyen e gitmek offfff offfff çok sıkıldım ......

Bitanem 10 günde bir lahmacun hamburger vs vs şeyler ye vucut şaşırır ama hastalığın varsa onun için tabiki git ben gittim pko çıktı insülin direnci çıktı mesela ilaç kullanıyorum ama öyle bir rahatsızlığın yoksa vücudu sasirt birde kalorini hesaplat eğer altında alıyorsanız gene durur vermen ben günlük 1500 1600 arası kalori alıyorum mesela

19 nisan 2018 menüm....
sabah
iki dilim yoğurtlu ekmwek pizzasi( yumurta yogurt karıştırıp ekmege sürüyorum. firina kotyuyorum çok leziz oluyor.
öğlen
yulaf detox (yulaf-zendeçal zencefil. tarçin yoğurt)
akşam taze fasulye
salata
sporu saymadim yürüdüm çiktim dk sayamiyorum. sayasam yorulurum herade.

ya yapıyorum ç şekilde arada canımın istediği şeyi yiyorum ben 88 89 kilo arasındaydım boyum da 1 60 benim kendi çabamla 85 86 lara geldim ama çok zorlandım buraya topiğe geldim bir süre de burda çabaladım baktım çok zorlanıyorum diyetisyene gittim 76 ya düştüm lakin diyetisyen i bıraktım ogünden beri yine bocalıyorum bir ileri iki geri 80 e çıkmamak içşn savaşveriyorum rahatsızlığım yök tahlillerim temiz çıktı canım psikolojik yani şiödi kendimi diyetisyen ile ramazan arası tartıp duruyorum tekrar mı gitsem veya ramazan da oruçla mı versem gibi gibi haziran 30 da düğünümüzde var yani benim 1 ayım var düğünden 1 ay önce kilomu oturtmam lazım ki elbisemi ona göre prova edecekler felan hazırlanacak ogün için

B
Spor ayakkabılarla eşofmanlar da iki kilo çeker evde tartiliyorsan iç çamaşırlarınla tartıl foto atmamada gerek yok hani kıyafetli değilim falan dersen

Kuzum dışarda tartildim evde tartı yok aynı giysileri giydim geçen haftaya o yüzden haftaya alınca evde tartilcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…