SPORU yazmayı unutmuşum 140 dk.kilo bildirimi
geçtiğimiz hafta :117.8
bugün 115.9
fark : 1.9
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimim eski 78...5
yeni .....78 ....4...olmuyorrrrr
Canm bence esinle paylaş.gizlemek hic olmaz neden bu kadar tepkili acaba?kızlar bi derdim varrrr
bdv ye pauylaşmak istedim vazgeçtim.
sabah bizim işyerinde çalışan bayan arkadaşimin arabasina bindim.
eşime bi daha birinin arabasina binmeyecegime söz vermişim oldukça büyük tepki almişim ...
bi daha binersen hiç güvenmem sana diyordu.
eşimle gizli sakli bişeyim yok
ne yapacagimi bilmiyorum eşime sölemesem vicdanim rahat etmiycek sonradan öğrenirse bana niye sölemedin diyip büyük tepki alicam ofbay ve bayan farketmiyo hiç binme diyo hiç erkegin arabasina binmem o bir bayan... ne yapmaliyim. bişey söleyinn.
bi haftada 4 kilo... nasıl becerdin yahuGeçen hafta kilo = 94.3
Bu hafta kilo = 90
Fark = 4.3
Yahu temizinden 800 gr vermişsin mis gib. Haftaya daha güzel gelecekGünaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Beklentim çöktü ama kısmet
Bonus
bi haftada 4 kilo... nasıl becerdin yahu
aynem ben de öyle düşündüm çünkü gerçekten aman aman yemiyorum. dikkat te ettim bu hafta olabilir dediğin taktiği bir denicem bugün yiyip yarın tekrar başlıcam ben de öyle düşşndüm olmazsada artık yapcak tek şey tekrar diyetisyen e gitmekCanım üzülme bazen vücut 1 hafta aynı kalabiliyor bugün diyetteyken yemenin yasak olduğu bir şeyi bir öğün yemek vücudun diyette sanmasın kendini
söledim benim güvenimi sarsiyorsun dediCanm bence esinle paylaş.gizlemek hic olmaz neden bu kadar tepkili acaba?
aynem ben de öyle düşündüm çünkü gerçekten aman aman yemiyorum. dikkat te ettim bu hafta olabilir dediğin taktiği bir denicem bugün yiyip yarın tekrar başlıcam ben de öyle düşşndüm olmazsada artık yapcak tek şey tekrar diyetisyen e gitmekofffff offfff çok sıkıldım ......
Spor ayakkabılarla eşofmanlar da iki kilo çeker evde tartiliyorsan iç çamaşırlarınla tartıl foto atmamada gerek yok hani kıyafetli değilim falan dersenGeçen hafta kilo = 94.3
Bu hafta kilo = 90
Fark = 4.3
o zaman 6 kilo vermiş olur en büyük rekor minikpandadan...Spor ayakkabılarla eşofmanlar da iki kilo çeker evde tartiliyorsan iç çamaşırlarınla tartıl foto atmamada gerek yok hani kıyafetli değilim falan dersen
ya yapıyorum ç şekilde arada canımın istediği şeyi yiyorum ben 88 89 kilo arasındaydım boyum da 1 60 benim kendi çabamla 85 86 lara geldim ama çok zorlandım buraya topiğe geldim bir süre de burda çabaladım baktım çok zorlanıyorum diyetisyene gittim 76 ya düştüm lakin diyetisyen i bıraktım ogünden beri yine bocalıyorum bir ileri iki geri 80 e çıkmamak içşn savaşveriyorum rahatsızlığım yök tahlillerim temiz çıktı canım psikolojik yani şiödi kendimi diyetisyen ile ramazan arası tartıp duruyorum tekrar mı gitsem veya ramazan da oruçla mı versem gibi gibi haziran 30 da düğünümüzde var yani benim 1 ayım var düğünden 1 ay önce kilomu oturtmam lazım ki elbisemi ona göre prova edecekler felan hazırlanacak ogün içinBitanem 10 günde bir lahmacun hamburger vs vs şeyler ye vucut şaşırır ama hastalığın varsa onun için tabiki git ben gittim pko çıktı insülin direnci çıktı mesela ilaç kullanıyorum ama öyle bir rahatsızlığın yoksa vücudu sasirt birde kalorini hesaplat eğer altında alıyorsanız gene durur vermen ben günlük 1500 1600 arası kalori alıyorum mesela
Spor ayakkabılarla eşofmanlar da iki kilo çeker evde tartiliyorsan iç çamaşırlarınla tartıl foto atmamada gerek yok hani kıyafetli değilim falan dersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?