ya yapıyorum ç şekilde arada canımın istediği şeyi yiyorum ben 88 89 kilo arasındaydım boyum da 1 60 benim kendi çabamla 85 86 lara geldim ama çok zorlandım buraya topiğe geldim bir süre de burda çabaladım baktım çok zorlanıyorum diyetisyene gittim 76 ya düştüm lakin diyetisyen i bıraktım ogünden beri yine bocalıyorum bir ileri iki geri 80 e çıkmamak içşn savaşveriyorum rahatsızlığım yök tahlillerim temiz çıktı canım psikolojik yani şiödi kendimi diyetisyen ile ramazan arası tartıp duruyorum tekrar mı gitsem veya ramazan da oruçla mı versem gibi gibi haziran 30 da düğünümüzde var yani benim 1 ayım var düğünden 1 ay önce kilomu oturtmam lazım ki elbisemi ona göre prova edecekler felan hazırlanacak ogün için
inşaallah canım herkes versin hepimiz sağlıklı kilolar verelim inşallahKuzum psikolojik ise işin daha kolay sen diyette değilsin sağlıklı besleniyorsun sadece öyle düşün canın bişey çekti mi ye ama 1 tabak yiyeceğine iki kaşık üç kaşık ye bazen insanın kilosu duruyor o durumlarda bir öğün istediğini ye 1 ayda 7 bcuuk kilo verdim eskiden 1 haftada 1 kilo verirdim dururdu sonra ama vücudu ne kadar kandirirsan i kadar gidiyormuş olmadı gene git diyetisyenee oda insana motel oluyor sonuçta ama ben inanıyorum vericeksin kuzum kiloları
Geçen hafta 121.8
Bu hafta 120.3
Fark 1.5
Spor 120 dk
(çarşamba 119.3 çıkmıştım)
Hoşgeldin canım tabi ki katılabilirsin:)Selam kizlar musade varsa bende katılmak istiyorum araniza
Mersin 'de yaşıyorum 28 yaşındayım,1 kızım var 1 buçuk yaşında,çalışmıyorum.hep balık etli biriydim fakat dogumla birlikte kilo almaya başladım,üstüne kilo aldım.. tartıda en son 100 u görünce dur demenin vakti geld i dedim.kosu bandi aldım eve,diyete başladım bugün 5. Günüm bakalim
hoş geldiniz hayırlı olsun hakkınızda canımMersin 'de yaşıyorum 28 yaşındayım,1 kızım var 1 buçuk yaşında,çalışmıyorum.hep balık etli biriydim fakat dogumla birlikte kilo almaya başladım,üstüne kilo aldım.. tartıda en son 100 u görünce dur demenin vakti geld i dedim.kosu bandi aldım eve,diyete başladım bugün 5. Günüm bakalim
Mersin 'de yaşıyorum 28 yaşındayım,1 kızım var 1 buçuk yaşında,çalışmıyorum.hep balık etli biriydim fakat dogumla birlikte kilo almaya başladım,üstüne kilo aldım.. tartıda en son 100 u görünce dur demenin vakti geld i dedim.kosu bandi aldım eve,diyete başladım bugün 5. Günüm bakalim
Dünkü menum
Sabah Karatay kahvaltisi kahve yeşil çay su
Akşam 4 köfte pancar kavurması yoğurt önceki gunden biraz tavuk
Bugünkü menüm
Sabah iki dilim pastırma iki yumurta yeşil salata zeytin bir dilim peynir yeşil çay kahve su
Akşam iki kaşık magnoli, iki ısırık kıymalı börek, 5-6 sarma, etli patlıcan yemeği az, bir kase yogurt, bir köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?