Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum psikolojik ise işin daha kolay sen diyette değilsin sağlıklı besleniyorsun sadece öyle düşün canın bişey çekti mi ye ama 1 tabak yiyeceğine iki kaşık üç kaşık ye bazen insanın kilosu duruyor o durumlarda bir öğün istediğini ye 1 ayda 7 bcuuk kilo verdim eskiden 1 haftada 1 kilo verirdim dururdu sonra ama vücudu ne kadar kandirirsan i kadar gidiyormuş olmadı gene git diyetisyenee oda insana motel oluyor sonuçta ama ben inanıyorum vericeksin kuzum kiloları

inşaallah canım herkes versin hepimiz sağlıklı kilolar verelim inşallah

Mersin 'de yaşıyorum 28 yaşındayım,1 kızım var 1 buçuk yaşında,çalışmıyorum.hep balık etli biriydim fakat dogumla birlikte kilo almaya başladım,üstüne kilo aldım.. tartıda en son 100 u görünce dur demenin vakti geld i dedim.kosu bandi aldım eve,diyete başladım bugün 5. Günüm bakalim

Hayırlı olsun bir tanem

hoş geldiniz hayırlı olsun hakkınızda canım

Dünkü menum
Sabah Karatay kahvaltisi kahve yeşil çay su
Akşam 4 köfte pancar kavurması yoğurt önceki gunden biraz tavuk

Bugünkü menüm
Sabah iki dilim pastırma iki yumurta yeşil salata zeytin bir dilim peynir yeşil çay kahve su
Akşam iki kaşık magnoli, iki ısırık kıymalı börek, 5-6 sarma, etli patlıcan yemeği az, bir kase yogurt, bir köfte

Bugün menü yazmayip sacma sapan yedim.ama yazaym da utanaym.kendime ceki düzen vereyim 70leri gorebe kadar menü yazmaya devam.

Kah 1 d.ekmek bikac zeytin cok az peynir 2 lokma tereyağı recel 1 dolma 3 sarma

Öğlen.1.5 tabak kısırlı salata(cogunlugu salataydı)doydugum halde 3 dolma ve bikac sarma yedim.
Ara ceviz( 4.5 tane vardr kırarken yedim parca parca)
Aksam 3 dilim k.ekmekle firinda biber ve et 3 dolma bikac sarma

Aksam 3 5 tane (baya iri)cilek. Yarm kivi
Neyse sarmalar bitti uzun süre yapmayı düşünmüyorum.

Hoşgeldin...

Pancarın saplarını kavuruyorsun dimi.? Güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…