gunaydın canlar...
esım sabah 7 de aradı. antepdeymıs ucaga bınıyorum dedı..
oglen cıvarı burda olur inş..
hadi hayırlısı olsun ablacım.. o da kurtuldu.. sen de kurtuldun.. biz de kurtulduk.. naniknanik
ne dıyon kız senklava:
allah ayrılık vermesın..:Saruboceq:
arkadaslıgımız inş.uzun sursun ...ben senı gorecegım.....:mymeka:
sakın ayrı kaldıgını ben duymayayım...:tomato:
özledım falan gıbı laflar duymayayım senden..alsanaalsanasmile
zaten ben senın ne deli kız oldugunu bılıyom bende şaka yaptım zaten...aklinialirimsmile
günaydın güzeller...hayırlı haftalar herkese...derincim..egecim...aşağıda sizleri görüyorum...nasılsınız derincim nasıl oldun iyileştinmi?
Hemen tutalım kaçma ne yediğini yaz bebeğine sevgilerhanımla burayı çookk boş bırakıyorsunuz.. bak gelip gelip gidiyorum anacımm bi tutamadınız beni burada :)
Günaydın Herkese.. Şu an kimse olmasa da..
Çok başarılı ya da çok başarısız bi haftasonu değildi.. orta karar yani.. çok yemedim ama sağlıklı da değildi.. kahvaltılarım klasikti iki günde de.. peynir çay bir dilim k. ekmeği domates salatalık.. cumartesi akşam üstü ve akşam aynı yemeği yedim.. piliç nugget (kızartmadım fırında ısıttım) yanında light kola.. bir de yeşil salata.. pazar günü de akşam üstü sıcacık bir dilim köy ekmeğiyle peynir yedim.. akşam da yarım poğaça ve patates salatası.. film izlerken de yarım kase çekirdek çitledim ama saat 7den önceydi.. bu sefer gece hiç abur cubur yemedim :lepi:
bu sabah da annemin açtığı yufka ile yaptığı böreklerden ıspanaklı olanı yedim yanında ayran içitim.. patatesliye dokunmadım aklinialirimsmile
dediğim gibi başarısız değil ama başarılı da değil..
işte böyle boshayallersmile
Hoş geldin canım.Boşver baskülü sen gel yeter.günaydın bayanlar
uzun bir süredir yokum bi süre daha gelemeyeceğim sanırım
Benim küçük afacan köşe bucak sakladıgım baskülümü ilk fırsatını buldugunda bozmuş tüm ugraş ve müdahalelere ragmen kurtarılamadı
Yeni bir baskül temin edene kadar sanırım topiğe izleyici olarak takılıcam kolay gelsin hepinize
hala dikkat ediyorum ancak kilom hala sabit 85 dün kızkardeşimde tartıldım sadece dietle olmuyor maalesef enerji harcamadan gitmiyor kilolar engeç eylüle kadar 70 e inmiş olmam lazım kardeşimin düğünü olcak
Gözünaydın canım.Allah hayırlısı ile kavuşturup;bir daha ayrılık vermesin inşallah.gunaydın canlar...
esım sabah 7 de aradı. antepdeymıs ucaga bınıyorum dedı..
oglen cıvarı burda olur inş..
İyi haftalar canım.günaydın güzeller...hayırlı haftalar herkese...derincim..egecim...aşağıda sizleri görüyorum...nasılsınız derincim nasıl oldun iyileştinmi?
herkese iyi haftalar bayanlar..
İyi haftalar canım.Biraz daha tavuk ızgara lüpletebilirdin.Çok az olmamışmı.Herkese başarılı haftalar şu saate kadar bir salatalık bir bardak süt bir dilim tam buğday üç çatal makarna bir çatal tavuk ızgara lüplettim şimdi ikinci bölüme geçeceğim yani su içmeye
beyzus ablaaaaaa buralara gelirmişte hiççç msne gelmezmişşşş :)))
Bir şey demiyorum.Kırmızı alanları tekrar düşün istersen.Eleştiri sayma lütfen ama diyet yapıyorum diye kendini çok sıkıyorsun ve az miktarda olmasına rağmen bol kalorili besinler alıyorsun.Cumaları mutsuz olursun.Mutsuz olmanı istemediğim için ve sen birbirimizi uyararak yardımcı olalaım dediğin için yazdım.Kilo vermek için çırpınıyorsun ama bazı yanlışlardanda vazgeçmiyorsun gibi geldi bana.Tekrar rica ediyorum eleştiri olarak alma sadece çok istekli olmana rağmen bazı yanlışları sıkça yapmana üzüldüm ve uyarmak istedim.Gerçi herkesin doğruları ve aklı fikri var ama bizde birbirimize yardımcı olmalıyız değilmi canım.
sabah yürüyüş ve sporumu yaptım birazdan kahvaltı edeceğim dün yazdıklarımın üzerine yoğurt yedim ve süt içtim ekşisi bol salatalık yedim yine tuzu pek sevmiyorum da:) bide akşam kendimi zor tutum yarım ekmekten fazla tost yapacaktım kendime yattım kurtuldum
hanımla burayı çookk boş bırakıyorsunuz.. bak gelip gelip gidiyorum anacımm bi tutamadınız beni burada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?