Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın canlar...
esım sabah 7 de aradı. antepdeymıs ucaga bınıyorum dedı..
oglen cıvarı burda olur inş..

gunaydın canlar...

hadi hayırlısı olsun ablacım.. o da kurtuldu.. sen de kurtuldun.. biz de kurtulduk.. naniknanik

hadi hayırlısı olsun ablacım.. o da kurtuldu.. sen de kurtuldun.. biz de kurtulduk.. naniknanik

ne dıyon kız sen klava:
allah ayrılık vermesın..:Saruboceq:
arkadaslıgımız inş.uzun sursun ...ben senı gorecegım.....:mymeka:
sakın ayrı kaldıgını ben duymayayım...:tomato:
özledım falan gıbı laflar duymayayım senden..alsanaalsanasmile

kızma ablacım be.. şaka yaptım.. benim ben candy yani hadi başkası olsa ciddi zannet ama mafoldumben

şaka da yapamicaz :dilcikar:

zaten ben senın ne deli kız oldugunu bılıyom bende şaka yaptım zaten...aklinialirimsmile

aklinialirimsmile olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

yeteri kadar duygularımı anlattım bu smile lar sanırım aklinialirimsmile

sabah yürüyüş ve sporumu yaptım birazdan kahvaltı edeceğim dün yazdıklarımın üzerine yoğurt yedim ve süt içtim ekşisi bol salatalık yedim yine tuzu pek sevmiyorum da:) bide akşam kendimi zor tutum yarım ekmekten fazla tost yapacaktım kendime yattım kurtuldum

günaydın güzeller...hayırlı haftalar herkese...derincim..egecim...aşağıda sizleri görüyorum...nasılsınız derincim nasıl oldun iyileştinmi?

günaydın güzeller...hayırlı haftalar herkese...derincim..egecim...aşağıda sizleri görüyorum...nasılsınız derincim nasıl oldun iyileştinmi?

ben de final çizgimi yakına çekicem senin gibi vereliniortak du hemen çekeyim

Herkese başarılı haftalar şu saate kadar bir salatalık bir bardak süt bir dilim tam buğday üç çatal makarna bir çatal tavuk ızgara lüplettim şimdi ikinci bölüme geçeceğim yani su içmeye

ooo.. msn de muhabbet tabi hep.. boşlayın topiği.. terkedicem sizi yakında :sinifsinif:

Bir şey demiyorum.Kırmızı alanları tekrar düşün istersen.Eleştiri sayma lütfen ama diyet yapıyorum diye kendini çok sıkıyorsun ve az miktarda olmasına rağmen bol kalorili besinler alıyorsun.Cumaları mutsuz olursun.Mutsuz olmanı istemediğim için ve sen birbirimizi uyararak yardımcı olalaım dediğin için yazdım.Kilo vermek için çırpınıyorsun ama bazı yanlışlardanda vazgeçmiyorsun gibi geldi bana.Tekrar rica ediyorum eleştiri olarak alma sadece çok istekli olmana rağmen bazı yanlışları sıkça yapmana üzüldüm ve uyarmak istedim.Gerçi herkesin doğruları ve aklı fikri var ama bizde birbirimize yardımcı olmalıyız değilmi canım.
Hoş geldin canım.Boşver baskülü sen gel yeter.
gunaydın canlar...
Gözünaydın canım.Allah hayırlısı ile kavuşturup;bir daha ayrılık vermesin inşallah.
İyi haftalar canım.
herkese iyi haftalar bayanlar..

Herkese başarılı haftalar şu saate kadar bir salatalık bir bardak süt bir dilim tam buğday üç çatal makarna bir çatal tavuk ızgara lüplettim şimdi ikinci bölüme geçeceğim yani su içmeye
İyi haftalar canım.Biraz daha tavuk ızgara lüpletebilirdin.Çok az olmamışmı.
beyzus ablaaaaaa buralara gelirmişte hiççç msne gelmezmişşşş :)))

Merhaba canım.Kesin dönüş yaptım.Ben biraz msn özürlüyüm.Topiğimizi daha çok seviyorum.

Son düzenleme:

mesaj alınmıştır.. yerimseniben hatta aynı mesajı 5. takımda kallisteden de aldım sabah.. vereliniortak

Beyzus doğru söylüyorsun .Makarna aşkı beni hep yoldan çıkarıyor.Pişirmeyeyim diyorum ama özlem ağır basıyor
Akşama zeytinyağlı pırasa beni yola getirir.Su içmiyorum işte benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu

zalimi, salatalık'ın üzerinemi ekşi sıkıyosun.??

Gündüz yemezsen gözün döner tost tost diye tabii..bende dün gece mutfağa girdim çıktım,bi kaç kez tekrarladım bunu..Nasıl acıkmıştım anlatamam. O kadar çok su içmiştimki,suda içemiyordum..

Sonunda eşim dediki,iyimisin sen yaa...:roflol:

hanımla burayı çookk boş bırakıyorsunuz.. bak gelip gelip gidiyorum anacımm bi tutamadınız beni burada :)

Asıl sen nerdesin..Hıııı..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…