Senin sarmalar bitti bize bir tencere sarma geldi kv getirdi zaten bugün komşuya gidip birkaç sarma yemistim eve gittim gene sarma bitse de kurtulsam :))Bugün menü yazmayip sacma sapan yedim.ama yazaym da utanaym.kendime ceki düzen vereyim 70leri gorebe kadar menü yazmaya devam.
Kah 1 d.ekmek bikac zeytin cok az peynir 2 lokma tereyağı recel 1 dolma 3 sarma
Öğlen.1.5 tabak kısırlı salata(cogunlugu salataydı)doydugum halde 3 dolma ve bikac sarma yedim.
Ara ceviz( 4.5 tane vardr kırarken yedim parca parca)
Aksam 3 dilim k.ekmekle firinda biber ve et 3 dolma bikac sarma
Aksam 3 5 tane (baya iri)cilek. Yarm kivi
Neyse sarmalar bitti uzun süre yapmayı düşünmüyorum.
Anammm bu bilgiyi gördüğüm iyi oldu yarın kalanları yemem artik6 yaprak sarmasinin kalorisi bu kadar bir sabah kahvaltısında bedel neredeyse
Tazeyse evet ama benimkiler geçen haftadan kalmisti saplar kotuydu yensinde bitsin diye yaptım artıkHoşgeldin...
Pancarın saplarını kavuruyorsun dimi.? Güzel oluyor..
kızlar bi derdim varrrr
bdv ye pauylaşmak istedim vazgeçtim.
sabah bizim işyerinde çalışan bayan arkadaşimin arabasina bindim.
eşime bi daha birinin arabasina binmeyecegime söz vermişim oldukça büyük tepki almişim ...
bi daha binersen hiç güvenmem sana diyordu.
eşimle gizli sakli bişeyim yok
ne yapacagimi bilmiyorum eşime sölemesem vicdanim rahat etmiycek sonradan öğrenirse bana niye sölemedin diyip büyük tepki alicam ofbay ve bayan farketmiyo hiç binme diyo hiç erkegin arabasina binmem o bir bayan... ne yapmaliyim. bişey söleyinn.
Salı sabahı o çok heyecanlı 70 ler ilk gözünü kirpti takrar tekrar indim çıktım derken tartıyi delirtmeyi başardım birdaha görünmediBu arada güzel kilolar verilmiş... Tebrik ederim..
E eboe listeye dahil olmana çok sevindim...
bengisu022 yediğin dolmalara sarmalara rağmen eksi bildirmene emzirmenin gücü adına diyorum baska bişey demiyorum :)
74FRIDA güzel eksi gelmiş.. Hadi bakalım tez zaman da 110 nun altına iniver..
ISILDURU 70 ler göz kırpıyor çok heyecanlı
Amethyst_1 seni gidi 2 kilo nedir öyle her hafta aynısından olsa keşke :)
syns kısa sürede 120 lerden kurtulman dileğiyle kuzum...
Bonus 90 ları sağlamlaştırdın canım hadi bakalım pis 100 ler bir daha gelmesin inş...
Benim kilom da aynı sporumu not almadım o kadar çok ki tatlım hatırlıyamıyorum
Salı sabahı o çok heyecanlı 70 ler ilk gözünü kirpti takrar tekrar indim çıktım derken tartıyi delirtmeyi başardım birdaha görünmedi
Canım bu ne, sen 98 değilmiydin hatta dahada azdın sanki ne yedin ne içtin hoca hanım yeni ev yeni okul çok iyi gelmişti sana sahildeki evinin sahilinde bir yurusen diyorum hemen kalk toparlan yarın seni bomba gibi bekliyoruz
Kv her gelişinde yapar bize eşim çok sever bende alıştım onun olmazsa olmazı sumak buğday nohut ıspanak ama bende hazırda nohut hiç olmadığı için nohutsuz yapiyoruzGeçen instada bugdaylı ıspanaklı çorbası tarifi gördüm onu yapıcam.. Acılı sumaklı yöresel bir çorba ..
Yapan varmı aranız da, sumak yerine limon eklesem tadın da değişiklik olurmu acep... ?
Aslın da kemeraltına gitsem orda ki aktarda vardır sumak heryer de yok çünkü...
KAç gündür aklım da ille yapıp deneyeceğim.. ıspanak mevsimi de gitti gidiyor :)
Bizle yarışıyor çılgın ezikliycez diye yok kız yok tamam dedik ya hamissin sana bı lafimiz olmiycik dimi nilüfer :))))Tühhh.. Korkup kaçmış garip rakam :)
Olsun sen dikkatli olursan bu sefer gözlerini belerterek gelir...
LÜtfen gözünü seveyim artık 82 olma..
Bu arada unutmadan @HasibeG sen gebe olduğunu unutuyosun galiba :) hala kilo veriyorsun yahu,seni çılgın :)
Kv her gelişinde yapar bize eşim çok sever bende alıştım onun olmazsa olmazı sumak buğday nohut ıspanak ama bende hazırda nohut hiç olmadığı için nohutsuz yapiyoruz
Ya evet belertsin gözlerini bana lutfennnnTühhh.. Korkup kaçmış garip rakam :)
Olsun sen dikkatli olursan bu sefer gözlerini belerterek gelir...
LÜtfen gözünü seveyim artık 82 olma..
Bu arada unutmadan @HasibeG sen gebe olduğunu unutuyosun galiba :) hala kilo veriyorsun yahu,seni çılgın :)
Bizle yarışıyor çılgın ezikliycez diye yok kız yok tamam dedik ya hamissin sana bı lafimiz olmiycik dimi nilüfer :))))
Bence sumak şart ama sabah genede sorarım simdi uyuyor :)) her yerde sumak var toz sumak da olur dök içine bolca bizde hem toz hem tohum olanı var baya dökuyoruz haberin olsun tohum olanı bir kaba koy üstüne su ekle beklesin yarım saat kadar sonra yemeye dokucenha evet nohutta vardı ama nohut eklemeyeceğim ben de... Limonlu olurmu peki.? illa sumak şartmı...
Sorsana kayınvaldene :)
Bence sumak şart ama sabah genede sorarım simdi uyuyor :)) her yerde sumak var toz sumak da olur dök içine bolca bizde hem toz hem tohum olanı var baya dökuyoruz haberin olsun tohum olanı bir kaba koy üstüne su ekle beklesin yarım saat kadar sonra yemeye dokucen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?