Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Insallah haftasonu hepimiz icin guzel gecer

Yok kiz bu hafta ise hic yuruyemedim ondan herhalde +0.8 ciktim banada 102goz kirpti geri gitti uzun zamandir 103 teyim ☺

ISILDURU şu şortlu tankiniler ne güzel dimi.?
Bonprixte var çok güzeller.. bakıp bakıp duruyorum :)

Ohhh valla kilolar gitti bakin bakalim tankinilere masallah

Bizle yarışıyor çılgın ezikliycez diye yok kız yok tamam dedik ya hamissin sana bı lafimiz olmiycik dimi nilüfer :))))

Hahahaha Allah razi olsun. Nasip olursa bayramda izmirde olcam 3 haftaligina geliyorum sizde ordamisiniz tatil tarihleri cakismasin

Masallah Allah bagislasin

Notlarımı aldım listeyide yapıcam çocukları yedirip.

nisan34 artı gelmişsin

@orkidekaramel artı gelmişsin

Arzuzuzuuu
Derin sabitsiniz sanırım.

Artı gelenlere ceza başlıyoruz bu hafta.
Yapıp yapmamak vicdana kalmış artık.

Tabiki de spor cezası

Yanlış anlaşılmalar olmasın kimse mükemmel değil.
Ben misal dün bi boşluğumda tatlıyla başladım ve orda bırakmak yerine nasılsa sabahta yemiştim bi kere bozdum bari yiyim dedim daha kötü ettim.

Ama yinede iyi sayıyorum 1 günlük diye avutuyorum kendimi.

Artı gelmek olmaz biz bunamı niyet ettik ya hu ramazana kadar biraz sıkalım dişimizi dedik...

Kv yapiyo cok lezzzetli.limonlu olmaz kesinlikle.sumak yoksa o sekilde yap yerien hafif limon sıkabilirsin.limon sumak yerine olmuyo hic denenmis:)

Canım vallahi bu hafta önümüzdeki hafta çok dikkatli olmalıyım geçtiğimiz hafta şişkinlik filandı bilirsin, bir dikiş tutursam çok iyi olucak fenalardayım, zorlanıyorumda ne iştahmış bea zıkkım olasıca

İyiki geldin canım napalım kendimizi üzmeden yine düzenli listelere alışabilsek iyi olur

Tohum olanını kullanmayı biliyorum bazen etli dolma yaptığım da ekliyorum ama şu an elimde yok.. Toz olan var ama olursa ondan ekleyeyim...
Sağol canım..
Bu tatifi bende merak ettim denediğin zaman burda yorumlarsın :)

Bu günlerde insta da kerevizi fırında kızartmayı çok övüyorlar bende onu merak ettim mevsimide geçmek üzere denemek istiyorum

Heeee çok güzeler, biz şişkolara göre yokmu acep :)))

Yok bu sene ben almam evdekiyle idare ederim herhalde geçen sene bol geldiği halde idare etmiştim
Bence zaten şişkolar için ben şişkoyken almistim çok rahat denize girebiliyorsunuz yoksa oran göründü buram fırladı derdi oluyor ben birde bizim sitede havuza girdiğim için altına ayrıca adidastan dize kadar şort aldım mayo kumaştan birde onu giyiyorum herkes tanıdık malum utaniyrem

Aldım şimdi bir tane daha YENA çok uygunmuş fiyatı inşallah bedeni iyi gelir tankini turkuaz pembe renkli bu seferki, tek bedeni kalmıştı 44 umarım bol gelmez 55 TL süper

Aaa 55 lira olanı görmedim ben.. sırf üstmü.?
Büyük gelebilir Bonprix bedenler büyük oluyor...
Bir de modanisa nın tankinileri usturuplu. .
Ben de açık giyinemiyorum hele şimdi gobeemin maşallahı var delik deşik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…