Tühhh.. Korkup kaçmış garip rakam :)
Olsun sen dikkatli olursan bu sefer gözlerini belerterek gelir...
LÜtfen gözünü seveyim artık 82 olma..
Bu arada unutmadanBulamiyorum sen gebe olduğunu unutuyosun galiba :) hala kilo veriyorsun yahu,seni çılgın :)
Bizle yarışıyor çılgın ezikliycez diye yok kız yok tamam dedik ya hamissin sana bı lafimiz olmiycik dimi nilüfer :))))
Tabii ki ezikliycez
Şaka şaka göbüşünü severiz ..
Komşumun bebeği oldu 4 kilo.. hem de normal çatır çatır doğurmuş valla...
işten gelince börek yapıp götürdüm çok tatlıydı yaa.. Annesine diyorum ki bu bebek olmuşta gelmiş hiç yeni doğan gibi değil o kadar anlamlı bakıyor ki.. Mis gibi de kokuyor .
Kv yapiyo cok lezzzetli.limonlu olmaz kesinlikle.sumak yoksa o sekilde yap yerien hafif limon sıkabilirsin.limon sumak yerine olmuyo hic denenmis:)Geçen instada bugdaylı ıspanaklı çorbası tarifi gördüm onu yapıcam.. Acılı sumaklı yöresel bir çorba ..
Yapan varmı aranız da, sumak yerine limon eklesem tadın da değişiklik olurmu acep... ?
Aslın da kemeraltına gitsem orda ki aktarda vardır sumak heryer de yok çünkü...
KAç gündür aklım da ille yapıp deneyeceğim.. ıspanak mevsimi de gitti gidiyor :)
Harika haftaya görürsün inşallah canım :)Salı sabahı o çok heyecanlı 70 ler ilk gözünü kirpti takrar tekrar indim çıktım derken tartıyi delirtmeyi başardım birdaha görünmedi
Canım vallahi bu hafta önümüzdeki hafta çok dikkatli olmalıyım geçtiğimiz hafta şişkinlik filandı bilirsin, bir dikiş tutursam çok iyi olucak fenalardayım, zorlanıyorumda ne iştahmış bea zıkkım olasıcaBu arada güzel kilolar verilmiş... Tebrik ederim..
E eboe listeye dahil olmana çok sevindim...
bengisu022 yediğin dolmalara sarmalara rağmen eksi bildirmene emzirmenin gücü adına diyorum baska bişey demiyorum :)
74FRIDA güzel eksi gelmiş.. Hadi bakalım tez zaman da 110 nun altına iniver..
ISILDURU 70 ler göz kırpıyor çok heyecanlı
@Amethyst_1 seni gidi 2 kilo nedir öyleher hafta aynısından olsa keşke :)
@syns kısa sürede 120 lerden kurtulman dileğiyle kuzum...
Bonus 90 ları sağlamlaştırdın canım hadi bakalım pis 100 ler bir daha gelmesin inş...
Benim kilom da aynı sporumu not almadım o kadar çok ki tatlım hatırlıyamıyorum
Heeee çok güzeler, biz şişkolara göre yokmu acep :)))
Bu tatifi bende merak ettim denediğin zaman burda yorumlarsın :)Tohum olanını kullanmayı biliyorum bazen etli dolma yaptığım da ekliyorum ama şu an elimde yok.. Toz olan var ama olursa ondan ekleyeyim...
Sağol canım..
Kız şimdi baktım onun adı tankinimiymis ben çok geleceği goren bir hatunum disene üç yıldır var bende zeki triko dan almıştım bilmeden modayı takip ediyormusum
Bence zaten şişkolar için ben şişkoyken almistim çok rahat denize girebiliyorsunuz yoksa oran göründü buram fırladı derdi oluyor ben birde bizim sitede havuza girdiğim için altına ayrıca adidastan dize kadar şort aldım mayo kumaştan birde onu giyiyorum herkes tanıdık malum utaniyremHeeee çok güzeler, biz şişkolara göre yokmu acep :)))
Yok bu sene ben almam evdekiyle idare ederim herhalde geçen sene bol geldiği halde idare etmiştim
inşallaaaahhh:))))Harika haftaya görürsün inşallah canım :)
Aldım şimdi bir tane dahaYENA çok uygunmuş fiyatı inşallah bedeni iyi gelir tankini turkuaz pembe renkli bu seferki, tek bedeni kalmıştı 44 umarım bol gelmez 55 TL süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?