Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu tatifi bende merak ettim denediğin zaman burda yorumlarsın :)

Bu günlerde insta da kerevizi fırında kızartmayı çok övüyorlar bende onu merak ettim mevsimide geçmek üzere denemek istiyorum

Evet onuda deneyecegim güzel olabilir diye düşünüyorum ben de.

Sahtekar bunlar alt üst takımdı ben bakarken siparisime girdim tekrar baktım sadece üstmüş bakalım nasıl olucak neyse zaten altlarım var şortta giyiyorum zaten

Hayirlı akşamlar arkadaşlar
İyi dilekleriniz ve dualariniz dualariniz için teşekkür ederim,Allah razı olsun. Daha iyiyim şükür. Ama modum hala duşük. Herşey biz insanlar için, dustuğumuz yerden tekrar kalkacagiz inşallah. Rabbim taşiyamayacağimiz yükler vermesin. Herkesin gönlüne ferahlık versin, sıkıntılarını gidersin,icinde de bana.
Bu hafta pek diyet yapmadim ,spor hic yapmadim. Dolayisiyla kilom ayni kaldi.
@Bonus bu hafta beni ayni yazarsan sevinirim.
YENA
Amethyst_1
Arzuzuzuuu
74FRIDA
ISILDURU
bengisu022
@Sumeyyemertileyza

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar
Zeynebi yeni uyuttum mutfagi toplucam simdi yarina temiz kalsin
Atesi var zeynebin neden anlamadim kusma ishal oksuruk istah kaybi keyifsizlik yok disi cikiyor herhalde agzi sulu sulu gezdi bugun hep 2 yasina girecek mayisin sonunda ama hala dislerimiz tamamlanmadi gec cikmaya basladigi icinn bir ara baktim agzina 4 tane uc gordum patliyor herhalde

Oooofff 4 ü birden yaz gelmeden hepsini tamamlasa bari kuzum Allah kolaylık versin sana da dişoyada :)

Sahtekar bunlar alt üst takımdı ben bakarken siparisime girdim tekrar baktım sadece üstmüş bakalım nasıl olucak neyse zaten altlarım var şortta giyiyorum zaten

Takım olarak görünüyor ama belirtiyorlar bir şekil de. .
Neyse sırf ust olarakta uygun fiyati umarım memnun kalırsın.

Canim iyi ki uğradın ses ettin. Merak ediyordum çok seni.
Inşallah daha iyi olursun.
Her neyse sıkıntın su gibi akıp gitsin.
Çok seviyoruz seni.

Geçmiş olsun canım.

Günaydın mutlu pazarlar

Mutlu pazarlar canım.

Cumartesi menüsü

Sabah 11:00
2 yumurta rafadana yakın
4 dilim tost kaşarı, 3-4 top peynir
Domates
4 ceviz, 1 incir

Akşam 18:00-19-40 arası
1 yumurta
1 servis tabağı pazı kavurması
4 kaşık yoğurt
10 tane köfte

Su 1 litre olmadı birazda elmalı sudan var bitiririm yatana kadar

Benim yemeğim pazı ve yoğurttu 2 tane köfte almıştım sadece. Sonra noldu biraz daha aldım.
Ekmeksiz köfte olsa sorun değilde...

Yumurtayı giderken oğlana yaptım yemedi.
Eve gelincede çok acıkmıştım onu yedim önce sonra yemeği yapmaya başladım.
Hem hazırladım hem yedim ayaküstü.

Onlarla birlikte yiyorum olmuyo önce ben yiyim diyorum yine olmuyo

Akşamki köfte o kadar fazla geldi ki başım döndü kendime gelemedim.

İnsanın kendine ettiğini başkası edemezmiş.
Yeni haftaya kötü başlamış oldum aslında gündüzde çok iyiydim gece listeyi yapıcaktım yapamadım.

Moralsiz ve şiş uyandım ve tam aksini yapacağıma kötü bi kahvaltı yaptım.

Günaydın mutlu pazarlar
iki gündür düzensiz beslendim tekrar 90 oldum diye sinirlendim yedim
Ama bugün yeni birgun kahvaltidan başlıyorum dikkat etmeye aksam nasip olur da ugrarsam mönü de paylasicam.
YENA evet doksanlari hiç sevmiyorum bu hafta yine sekizlerde olucam inş. İş konusunda Allah hayırlı kapılar açsın tatlım.
@Bonus afferinnn sanaaaa

Sarılıp ağlayalım ya nedir bu bozuo başlamalarımız

Bozup baslamalarimiz olmasa şimdiye bu işi bitirmistik. Bir kilo verince nasılsa verebiliyoruz deyip gevsiyoruz. aslında düşününce verdiğimiz kiloları tekrardan vermek zorunda kalıyoruz şimdiye kadar bu sekilde 200 kilo vermisizdir. Al ver al ver yazık yaa. Benim vücudum diyete güzel tepki verio haftada 2-3 gün cozutmasam bir kilo rahat gider zannimca
Neyse Bonus olan olmuş oglenle aksami hafif gecirirsen telafi etmiş olursun aksama ikimizde mönü yazalim sabahı yazma aklından çıkar bugün yeni birgun tamam mı? gel sariliyim sana sisko ağlama

Akşamda sabahta gel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…