Bu tatifi bende merak ettim denediğin zaman burda yorumlarsın :)
Bu günlerde insta da kerevizi fırında kızartmayı çok övüyorlar bende onu merak ettim mevsimide geçmek üzere denemek istiyorum
İyi geceler kızlar
@Bonus tablo hazirlanmamis kilo bidirimi yapayım
Geçen hafta 89.6
Bu hafta 90.3
Spor yok
Çok güzel kilolar vermişsiniz aferin size
Heeee çok güzeler, biz şişkolara göre yokmu acep :)))
Yok bu sene ben almam evdekiyle idare ederim herhalde geçen sene bol geldiği halde idare etmiştim
Sahtekar bunlar alt üst takımdı ben bakarken siparisime girdim tekrar baktım sadece üstmüş bakalım nasıl olucak neyse zaten altlarım var şortta giyiyorum zatenAaa 55 lira olanı görmedim ben.. sırf üstmü.?
Büyük gelebilir Bonprix bedenler büyük oluyor...
Bir de modanisa nın tankinileri usturuplu. .
Ben de açık giyinemiyorum hele şimdi gobeemin maşallahı var delik deşik :)
Oooofff 4 ü birden yaz gelmeden hepsini tamamlasa bari kuzum Allah kolaylık versin sana da dişoyada :)Iyi geceler kizlar
Zeynebi yeni uyuttum mutfagi toplucam simdi yarina temiz kalsin
Atesi var zeynebin neden anlamadim kusma ishal oksuruk istah kaybi keyifsizlik yok disi cikiyor herhalde agzi sulu sulu gezdi bugun hep 2 yasina girecek mayisin sonunda ama hala dislerimiz tamamlanmadi gec cikmaya basladigi icinn bir ara baktim agzina 4 tane uc gordum patliyor herhalde
Sahtekar bunlar alt üst takımdı ben bakarken siparisime girdim tekrar baktım sadece üstmüş bakalım nasıl olucak neyse zaten altlarım var şortta giyiyorum zaten
Hayirlı akşamlar arkadaşlar
İyi dilekleriniz ve dualariniz dualariniz için teşekkür ederim,Allah razı olsun. Daha iyiyim şükür. Ama modum hala duşük. Herşey biz insanlar için, dustuğumuz yerden tekrar kalkacagiz inşallah. Rabbim taşiyamayacağimiz yükler vermesin. Herkesin gönlüne ferahlık versin, sıkıntılarını gidersin,icinde de bana.
Bu hafta pek diyet yapmadim ,spor hic yapmadim. Dolayisiyla kilom ayni kaldi.
@Bonus bu hafta beni ayni yazarsan sevinirim.
YENA
Amethyst_1
Arzuzuzuuu
74FRIDA
ISILDURU
bengisu022
@Sumeyyemertileyza
Iyi geceler kizlar
Zeynebi yeni uyuttum mutfagi toplucam simdi yarina temiz kalsin
Atesi var zeynebin neden anlamadim kusma ishal oksuruk istah kaybi keyifsizlik yok disi cikiyor herhalde agzi sulu sulu gezdi bugun hep 2 yasina girecek mayisin sonunda ama hala dislerimiz tamamlanmadi gec cikmaya basladigi icinn bir ara baktim agzina 4 tane uc gordum patliyor herhalde
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar
iki gündür düzensiz beslendim tekrar 90 oldum diye sinirlendim yedim
Ama bugün yeni birgun kahvaltidan başlıyorum dikkat etmeye aksam nasip olur da ugrarsam mönü de paylasicam.
YENA evet doksanlari hiç sevmiyorum bu hafta yine sekizlerde olucam inş. İş konusunda Allah hayırlı kapılar açsın tatlım.
Bozup baslamalarimiz olmasa şimdiye bu işi bitirmistik. Bir kilo verince nasılsa verebiliyoruz deyip gevsiyoruz. aslında düşününce verdiğimiz kiloları tekrardan vermek zorunda kalıyoruz şimdiye kadar bu sekilde 200 kilo vermisizdir. Al ver al ver yazık yaa. Benim vücudum diyete güzel tepki verio haftada 2-3 gün cozutmasam bir kilo rahat gider zannimca
NeyseBonus olan olmuş oglenle aksami hafif gecirirsen telafi etmiş olursun aksama ikimizde mönü yazalim sabahı yazma aklından çıkar bugün yeni birgun tamam mı? gel sariliyim sana sisko ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?