- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Oooofff 4 ü birden yaz gelmeden hepsini tamamlasa bari kuzum Allah kolaylık versin sana da dişoyada :)
Takım olarak görünüyor ama belirtiyorlar bir şekil de. .
Neyse sırf ust olarakta uygun fiyati umarım memnun kalırsın.
Canim iyi ki uğradın ses ettin. Merak ediyordum çok seni.
Inşallah daha iyi olursun.
Her neyse sıkıntın su gibi akıp gitsin.
Çok seviyoruz seni.
Geçmiş olsun canım.
Mutlu pazarlar canım.
İyiyim yenacım sen nasılsın? Koruma nasıl gidiyor merak ediyorum :) spora devam mı?@MiuLego seni görmek çok güzel. .. nasılsın canım,nasıl gidiyor hayat .?
İyiyim yenacım sen nasılsın? Koruma nasıl gidiyor merak ediyorum :) spora devam mı?
A.s.Buraya gelip bana selam vermeyen kaptans.a yazar insan bari
al benden de o kadarSarılıp ağlayalım ya nedir bu bozuo başlamalarımız
A.s.
Benim tüm selamlarım senin
Bir de o sabah kahvaltoda yediklerine selam ederler
Hava mis çabıl yürüyüşe
90 lardaeskiler yenilereyenilsin mi senden ötürü
Sağol canım daha iyiyim,oluyor bazen boyle seyler, tökezleyebiliyor insanoglu.Canim iyi ki uğradın ses ettin. Merak ediyordum çok seni.
Inşallah daha iyi olursun.
Her neyse sıkıntın su gibi akıp gitsin.
Çok seviyoruz seni.
.
2 gündür sinirden kilo veremedim diye yiyecek ne görürsem ağzıma koyuyorum bu nedir böyle anlamadım yemek ten başka birşey yokmu beynimin içinde dünya sanki yiyecekler üzerine yemessem ölücem sanki pasta yaptım 2 çeşit hemde biri meyveli diğeri ıslak kek çikolatalı yaptım gece ye kadar çocuklarla yarıştım bitirmek için bitirdik ama sabaha çıkmadı pastalar sabahı yani dün bol reryağlı ekmekli ballı ıvırlı zıvırlı kahvaltı tıka basa çatlayana kadar
bu sabah ta 9 da evden çıktım oğlumla çarşıda işimiz var hala dışardayım babaya ufakları bıraktım evde
çıkar çıkmaz hadi ddm börekçiye oturduk bir sürü börek yedim şimdi çarşıda bekliyorum hala biraz işim var otururken yazmak istedim çok pişmanım yiyorum ardından ağlıyorum pişmanlığım gitmiyor böle işte kızlar
Sağol canım daha iyiyim,oluyor bazen boyle seyler, tökezleyebiliyor insanoglu.
Seninde sıkıntıların varmış,sana da çok geçmiş olsun, Allak rızkiniza da huzurunuza da bereket versin, hayırlı kapilar açsın.
Arzu birakma sakin,sen ne badireler atlattin bunlari mi yenemeyeceksin,düğün stresi seni zorluyor biraz daha relax olmaya çaliş,kusursuz olmak zorunda değiliz,olamayi,eminimki elinden gelenin en guzelini yapacaksin sen zaten, üzme kendini olur mu2 gündür sinirden kilo veremedim diye yiyecek ne görürsem ağzıma koyuyorum bu nedir böyle anlamadım yemek ten başka birşey yokmu beynimin içinde dünya sanki yiyecekler üzerine yemessem ölücem sanki pasta yaptım 2 çeşit hemde biri meyveli diğeri ıslak kek çikolatalı yaptım gece ye kadar çocuklarla yarıştım bitirmek için bitirdik ama sabaha çıkmadı pastalar sabahı yani dün bol reryağlı ekmekli ballı ıvırlı zıvırlı kahvaltı tıka basa çatlayana kadar
bu sabah ta 9 da evden çıktım oğlumla çarşıda işimiz var hala dışardayım babaya ufakları bıraktım evde
çıkar çıkmaz hadi ddm börekçiye oturduk bir sürü börek yedim şimdi çarşıda bekliyorum hala biraz işim var otururken yazmak istedim çok pişmanım yiyorum ardından ağlıyorum pişmanlığım gitmiyor böle işte kızlar
evet düğün stresi beni mahvetti yaaa off allah düğün yapana ev kurana borçluya işsize yardım etsin inşaallah yetişsin rabbim hem maddi hem manevi zorluklar sağol canım benimArzu birakma sakin,sen ne badireler atlattin bunlari mi yenemeyeceksin,düğün stresi seni zorluyor biraz daha relax olmaya çaliş,kusursuz olmak zorunda değiliz,olamayi,eminimki elinden gelenin en guzelini yapacaksin sen zaten, üzme kendini olur mu
haklısın bonuscan salı gününe randevu aldım diyetisyen e bir mani çıkmassa imşallah gidicem canım az kaldı düğüne vereceğime yükselmeye başladı kilom hemen müdahale toparlamam lazım yaaa allah hepimize sabır ve irade gücü versin aşkım
Zuzu tamam daha yeme olurmu?
Ne yediysen yedin artık burda şu an bırak.
Geri kalan öğünlerini listeye göre ye.
Dışardaysan kuruyemiş al onu ye ayranla falan.
Var işte bişeyler oluyo etkileniyoruz kurcalamayalım daha.
Olanı orda bırakalım.
Bugünkü kahvaltımız vasattı akşam yemekleri güzel olsun yazıcaz zaten.
Dışardasın ne güzel yürüyüş yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?