Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlaarrrr

Oooofff 4 ü birden yaz gelmeden hepsini tamamlasa bari kuzum Allah kolaylık versin sana da dişoyada :)

Amin cnm insallah

Tesekkur ederim cnm

Geçen sene bu zamanlarda yine ayağım ağrıyodu 2 ayakkabı değiştiö şükür geçmişti şimdi yine hortladı.

Ağrıyo diye c..yo terlik aldım çok çok iyi geldi ama sorun şu ki şimdi de ayağım ondan çıkıp ayakkabı giyince ağrıyor bi yere gidio gelince sabaha basamıyorum ne iştir yaaa her yere terliklemi gideyim

2 gündür sinirden kilo veremedim diye yiyecek ne görürsem ağzıma koyuyorum bu nedir böyle anlamadım yemek ten başka birşey yokmu beynimin içinde dünya sanki yiyecekler üzerine yemessem ölücem sanki pasta yaptım 2 çeşit hemde biri meyveli diğeri ıslak kek çikolatalı yaptım gece ye kadar çocuklarla yarıştım bitirmek için bitirdik ama sabaha çıkmadı pastalar sabahı yani dün bol reryağlı ekmekli ballı ıvırlı zıvırlı kahvaltı tıka basa çatlayana kadar
bu sabah ta 9 da evden çıktım oğlumla çarşıda işimiz var hala dışardayım babaya ufakları bıraktım evde
çıkar çıkmaz hadi ddm börekçiye oturduk bir sürü börek yedim şimdi çarşıda bekliyorum hala biraz işim var otururken yazmak istedim çok pişmanım yiyorum ardından ağlıyorum pişmanlığım gitmiyor böle işte kızlar

Canim iyi ki uğradın ses ettin. Merak ediyordum çok seni.
Inşallah daha iyi olursun.
Her neyse sıkıntın su gibi akıp gitsin.
Çok seviyoruz seni.

.
Sağol canım daha iyiyim,oluyor bazen boyle seyler, tökezleyebiliyor insanoglu.
Seninde sıkıntıların varmış,sana da çok geçmiş olsun, Allak rızkiniza da huzurunuza da bereket versin, hayırlı kapilar açsın.

Zuzu tamam daha yeme olurmu?
Ne yediysen yedin artık burda şu an bırak.
Geri kalan öğünlerini listeye göre ye.
Dışardaysan kuruyemiş al onu ye ayranla falan.
Var işte bişeyler oluyo etkileniyoruz kurcalamayalım daha.
Olanı orda bırakalım.

Bugünkü kahvaltımız vasattı akşam yemekleri güzel olsun yazıcaz zaten.
Dışardasın ne güzel yürüyüş yap.

Arzu birakma sakin,sen ne badireler atlattin bunlari mi yenemeyeceksin,düğün stresi seni zorluyor biraz daha relax olmaya çaliş,kusursuz olmak zorunda değiliz,olamayi,eminimki elinden gelenin en guzelini yapacaksin sen zaten, üzme kendini olur mu

evet düğün stresi beni mahvetti yaaa off allah düğün yapana ev kurana borçluya işsize yardım etsin inşaallah yetişsin rabbim hem maddi hem manevi zorluklar sağol canım benim

haklısın bonuscan salı gününe randevu aldım diyetisyen e bir mani çıkmassa imşallah gidicem canım az kaldı düğüne vereceğime yükselmeye başladı kilom hemen müdahale toparlamam lazım yaaa allah hepimize sabır ve irade gücü versin aşkım

Bonus canimseni alintiladim bir suru biseyler yazdim, bir yere dokundum hepsi gitti. Canim hepimiz,hatalar,kaçamaklar yapiyoruz,onemli olan hatamizi anlayip devam ettirmemek,lutfen birakma,agrilarin varmiş,gecmiş olsun,Allah şifa versin. inan onlarin sebebide kilolarimiz,verince onlarda azalacak,zorlama bir sure,hafif egzersizler yap,yemene dikkat et,seviyorum seni

Bonus öğlen yemedigin için acikip aksama kendini durduramiyosun. Ben öyle gördüm dışarıdan bir göz olarak. Öğle ve akşam arasında bir avuç kuruyemiş ye yaninda meyveyle bir de böyle dene korkma kalorisi fazla değildir.
Bir de su içmeyi ihmal etme aksama suyunu da yaz
Tgcervanne0133 hoşgeldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…