Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi pazarlar kızlar nasılsınız ,
Su icmeyi birkaç gündür unuttuğumu farkettim cay icmekten susamiyorum sebildende git gel almak zor geldi sanırım surahimi gece yanıma aldım iki litreyi zorla bitirdim eski duzenime döndüm gene sürahi bitene kadar uğraşın kizlar

Yemekler yenmiş afiyet olsun diyelim kaldığımız yere geri dönelim hadi kızlar canlanalim çok az kaldı Ramazan'a Bonus ayak ağrısı bendede vardı topuk dikeni vs bilek burkulması yürümek bile bazen zor oluyordu kilo verince bin şükür hepsi geçti Dr larinda dediği gibi banada hep derlerdi sinir olurdum kilo ver geçer ,geciyor

Kizlar iki arkadaşım karatayi anlatsana bende yapicam dedi anlattım bir ayda 7 şer kilo verdiler çok mutlular,bende mutlu oldum baya fark ediliyor yüksek kilodalar 90+ lar böyle devam dedim kilo vermek her yaşta insana iyi geliyor mutlu ediyor şeker orucuda çok faydalı ikisinide herkese tavsiye ederim

İyiyim yenacım sen nasılsın? Koruma nasıl gidiyor merak ediyorum :) spora devam mı?

Koruma keyifli gidiyor. Iyi gidiyor :)
Sporu iyice oturttum yapmazsam eksiklik hissediyorum o derece ..
Nasil mutluyum bu durumdan bilsen :)

Bonusun diyet serüveni diye akşam paylaşmıştım buraya alıntılamayı unuttum.

:))

Hahahaha biliyorum bunu :) her seferinde de gülüyorum hamur gibi adam :)

Kesinlikle düğün stresi arzucum. . Yoksa nasıl azimli oldugunu biliyoruz. Umarım kisa sürede toparlarsın.

Bu arada siz hangi sporları yapıyorsunuz??? Ben koşu bandı aldım diyete başlamadan onunla yürüyorum hergun.

Çok güzel. . En iyisi yürüyüş ilk başlarda. Daha sonra bölgeselde çalışırsın. .

Teşekkür ederim hergafcim inşallah. .

Kızlar dün gözüme darbe aldım temizlik yaparken tüm gece battı acıdı hafta sonu hastanelerde bakmıyordu gece 4 gibide migren krizi için iğne vurdurdum dün menü yazamadım sporda yapamadım bugünde dudagimida yaktim nazardan diyorum artık ama yarından itibaren sıkı sıkı spor var

Maşallah diyeyimmmm:)

Koruma en zoru.. kilo bir şekilde veriliyor ama koruma kısmında istikrarlı olmak gerekiyor. Çok sevindim. Zaten spor yapmayınca eksiklik hissediliyorsa o iş tamamdır

Geçmiş olsun canım. .

Çok geçmiş olsun

Maşallah diyeyimmmm:)

Koruma en zoru.. kilo bir şekilde veriliyor ama koruma kısmında istikrarlı olmak gerekiyor. Çok sevindim. Zaten spor yapmayınca eksiklik hissediliyorsa o iş tamamdır

Inşallah bir daha geri gelmez kilolar ve hep böyle istikrarli olurum. Cok Sağol canım.

Ramazan'a kadar bence 80 i görürsün sen ortaaam kaçamak yapmaz benim arkadaşım bir yanlışlık olmuştur

21 Nisan Menüm (yazamamistim kızlar gözüm daha iyi ama yazıyorum hemen)

Kahvaltı
Melemen (2 hindi füme 1 domates 1 kaşık lor peynir 1 yumurta 1 biber ile pisirildi yağ yok kaya tuzu kullanıldı)
Peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 çavdar ekmeği
çay şekersiz

Akşam
Küçük bir kase tarhana çorbası
1 kaşık semizotu
5 kaşık barbunya
Su 2 litre

22 Nisan menü

Melemn(gene aynı tarif)
2 dilim ekmek
2 hindi füme
1 salatalık
1 domates
6 zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Öğlen sade türk kahvesi

Akşam
Küçük kase tarhana çorbası
3 kaşık barbunya
Minik çavdar ekmek çorba sıyrıldı onunla da
Su 2 litre

21nisan

Yarim saat yürüyüş

22 Nisan

300 ip atlama = 60 paun
45 saniye plank = 9 puan
13 dakika yürüyüş = 13 puan
440 günlük hareket = 88 puan
60 kere ağırlık kaldırma = 60 puan
100 squat(5kilo ağırlık ile) = 100 puan
100 mekik = 100 puan
10 dakika pilates = 10 puan galiba emin değilim listede yok (topla çok zor )
Toplam =440 puan
Toplam 2 saat spor yapıldı bugün

Bana da sa anlatır mısın canım

Nasılsınız hanımlar kaç gündür evde duramadım yedim ettim ama artık her yediğimde sanki kendimi öldürüyormuşum gibi hissediyorum ve mani olamıyorum diyet miyet hak getire yarından itibaren evdeyim ve yürüyüşe başlamam lazım artık olmuyor böyle biliyorum ve yapmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…