İyiyim yenacım sen nasılsın? Koruma nasıl gidiyor merak ediyorum :) spora devam mı?
Bonusun diyet serüveni diye akşam paylaşmıştım buraya alıntılamayı unuttum.
:))
2 gündür sinirden kilo veremedim diye yiyecek ne görürsem ağzıma koyuyorum bu nedir böyle anlamadım yemek ten başka birşey yokmu beynimin içinde dünya sanki yiyecekler üzerine yemessem ölücem sanki pasta yaptım 2 çeşit hemde biri meyveli diğeri ıslak kek çikolatalı yaptım gece ye kadar çocuklarla yarıştım bitirmek için bitirdik ama sabaha çıkmadı pastalar sabahı yani dün bol reryağlı ekmekli ballı ıvırlı zıvırlı kahvaltı tıka basa çatlayana kadar
bu sabah ta 9 da evden çıktım oğlumla çarşıda işimiz var hala dışardayım babaya ufakları bıraktım evde
çıkar çıkmaz hadi ddm börekçiye oturduk bir sürü börek yedim şimdi çarşıda bekliyorum hala biraz işim var otururken yazmak istedim çok pişmanım yiyorum ardından ağlıyorum pişmanlığım gitmiyor böle işte kızlar
Bu arada siz hangi sporları yapıyorsunuz??? Ben koşu bandı aldım diyete başlamadan onunla yürüyorum hergun.
Sağol canım daha iyiyim,oluyor bazen boyle seyler, tökezleyebiliyor insanoglu.
Seninde sıkıntıların varmış,sana da çok geçmiş olsun, Allak rızkiniza da huzurunuza da bereket versin, hayırlı kapilar açsın.
Maşallah diyeyimmmm:)Koruma keyifli gidiyor. Iyi gidiyor :)
Sporu iyice oturttum yapmazsam eksiklik hissediyorum o derece ..
Nasil mutluyum bu durumdan bilsen :)
Hahahaha biliyorum bunu :) her seferinde de gülüyorum hamur gibi adam :)
Kesinlikle düğün stresi arzucum. . Yoksa nasıl azimli oldugunu biliyoruz. Umarım kisa sürede toparlarsın.
Çok güzel. . En iyisi yürüyüş ilk başlarda. Daha sonra bölgeselde çalışırsın. .
Teşekkür ederim hergafcim inşallah. .
Kızlar dün gözüme darbe aldım temizlik yaparken tüm gece battı acıdı hafta sonu hastanelerde bakmıyordu gece 4 gibide migren krizi için iğne vurdurdum dün menü yazamadım sporda yapamadım bugünde dudagimida yaktim nazardan diyorum artık ama yarından itibaren sıkı sıkı spor var
Çok geçmiş olsunKızlar dün gözüme darbe aldım temizlik yaparken tüm gece battı acıdı hafta sonu hastanelerde bakmıyordu gece 4 gibide migren krizi için iğne vurdurdum dün menü yazamadım sporda yapamadım bugünde dudagimida yaktim nazardan diyorum artık ama yarından itibaren sıkı sıkı spor var
Maşallah diyeyimmmm:)
Koruma en zoru.. kilo bir şekilde veriliyor ama koruma kısmında istikrarlı olmak gerekiyor. Çok sevindim. Zaten spor yapmayınca eksiklik hissediliyorsa o iş tamamdır
Ramazan'a kadar bence 80 i görürsün sen ortaaam kaçamak yapmaz benim arkadaşım bir yanlışlık olmuşturIyi aksamlar kızlar.kacamak yapanlar kervanına beni katın.tartı günü gectikten sonra sanki yemem gerekiyo.bu nasıl bi his anlamadm.2 gündür elektrikli süpürge gibi önüme geleni cekiyorum yiyorum.ramazana kadar menü yazmaya devam
Bah hele :))) gelicem insallah gelmezsem asilmasi cok zor kilolarda bulucam kendimi canim.baharnaz @Derin @asumanzeynep @Nur1835
Bildirimsizler.....
Bana da sa anlatır mısın canımKizlar iki arkadaşım karatayi anlatsana bende yapicam dedi anlattım bir ayda 7 şer kilo verdiler çok mutlular,bende mutlu oldum baya fark ediliyor yüksek kilodalar 90+ lar böyle devam dedim kilo vermek her yaşta insana iyi geliyor mutlu ediyor şeker orucuda çok faydalı ikisinide herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?