- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Mutlu pazarlar canım.Takım olarak görünüyor ama belirtiyorlar bir şekil de. .
Neyse sırf ust olarakta uygun fiyati umarım memnun kalırsın.
Canim iyi ki uğradın ses ettin. Merak ediyordum çok seni.
Inşallah daha iyi olursun.
Her neyse sıkıntın su gibi akıp gitsin.
Çok seviyoruz seni.
Geçmiş olsun canım.
Mutlu pazarlar canım.
Üsteki paragraf bana çok uyuyor arkadaşımBozup baslamalarimiz olmasa şimdiye bu işi bitirmistik. Bir kilo verince nasılsa verebiliyoruz deyip gevsiyoruz. aslında düşününce verdiğimiz kiloları tekrardan vermek zorunda kalıyoruz şimdiye kadar bu sekilde 200 kilo vermisizdir. Al ver al ver yazık yaa. Benim vücudum diyete güzel tepki verio haftada 2-3 gün cozutmasam bir kilo rahat gider zannimca
NeyseBonus olan olmuş oglenle aksami hafif gecirirsen telafi etmiş olursun aksama ikimizde mönü yazalim sabahı yazma aklından çıkar bugün yeni birgun tamam mı? gel sariliyim sana sisko ağlama
Geçmiş olsun bayağı badire atlatmışsın şimdi nasılsınKızlar dün gözüme darbe aldım temizlik yaparken tüm gece battı acıdı hafta sonu hastanelerde bakmıyordu gece 4 gibide migren krizi için iğne vurdurdum dün menü yazamadım sporda yapamadım bugünde dudagimida yaktim nazardan diyorum artık ama yarından itibaren sıkı sıkı spor var
Geçmiş olsun şimdi nasıl ayağın dr. Gösterdinmi merak ettimGeçen sene bu zamanlarda yine ayağım ağrıyodu 2 ayakkabı değiştiö şükür geçmişti şimdi yine hortladı.
Ağrıyo diye c..yo terlik aldım çok çok iyi geldi ama sorun şu ki şimdi de ayağım ondan çıkıp ayakkabı giyince ağrıyor bi yere gidio gelince sabaha basamıyorum ne iştir yaaa her yere terliklemi gideyim
İyiyim bitanem sağolasın başıma gelmeyen kalmadı yahu :))))Geçmiş olsun bayağı badire atlatmışsın şimdi nasılsın
Geçmiş olsun kısıra bende dayanamıyorumDün regl oldum bugün sabah karatay kahvaltisi idi akşam yemeği olarak bir tabak dolusu kısır ve bir dilim kek yedim başkada bişey yemedim kacamaksa kaçamak regl den dolayı bir daha yapmam inşallah
Canım sabah iki yumurta, peynir, zeytin, salatalık,domates, yeşillik bunlar doyana kadar, ekmek Recel bal yasakBana da sa anlatır mısın canım
Geçmiş olsun canım nazar demiştir sana:):)İyiyim bitanem sağolasın başıma gelmeyen kalmadı yahu :))))
Bu kadar saat aç kalabilir miyim acaba çok çabuk acıkıyorum ben ya ramazan da geliyor ondan sonra daha rahat yapılır galiba alışır vucut:):):)Canım sabah iki yumurta, peynir, zeytin, salatalık,domates, yeşillik bunlar doyana kadar, ekmek Recel bal yasak
En az beş saat ara vericeksin agzina lokma atmiycaksin sakız dahil ki leptin çalışsın
Akşamda sebze yemeği, yada ızgara et salata zeytinyağlı vs doyana kadar yine ekmek makarna pilav yok ve mutfak kapandı sabah kahvaltıya kadar bişey yok günde 2-3 litre su yeşil çay şekersiz kahve serbest
Maşallah canım darısı bizlere inşallah23 Nisan Menüm
Sabah 10.00
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim peynir
7 zeytin (babam dedi 7 ye diye o rakamda yiyince bişey oluyormuş unuttum )
Bolca ot
Şekersiz çay
Oglen 13.00
Sade türk kahvesi
Napoli bitter çikolata 2 tane 8 gram filan oluyor
Aksam 16.00
Ekmecik çörek otlu kraker 50 gram(7 tane filan ediyor sanırsam)
Akşam 20.00
Fırında balık
Tarhana çorbası çeyrek kase
Salata
23 Nisan spor
200 squat = 200 puan
20 dağ tırmanışı =20 puan
200 ip atlama = 40 puan
140 mekik =140 puan
10 dakika pilates =10 puan
25 duvar şınavı =5 puan
13 dakika yürüyüş = 13 puan
45 saniye plank = 5 puan
30 ağırlık çalışması = 30 puan
216 bölgesel hareketler = 43.2 puan
Toplam =510.2 puan
2.30 saat sürdü.
Geçmiş olsun canım nazar demiştir sana:):)
Bu kadar saat aç kalabilir miyim acaba çok çabuk acıkıyorum ben ya ramazan da geliyor ondan sonra daha rahat yapılır galiba alışır vucut:):):)
Maşallah canım darısı bizlere inşallah
bu cuma belki bomba gibi gelicem:)Notlarımı aldım listeyide yapıcam çocukları yedirip.
@nisan34 artı gelmişsin
@orkidekaramel artı gelmişsin
@Arzuzuzuuu
@Derin sabitsiniz sanırım.
Artı gelenlere ceza başlıyoruz bu hafta.
Yapıp yapmamak vicdana kalmış artık.
Tabiki de spor cezası
Yanlış anlaşılmalar olmasın kimse mükemmel değil.
Ben misal dün bi boşluğumda tatlıyla başladım ve orda bırakmak yerine nasılsa sabahta yemiştim bi kere bozdum bari yiyim dedim daha kötü ettim.
Ama yinede iyi sayıyorum 1 günlük diye avutuyorum kendimi.
Artı gelmek olmaz biz bunamı niyet ettik ya hu ramazana kadar biraz sıkalım dişimizi dedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?