Ayrıca iki öğün arasıda bayaaa boş geçmiş bonus Karataya koşuyorudu :)
Bir menüde benden gelsin
Sabah iki haşlanmış yumurta peynir bı kaç zeytin bir salatalık kahve
İkindi de yarım lahmacun bol yeşillikle , yarım dilim ağlayan pasta, bir tabak fırında kızarmış yoğurtlu kabak, kahve , iki litre su
haklısın bonuscan ben ara öğünümü yapmıştım gıresini be peynir le birde sade kahve içmiştim ama şöle kahve ye komşum geldi onun kahvesinin yanında kuru meyve türü bişeyler hazırladım sohbetle elim gideceğini bildiğim için kendimde kayısı ve ceviz atıştırdım canım bele işte bonuscum
Zuzu kahvaltın az. Yımırta yok.
Öğünlerin güzel. Ara öğünde birinde kuru meyve yediysen diğer ara öğünde taze meyve süt olsa daha güzel olur
haklısın bonuscan ben ara öğünümü yapmıştım gıresini be peynir le birde sade kahve içmiştim ama şöle kahve ye komşum geldi onun kahvesinin yanında kuru meyve türü bişeyler hazırladım sohbetle elim gideceğini bildiğim için kendimde kayısı ve ceviz atıştırdım canım bele işte bonuscum
krem kırık beyaz kızımın ki griElbisen ne renk :)
elbisem krem renginde ama 20 gün sora prova yapılacak son yani ben 20 güne epey bir kilo vermem gerekElbisen ne renk :)
Düğün tarihi be zaman dı biraz daha düğüne yakın provayı yapsan ?elbisem krem renginde ama 20 gün sora prova yapılacak son yani ben 20 güne epey bir kilo vermem gerek
Liste süper olmuş yani aslına bakarsan az bile ama hafta sonunu dengelersin ve eksiyi garantilersin. şu dukan birası beni çarptı yanıldım mı dedim ikinci kez ofiste yaptık ben içmeye korktum arkadaşım içti onada dokundu :)))Salı menüsü ( hamdolsum toparladım)
8:00
1 dilimden eksik kızarmış ekmek
Azcık peynir
10:45
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3-4 tane yeşil zeytin
1 fincan dolu tarçınlı süt
18:30
Ton balığı kadar haşlanmış tavuk
1 büyük kaseyle kıvırcık roka salatası
4 kaşık biberli kekikli yoğurt
4 ceviz
Su 3 litre.
1 litre dukan çayı içiliyor.
40 dk yürüyüş normal hızda
Bugün 8.günüm
Oooyyy bu detoks kaç gün sürüyorSlm kızlar menümü vereyim
8.30 kah.2 has.yumurta ince dilim beyaz peynir 3 zeytin sekersiz çay
ara 12 sekersiz nescafe
Öğlen kabak detoks u
Aralarda detoks suyu+ yeşilçay
Akşam kavak detoks u
spor :15 dk lesli ,50 duvar şinavi,40 squat,45sn plank 2 litre su
IgunaydınGünaydınnn
Misss gibi kokusu evinize gelsin
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140200
Pazartesi biraz bozunca detoks yapayim dedimOooyyy bu detoks kaç gün sürüyor
düğğn tarihi 30 haziran canım zaten elbisenin elime geçmesi 1 ayı bulucak yani düğünden 20 w25 gün önce elime geçicek günü gününe de olmasın ddm en azından bizim ki çıksın aradan ddm daha çocukların alışverişi var oğlanlarınDüğün tarihi be zaman dı biraz daha düğüne yakın provayı yapsan ?
günaydınnn canımGünaydınnn
Misss gibi kokusu evinize gelsin
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140200
Pazartesi biraz bozunca detoks yapayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?