Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayrıca iki öğün arasıda bayaaa boş geçmiş bonus Karataya koşuyorudu :)

Çaktırmasana :)) sabah okula gidenlere sofra hazırlıyorum o arada ağzıma bişeyler attım yoksa karatay saatlerinde yiyorum artık.
Pazar pazartesi biraz duygusal boşluklar oldu diyetle ilgili kaçırdığım şeyler oldu inş telafi ederim.

Kuş kadar değil aslında ama kahvaltım daha dolu oluyodu bugün böyle oldu.
Cevizide akşam yedim.

Karatay kahvaltısı eksik...

Akşam kek olmasa çok güzel.
Dünde kısır yedindi dimi ne keki

Zuzu kahvaltın az. Yımırta yok.

Öğünlerin güzel. Ara öğünde birinde kuru meyve yediysen diğer ara öğünde taze meyve süt olsa daha güzel olur
haklısın bonuscan ben ara öğünümü yapmıştım gıresini be peynir le birde sade kahve içmiştim ama şöle kahve ye komşum geldi onun kahvesinin yanında kuru meyve türü bişeyler hazırladım sohbetle elim gideceğini bildiğim için kendimde kayısı ve ceviz atıştırdım canım bele işte bonuscum

Elbisen ne renk :)

İyi geceler gün içinde uğrayamadım, dün kü menüm bir kahvaltıydı sadece akşam eve geç geldim ve bişey yememek için direk yatmıştım. sabah eksi gördüm fakat bu günde kötü geçti : ( bakalım eksiyi cumaya koruyabilecekmiyim erken eve geleyim derken yine saat 9 gibi misafirle eve giriş yaptım dışardan hazır yemek söyledim mecburen. gelen arkadaşlar yabancı değildi idare ettik. çayın yanınada kek ve kremalı büsküvi almıştım biraz yidim iyi olmadı misafirimi yolcu ettim biraz gömlek ütüledim çamaşır asıp uyumayı düşünüyorum size bir selam vereyim dedim :)

Liste süper olmuş yani aslına bakarsan az bile ama hafta sonunu dengelersin ve eksiyi garantilersin. şu dukan birası beni çarptı yanıldım mı dedim ikinci kez ofiste yaptık ben içmeye korktum arkadaşım içti onada dokundu :)))

Bugün 8.günüm

İlk 8 günde bende az yedim hatta böyle giderse kilo vermem haftalık 6 kilo olur dedim ama şöyle bir durum yaşarsın ilerde canım 1200 kalorinin altında ne kadar kilolu olursa ol yenmesi insan sağlığını bozuyor şimdi aç değilsin ama ileride o az aldığın kalorinin aldinta almak zorunda kalicaksin verebilmek için hele ki zamanla spora başlarsan 1 ay olmadan vücut iptal bayrağını çekiyor acıkmak önemli değil bende bazen öğlen atlıyorum ama vücuda karbon da yagda proteinden de girmesi lazım

Ve özellikle sarma dolma gibi pirinçli şeyleri mümkün olduğunca az yemek lazım haftada bir gün 1 yada 2 3 tane aklında bulunsun can sonuçta illaki ister ama dozu önemli beyaz ekmek makarna pilav şeker uzak tutulması gerekenler hatta tuz bile az alınması gerekir

Şu iki gündür bende az aldım şu an aşırı yemek yiyesim var önüne zar zor geçiyorum arada kaçamak bile oluyor vallahi ve o krakerlerin arkasında kaç kalori olduğu yazıyor diyet bile olsa bir paket rahat 300 kaloriye yakın oluyor yani bir sabah kahvaltısına eşdeğer eğer aklına soru filan takılırsa hepimiz buradayız yardimci oluruz ama ilk bazal metobalizma hızını ölç internette var kilo boy birde vücut ölçülerini istiyor orda günlük sporsuz Alman gereken kalori belli oluyor ona göre diyetini şekillendir sağlığına birşey olmasın dikkat etmek lazım

Oooyyy bu detoks kaç gün sürüyor

Düğün tarihi be zaman dı biraz daha düğüne yakın provayı yapsan ?
düğğn tarihi 30 haziran canım zaten elbisenin elime geçmesi 1 ayı bulucak yani düğünden 20 w25 gün önce elime geçicek günü gününe de olmasın ddm en azından bizim ki çıksın aradan ddm daha çocukların alışverişi var oğlanların
günaydınnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…