Dün yaptım bide öğlen yerim sadece akşama bırakırim canimSümeyyecim biz yüksek kilodayız detokslar pek uygun değil bize.
En fazla 2 gün yap hatta 1 gün en iyisi.
Bayılırım en sevdiğim birde Nergiz i severimGünaydınnn
Misss gibi kokusu evinize gelsin
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140198
Eki Görüntüle 2140200
Ben geceden salatalık nane zencefil maydonoz koyuyorum suya çok iyi oluyo ödem atiyo dün gece de tarçın koydum bugün bir litresini öyle ici cem bi zarari yok bana aksine çok iyi geliyo sisligi atiyo vucuttanbirde kızlar günlük 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum ya önceden sadece 1 lt ilk şişeme su doldurup içiyordum dün ilk kez şişeme taze nane yaprakları koydum birkaç tane acaba o mu indirdi beni söndürdü ben bı tür şeylerden çok korkarım böle detoks suları felan hiç yapmadım sadece yeşilçay içiyorum gün içinde ya 1 veya 2 fincan onun dışında bitkisel sular felan hazırlamam da yapmamda korkuyorum içmeye ama dün bunu yaptım iyi geldi yani şunu söylemek isterim bu tür bitkilerden detokstan korkan arkadaşlar bunu ben denedim bir sakınca görmedim taze nane yaprakları tavsiye ederim
evet yaa gerçekten nasıl şişliği atıyor çok güzel bayıldım valla canımm afiyet olsun canım sanadaBen geceden salatalık nane zencefil maydonoz koyuyorum suya çok iyi oluyo ödem atiyo dün gece de tarçın koydum bugün bir litresini öyle ici cem bi zarari yok bana aksine çok iyi geliyo sisligi atiyo vucuttan
Sağol canim sana da afiyet olsunnevet yaa gerçekten nasıl şişliği atıyor çok güzel bayıldım valla canımm afiyet olsun canım sanada
birde kızlar günlük 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum ya önceden sadece 1 lt ilk şişeme su doldurup içiyordum dün ilk kez şişeme taze nane yaprakları koydum birkaç tane acaba o mu indirdi beni söndürdü ben bı tür şeylerden çok korkarım böle detoks suları felan hiç yapmadım sadece yeşilçay içiyorum gün içinde ya 1 veya 2 fincan onun dışında bitkisel sular felan hazırlamam da yapmamda korkuyorum içmeye ama dün bunu yaptım iyi geldi yani şunu söylemek isterim bu tür bitkilerden detokstan korkan arkadaşlar bunu ben denedim bir sakınca görmedim taze nane yaprakları tavsiye ederim
sağol canımSağol canim sana da afiyet olsunn)
Ben severek içiyorum tuvaletle aşk yaşıyorsun sonra
Ne korkuyon zuzu at naneyi limonu salatalığı suyun içine mis gibi hiç bir tehlikesi yok hamile bile içebiliyor.
Akşamdan yaparsan sabah içersin sabah erken yaparsan öğleden sonra içersin.
Limon+nane+salatalık
Limon+zencefil+nane
Limon+çilek+nane
Elma+tarçın+limon
Taze kekik maydanozda atılıyor sulara.
Ben severek içiyorum tuvaletle aşk yaşıyorsun sonra))
biliyorum da aşkım benim bazı rahatsızlıklarım var hafif kalp kapağı büyümesi ve kalp te küçük bir kaçak gibi panik atak sinir sıkışması daha sayammı ödem içşn bazı tavsiyelere uydum mesela bana kiraz sağı mısır püskülü iyi gelmiyor çok basit bişey hemen hemen herkesin içtiği bişe ama ban yaramıyor kalbime o sebep ten korktuğun için bu tür suları içmeye korkuyorum aşkım
Ne korkuyon zuzu at naneyi limonu salatalığı suyun içine mis gibi hiç bir tehlikesi yok hamile bile içebiliyor.
Akşamdan yaparsan sabah içersin sabah erken yaparsan öğleden sonra içersin.
Limon+nane+salatalık
Limon+zencefil+nane
Limon+çilek+nane
Elma+tarçın+limon
Taze kekik maydanozda atılıyor sulara.
Aynen denedim çok güzel evdekiler yiyemeden cilekler detoks suyuna gittii bizim burda cilek ekip satan cokkk gorumcem den isticem tarlasi varBenim favorim çilekli olan mutlaka dene
Geçmiş olsun canim ...Evet öyle bitkisel caylar dokunabiir ama bunlarin dokunacaginu zannetmiyorun yedigimiz seyler sonuctabiliyorum da aşkım benim bazı rahatsızlıklarım var hafif kalp kapağı büyümesi ve kalp te küçük bir kaçak gibi panik atak sinir sıkışması daha sayammı ödem içşn bazı tavsiyelere uydum mesela bana kiraz sağı mısır püskülü iyi gelmiyor çok basit bişey hemen hemen herkesin içtiği bişe ama ban yaramıyor kalbime o sebep ten korktuğun için bu tür suları içmeye korkuyorum aşkım
biliyorum da aşkım benim bazı rahatsızlıklarım var hafif kalp kapağı büyümesi ve kalp te küçük bir kaçak gibi panik atak sinir sıkışması daha sayammı ödem içşn bazı tavsiyelere uydum mesela bana kiraz sağı mısır püskülü iyi gelmiyor çok basit bişey hemen hemen herkesin içtiği bişe ama ban yaramıyor kalbime o sebep ten korktuğun için bu tür suları içmeye korkuyorum aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?