Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr cuma tartı gününden sonra çok sinirlenip burda yazmıştım pastalar ıslak kekler felan yaptım yani düne kadar dikkat etmedim yedim de yedim tabi ağlayarak yedim pişmanlıkla yedim tıka basa 80 e kadar çıktım dün sabah tekrar sağlıklı beslenmeye başladım bugün sabah balon gibi sönmüştüm tartıda 78 dedi bana çok sevindim ohhh bee inşallah daim olur çok şükür allaha artık çok yemek beni üzüyor sağlıklı beslenmekle daha mutlu olduğumu fark ettim yani çok yemek beni mutlu etmiyor artık mutsuz oluyorum allahım şükürler olsun sana

birde kızlar günlük 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum ya önceden sadece 1 lt ilk şişeme su doldurup içiyordum dün ilk kez şişeme taze nane yaprakları koydum birkaç tane acaba o mu indirdi beni söndürdü ben bı tür şeylerden çok korkarım böle detoks suları felan hiç yapmadım sadece yeşilçay içiyorum gün içinde ya 1 veya 2 fincan onun dışında bitkisel sular felan hazırlamam da yapmamda korkuyorum içmeye ama dün bunu yaptım iyi geldi yani şunu söylemek isterim bu tür bitkilerden detokstan korkan arkadaşlar bunu ben denedim bir sakınca görmedim taze nane yaprakları tavsiye ederim

Ben geceden salatalık nane zencefil maydonoz koyuyorum suya çok iyi oluyo ödem atiyo dün gece de tarçın koydum bugün bir litresini öyle ici cem bi zarari yok bana aksine çok iyi geliyo sisligi atiyo vucuttan

Ben geceden salatalık nane zencefil maydonoz koyuyorum suya çok iyi oluyo ödem atiyo dün gece de tarçın koydum bugün bir litresini öyle ici cem bi zarari yok bana aksine çok iyi geliyo sisligi atiyo vucuttan
evet yaa gerçekten nasıl şişliği atıyor çok güzel bayıldım valla canımm afiyet olsun canım sanada

Ne korkuyon zuzu at naneyi limonu salatalığı suyun içine mis gibi hiç bir tehlikesi yok hamile bile içebiliyor.

Akşamdan yaparsan sabah içersin sabah erken yaparsan öğleden sonra içersin.

Limon+nane+salatalık

Limon+zencefil+nane

Limon+çilek+nane

Elma+tarçın+limon

Taze kekik maydanozda atılıyor sulara.

Ben severek içiyorum tuvaletle aşk yaşıyorsun sonra))

Ayıptır söylemesi bende dün 1,5 luk şişeyi 2 kere içtim 1 litrede dukan birası da denen sodalı yeşil çayı içtim.

Yeşil çayı aman ihmal etmeyelim.

Uzun oturma fırsatım olmadı liste bekliyo okuldan gelince bir el atayım bugün inş bir aksilik çıkmazsa

biliyorum da aşkım benim bazı rahatsızlıklarım var hafif kalp kapağı büyümesi ve kalp te küçük bir kaçak gibi panik atak sinir sıkışması daha sayammı ödem içşn bazı tavsiyelere uydum mesela bana kiraz sağı mısır püskülü iyi gelmiyor çok basit bişey hemen hemen herkesin içtiği bişe ama ban yaramıyor kalbime o sebep ten korktuğun için bu tür suları içmeye korkuyorum aşkım

Geçmiş olsun canim ...Evet öyle bitkisel caylar dokunabiir ama bunlarin dokunacaginu zannetmiyorun yedigimiz seyler sonucta

Doğrudur temkinli ol zaten. Mısır püskülü falan bu detoks sularından daha güçlü zaten.
Bunlar günlük yediğin şeyler ondan dokunmaz.
Sana dokunursa yeşil çayın fazlası dokunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…