Benim tansiyonum çok düşük normalde birde limonlu detoks suyu yapıp içince baygınlık geçiriyorum bana yaramıyor birde zamansız adet gördüm maydanoz limon yapıp içince
Ne korkuyon zuzu at naneyi limonu salatalığı suyun içine mis gibi hiç bir tehlikesi yok hamile bile içebiliyor.
Akşamdan yaparsan sabah içersin sabah erken yaparsan öğleden sonra içersin.
Limon+nane+salatalık
Limon+zencefil+nane
Limon+çilek+nane
Elma+tarçın+limon
Taze kekik maydanozda atılıyor sulara.
evet canım haklısın ama işte o korkuyu yaşadım o yüzden detoks denilen herşeye karşı panik atak başlıyor o sebepten aynen dediğin gibi yeşilçay fazla içemiyorum tarçınlı olarak 1 arada 2 fincan oluyor canım. bonusum valla bilgilerine hayranım maşallah gülüm sana
Doğrudur temkinli ol zaten. Mısır püskülü falan bu detoks sularından daha güçlü zaten.
Bunlar günlük yediğin şeyler ondan dokunmaz.
Sana dokunursa yeşil çayın fazlası dokunabilir.
teşekkürler canımGeçmiş olsun canim ...Evet öyle bitkisel caylar dokunabiir ama bunlarin dokunacaginu zannetmiyorun yedigimiz seyler sonucta
işte anlatmak istediğim de bu zararsız diyoruz ama karışım haline getirdiğimizde farklı etkiler meydana çıkarıyorBenim tansiyonum çok düşük normalde birde limonlu detoks suyu yapıp içince baygınlık geçiriyorum bana yaramıyor birde zamansız adet gördüm maydanoz limon yapıp içince
Canım senn kaç kilosun250 ip 13 dakika
50 squat 5 kilo ağırlıkla 3 dakika
50 mekik 3 dakika
20 sırt için ağırlık
20 sırt için bölgesel
20 kollar için 10 10 ağırlık kaldırma
Toplam bir saat
24 Nisan menüsü
Sabah 2 kaşık yulaf 1 su bardağı light süt
Öğlen
Tek şekerli türk kahvesi
Atıştırmalık (gün içerisinde yendiler)
Tadım işlenmiş yer fıstığı 40 Gr
Eti gong acılı (kalorileri az ikisininde)
Light kraker 5 adet
Akşam
Hazır işkembe çorbası 1 tabak (lokantada icemiyorum migdem çok kötü oluyor ya )
Hazır domates çorbası üç yemek kaşığı tadını seviyorum diye
Koca bir tabak kapusta
Üç kaşık light yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ben 91 küsürSizler kaç kilosunuz ya merak ediyorum
Canım senn kaç kilosun
Geldiği gibi gidecek canim kilolar merak etme,biraz sabır lazım sadece.bende bu yaz kilo işini halletmek,kışın imrenip te içine giremediğim montu almak istiyorum inşallahİlk başladığımda 97.3 dün canım şimdi 90 kilo oldum 1 ayda kacamaklarla bu hafta tık yok ama sanki veremedim gibi geliyor
Teşekkür ederim canim,iyisindir inşallah
Maşallah ne guzel vermişsin, devami gelir inşallahİlk başladığımda 97.3 dün canım şimdi 90 kilo oldum 1 ayda kacamaklarla bu hafta tık yok ama sanki veremedim gibi geliyor
ben 88 dim buraya gelmeden 85 e düştüm topiğe girdiğimde 85 dim yani bırda 76 ya indim buraya ara verdim tekrar çıktım şimdi 78 e hedef şimdilik benim 70 ama sağlıklı vermek önemli inşallah sağlıklı kilolar verelim inşaallah hepimizSizler kaç kilosunuz ya merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?