Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim tansiyonum çok düşük normalde birde limonlu detoks suyu yapıp içince baygınlık geçiriyorum bana yaramıyor birde zamansız adet gördüm maydanoz limon yapıp içince

Doğrudur temkinli ol zaten. Mısır püskülü falan bu detoks sularından daha güçlü zaten.
Bunlar günlük yediğin şeyler ondan dokunmaz.
Sana dokunursa yeşil çayın fazlası dokunabilir.
evet canım haklısın ama işte o korkuyu yaşadım o yüzden detoks denilen herşeye karşı panik atak başlıyor o sebepten aynen dediğin gibi yeşilçay fazla içemiyorum tarçınlı olarak 1 arada 2 fincan oluyor canım. bonusum valla bilgilerine hayranım maşallah gülüm sana

Geçmiş olsun canim ...Evet öyle bitkisel caylar dokunabiir ama bunlarin dokunacaginu zannetmiyorun yedigimiz seyler sonucta
teşekkürler canım
haklısın canım ama karışımlı deroks adı girdimi isteistemez panikliyorum bu iyi geldi ama

Benim tansiyonum çok düşük normalde birde limonlu detoks suyu yapıp içince baygınlık geçiriyorum bana yaramıyor birde zamansız adet gördüm maydanoz limon yapıp içince
işte anlatmak istediğim de bu zararsız diyoruz ama karışım haline getirdiğimizde farklı etkiler meydana çıkarıyor

250 ip 13 dakika
50 squat 5 kilo ağırlıkla 3 dakika
50 mekik 3 dakika
20 sırt için ağırlık
20 sırt için bölgesel
20 kollar için 10 10 ağırlık kaldırma
Toplam bir saat

24 Nisan menüsü

Sabah 2 kaşık yulaf 1 su bardağı light süt

Öğlen

Tek şekerli türk kahvesi

Atıştırmalık (gün içerisinde yendiler)
Tadım işlenmiş yer fıstığı 40 Gr
Eti gong acılı (kalorileri az ikisininde)
Light kraker 5 adet

Akşam
Hazır işkembe çorbası 1 tabak (lokantada icemiyorum migdem çok kötü oluyor ya )
Hazır domates çorbası üç yemek kaşığı tadını seviyorum diye
Koca bir tabak kapusta
Üç kaşık light yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Canım senn kaç kilosun

İlk başladığımda 97.3 dün canım şimdi 90 kilo oldum 1 ayda kacamaklarla bu hafta tık yok ama sanki veremedim gibi geliyor
Geldiği gibi gidecek canim kilolar merak etme,biraz sabır lazım sadece.bende bu yaz kilo işini halletmek,kışın imrenip te içine giremediğim montu almak istiyorum inşallah

Selam hanımlar
Sık yazamasamda arada uğramaya çalişiyorum,beni bir süre boyle idare ediniz olur mu canlar.
Bugun ekmek detoksu yaptim:) çogu zaman ekmek aramiyorum hiç ama bugün ne olduysa sabah tostla basladim,akşam 4 dilime yakin ekmek yedim,ya sabahkinin tetiklemesi ya da vücut ihtiyaç hissediyor. Neyse bugün de boyle olsun.
Bugünün kârı 45 dk yürüyüş:)

selam herkese iyi akşamlar
menüm
aç 1 bar sıcak su 1 haş yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 dil tb ekmek domates salatalık 1 lokma tereyağ bal ve çay
ara 3 kayısı 2 ceviz yeşilçay
öğlen 6 yk bezelye 4 yk yoğurt 1 dil tb ekmek
ara 5 adet mini grisini 1 dil peynir
akşam haş ...1 tavuk but az göğüs 1 kase çoban salata 2 yk yoğurt. 2 lt su ... spor yok

Sizler kaç kilosunuz ya merak ediyorum
ben 88 dim buraya gelmeden 85 e düştüm topiğe girdiğimde 85 dim yani bırda 76 ya indim buraya ara verdim tekrar çıktım şimdi 78 e hedef şimdilik benim 70 ama sağlıklı vermek önemli inşallah sağlıklı kilolar verelim inşaallah hepimiz boyumda 1.60 bu arada

Slm kızlar bugünkü ham ettiklerim
Limonlu ılık su
8.30 kah 2has.yumurta
4 zeytin
1 çay kasigi gül reçeli (canim cektii)
K.k beyaz peynir
tarcinli su
ara 12 de sade kahve
Öğlen 13.30 bir bardak sütle 4 kaşık yulaf elma tarcin bal( 1 tatlı k)pisirdim yedik çok doyurucuydu
Ara :-((kadayıfı dondurma gorumce ismarladi maalesef yedim suçluluk duygusundan aglicam...
Aksam domates salatalık yogurtla geciştirdim ...
spor yok:-( ama nerdeyse 2 saat yurudum 1.5 litre tarcinli su yarin spora devam zumba video su indirdim onuda yapi cam iyi geceler ❤❤

Merhaba kızlar bende diyete başlamak istiyorum 112 kilo 1.70 boy henüz 21 yaşındayım kafama göre bi liste yapamıyorum ama sabah bende artık bu yola baş koyucam eski beni öyle özledimki artık ben gibi hissetmek istiyorum başkasının hayatında rol yapıyomuş gibi değil Dua edin bana yardımınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…