Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mesaj alınmıştır.. yerimseniben hatta aynı mesajı 5. takımda kallisteden de aldım sabah.. vereliniortak
selam canım nasılsın herkesin derdi aynı sende takıldın heralde kiloda ben ce iki gün sıksan atlarsın dert etme yeter x opuyorumnanaktan

selam canım nasılsın herkesin derdi aynı sende takıldın heralde kiloda ben ce iki gün sıksan atlarsın dert etme yeter x opuyorumnanaktan

cuma 106,3 tüm onu bi attım zaten de 105 in altına düşmem lazım.. çünkü ramazandan beri takılıyım ben.. 105 e inip 108 e çıkıyorum toplamda 24 kilo falan verdim ramazandan beri ama verdiğim kadar da aldım.. sabit durmuyorum yani.. 105,6 lardayım iki gündür.. 104 ü tekrar görmek istiyorum.. kiloya da çok takmak istemiyorum.. ben olması gerekeni yapayım da devamı ne de olsa gelir di mi?

ama işte konuşmak çok kolay da.. panik..

don't panic delikafadulden

tartının pilini alacağım bugün.. tartılıyorum kardeşim durduramıyorum kendimi.. veririm anneme saklasın vereliniortak

Bugün yediğim ve akşama yemeyi planladığım mamaları yazıyorum arkadaşlar.

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 zeytin,salatalık,biber,domates.

ARA: 1 kepek biküvisi,1 kupa bitki çayı.

ÖĞLEN:1 tabak zeytin yağlı kabak (az pirinçli olduğu için ekmek yemedim),1 kase yoğurt

ARA: 1 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı kadar baharatlı salça.

AKŞAMPLAN): 2 parça ızgara tavuk,yağsız yeşil salata,biraz yoğurt.

ARA: Meyva yerim diye düşünüyorum.

çok haklısın cnm tost konusunda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Afiyet olsun BEYZUS'uma,tavuklarını akşamdan baharatlayıp buzdolabına koymuşsundur muhakak,eve gittiğinde daha çabuk pişer diimi..:))

Bende mantar sote yaptım yanına makarna ama ben makarna yemiycem..Çünkü hiiiç sevmiyorum.:dilcikar:.Bu hafta 89u tekrar görmek istiyorum..Tam iki yıl geçti üzerinden bu kilolarda dolaşıyorum..

akşam zeytinyağlı kabak yapıcam.. hatta bir an önce eve gitmek için sabırsızlanıyorum.. delikafadulden

anaaaaaaaaaaaaam biri makarnamı dedisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyaaaaaaaaaa of acıktım ama ben ban bu yapılırmı şimdi:a015: ay bende öyle bir içiyorumki çok deil ama bana çok geliyor 2.5lt falan içiyom artık midemden su sesi geliyordelikafaduldendelikafadulden

Sağol canım.Evet aynen tavuklar sos içinde beni bekliyor....Yoksa eve varınca açlıktan gözüm dönmüş oluyor.Hemen yemem lazım ;yoksa zararlı bir şeyler kaçırırım diye endişeleniyorum.
Bir günde senin yarı tavuk yarı dana kıymadan yapılan köfteyi deneyeceğim.Emin, çok güzel olur.
Boşver makarnayı;yerken çok güzel geliyor ama masadan kalktığın anda pişmanlıklar başlıyor.Çocuklar yesin.Onlara yarasın....
Bu hafta 89 değil 88 gör inşallah canım.Hepimiz için bu dileğim.

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:naptın candy çok canım çekti ama keşk sadece bir kaçamak yapsaydın kırılma ama:) yeşil çay içeceğim şimdi ama papates salatasını çok canım çekti

Son düzenleme:
akşam zeytinyağlı kabak yapıcam.. hatta bir an önce eve gitmek için sabırsızlanıyorum.. delikafadulden

ımmmmmmmm nefis bu akşama istim kebabı yapıldı görüntü güzel abiki ama tanından hiç hoşlaşmıyom yemem ben ondan patates salatası yapayımmı ya çok mu zararlı olur 2 patates bol yeşilten oluşan

Akşam yemeği için güzel bir seçim..Yoğurt ve salatayla,oh oh..:))

eveeeet ağzım sulandı bak cokacimcoook

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:naptın boncuk yeşil çay içeceğim şimdi ama papates salatasını çok canım çekti

ben patates salatasını bol yeşillikli az patatesli yapıyorum ve yenmeyecek bişey olduğunu sanmıyorum.. yanında ekmek poğaça falan yemediysen yersin yani.. bence yenilebilir.. ben de yeşil çay içeyim delikafadulden

Son düzenleme:

ayyyyyyyy yine makarna bir yerlerim şişecek delikafaduldensırnaşık şey

bak bakim patatesin kalorisi ne.. 200 mü ne olacak.. iki küçük patatesten yap.. bi öğün olarak yiyeceksin sonuçta ne problem olabilir ki? ne yedin bugün?

aynı salatayı yeşillikli yani.. yağsız makarna ile de yapabilirsin.. ama ya makarna ya patates koy ikisini bir koyma.. yenir ya.. o kadar da değil yani.. haşlanmış patates ve yağsız iki kaşık makarnadan bahsediyoruz.. herkez fikrini söylesin ama alsanaalsanasmile

haşlanmış papatesin 100 gr 100 cal makarnanın da 100 gr 111 kaloriymiş

bende dünkü menümü yazayım hafta sonu bende kaçıranlardanım çok zararlı değildi ama iyide değildi

sabah 1 dilimekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

öğle:
annemler geç uynamış öğle yemeği yerine bizle kahvaltı yapındediler abarttım
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 zeytin
2 dilim sucuk
2 tk diyet çilek reçeli

ara: elme büyüklüğünde çiğ beyaz lahana

akşam : annem kısır yapmış dayanamam bari çok yemiyeyim diye yağsız bol salata yaptım. içine 5 yk kısır koydum yedimlmaz: annem zaten bol yeşillik koyar ama yinede fazla oldu

spor: 20 dk bisiklet 20 dk. yer hareketi

tabi yenebilir 2 küçük patetes bol salata ile karışırılıp yenebilir
2 kaşık makarnada 1 dilim ekmek yerine geçiyor. salatayla karıştırınca bende yiyorum
ama bol yağlı olmayacak ve yanında ekmek yenmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…