gunaydın canlar...
esım sabah 7 de aradı. antepdeymıs ucaga bınıyorum dedı..
oglen cıvarı burda olur inş..
selam canım nasılsın herkesin derdi aynı sende takıldın heralde kiloda ben ce iki gün sıksan atlarsın dert etme yeter x opuyorumnanaktanmesaj alınmıştır.. yerimseniben hatta aynı mesajı 5. takımda kallisteden de aldım sabah.. vereliniortak
selam canım nasılsın herkesin derdi aynı sende takıldın heralde kiloda ben ce iki gün sıksan atlarsın dert etme yeter x opuyorumnanaktan
zalimi, salatalık'ın üzerinemi ekşi sıkıyosun.??
ewet tatlım normalde yemesi çok zor birşey halinde zaten benim için ekşiyle ite kaka yemeye çalışıyorum neeedem normal bişey yesem biliuom kendimi kaptırıp gideceğim
Gündüz yemezsen gözün döner tost tost diye tabii..bende dün gece mutfağa girdim çıktım,bi kaç kez tekrarladım bunu..Nasıl acıkmıştım anlatamam. O kadar çok su içmiştimki,suda içemiyordum..
Sonunda eşim dediki,iyimisin sen yaa...:roflol:
bu güzeldiopuyorumnanaktan
Asıl sen nerdesin..Hıııı..:roflol:
Bugün yediğim ve akşama yemeyi planladığım mamaları yazıyorum arkadaşlar.
SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 zeytin,salatalık,biber,domates.
ARA: 1 kepek biküvisi,1 kupa bitki çayı.
ÖĞLEN:1 tabak zeytin yağlı kabak (az pirinçli olduğu için ekmek yemedim),1 kase yoğurt
ARA: 1 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı kadar baharatlı salça.
AKŞAMPLAN): 2 parça ızgara tavuk,yağsız yeşil salata,biraz yoğurt.
ARA: Meyva yerim diye düşünüyorum.
akşam zeytinyağlı kabak yapıcam.. hatta bir an önce eve gitmek için sabırsızlanıyorum.. delikafadulden
Beyzus doğru söylüyorsun .Makarna aşkı beni hep yoldan çıkarıyor.Pişirmeyeyim diyorum ama özlem ağır basıyor
Akşama zeytinyağlı pırasa beni yola getirir.Su içmiyorum işte benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu
Afiyet olsun BEYZUS'uma,tavuklarını akşamdan baharatlayıp buzdolabına koymuşsundur muhakak,eve gittiğinde daha çabuk pişer diimi..:))
Bende mantar sote yaptım yanına makarna ama ben makarna yemiycem..Çünkü hiiiç sevmiyorum.:dilcikar:.Bu hafta 89u tekrar görmek istiyorum..Tam iki yıl geçti üzerinden bu kilolarda dolaşıyorum..
Günaydın Herkese.. Şu an kimse olmasa da..
Çok başarılı ya da çok başarısız bi haftasonu değildi.. orta karar yani.. çok yemedim ama sağlıklı da değildi.. kahvaltılarım klasikti iki günde de.. peynir çay bir dilim k. ekmeği domates salatalık.. cumartesi akşam üstü ve akşam aynı yemeği yedim.. piliç nugget (kızartmadım fırında ısıttım) yanında light kola.. bir de yeşil salata.. pazar günü de akşam üstü sıcacık bir dilim köy ekmeğiyle peynir yedim[/COLOR](hayyyyyyyyyyyıııııııııııııııııır bende istiyorum ama istemiyorumsempatiksalakcinni).. akşam da yarım poğaça ve patates salatası(nefis ama patates salatasını bende yapabilirim bugün 2 patates bol yeşillik).. film izlerken de yarım kase çekirdek çitledim(canım çekti ama evde yok iyikide yok) ama saat 7den önceydi.. bu sefer gece hiç abur cubur yemedim :lepi:
bu sabah da annemin açtığı yufka ile yaptığı böreklerden ıspanaklı olanı yedim yanında ayran içitim.. patatesliye dokunmadım aklinialirimsmile
dediğim gibi başarısız değil ama başarılı da değil..
işte böyle boshayallersmile
akşam zeytinyağlı kabak yapıcam.. hatta bir an önce eve gitmek için sabırsızlanıyorum.. delikafadulden
Akşam yemeği için güzel bir seçim..Yoğurt ve salatayla,oh oh..:))
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:naptın boncuk yeşil çay içeceğim şimdi ama papates salatasını çok canım çekti
Sağol canım.Evet aynen tavuklar sos içinde beni bekliyor....Yoksa eve varınca açlıktan gözüm dönmüş oluyor.Hemen yemem lazım ;yoksa zararlı bir şeyler kaçırırım diye endişeleniyorum.
Bir günde senin yarı tavuk yarı dana kıymadan yapılan köfteyi deneyeceğim.Emin, çok güzel olur.
Boşver makarnayı;yerken çok güzel geliyor ama masadan kalktığın anda pişmanlıklar başlıyor.Çocuklar yesin.Onlara yarasın....
Bu hafta 89 değil 88 gör inşallah canım.Hepimiz için bu dileğim.
ımmmmmmmm nefis bu akşama istim kebabı yapıldı görüntü güzel abiki ama tanından hiç hoşlaşmıyom yemem ben ondan patates salatası yapayımmı ya çok mu zararlı olur 2 patates bol yeşilten oluşan
aynı salatayı yeşillikli yani.. yağsız makarna ile de yapabilirsin.. ama ya makarna ya patates koy ikisini bir koyma.. yenir ya.. o kadar da değil yani.. haşlanmış patates ve yağsız iki kaşık makarnadan bahsediyoruz.. herkez fikrini söylesin ama alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?