Merhaba kızlar bende diyete başlamak istiyorum 112 kilo 1.70 boy henüz 21 yaşındayım kafama göre bi liste yapamıyorum ama sabah bende artık bu yola baş koyucam eski beni öyle özledimki artık ben gibi hissetmek istiyorum başkasının hayatında rol yapıyomuş gibi değil Dua edin bana yardımınızı esirgemeyin
Aynen canim bana da sıkıcı geliyor,aynı yeri turlamak...musait yer varsa dümdüz git gidebildiğin kadardün annemgildeydim annemlerin orda millet yürüyüş yolunda yürüyüşe salmiş. ben de imrendim terliklerle yürüdüm ayagim koptu
yahu başka yolu mu bulamiyo yürüyüş yoldan başka...
ben olsam heryere dolanip duruyorum ayni yerden dön yürü dön yürü bune ya
öğlen arasi yürüyüş turu yapıyorum baya uzak bi yere.. sonra işe dönüyorum en azindan 45 dk:)Aynen canim bana da sıkıcı geliyor,aynı yeri turlamak...musait yer varsa dümdüz git gidebildiğin kadar
Verilir neden verilmesin, sen sağlıklı şekild e beslenmeye devam et,hareketlerini etkilemiyorsa yine yürüyüşünü yap..O kadar emek veriyoruz heba olmasın benceöğlen arasi yürüyüş turu yapıyorum baya uzak bi yere.. sonra işe dönüyorum en azindan 45 dk:)
yürüyüş yolu dklar bitmezayni yerde.
kilo vericem de regl oldum. regl varken kilo verilir mi:/
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte zayıflayacağız :)Merhaba kızlar bende diyete başlamak istiyorum 112 kilo 1.70 boy henüz 21 yaşındayım kafama göre bi liste yapamıyorum ama sabah bende artık bu yola baş koyucam eski beni öyle özledimki artık ben gibi hissetmek istiyorum başkasının hayatında rol yapıyomuş gibi değil Dua edin bana yardımınızı esirgemeyin
Bugun ihmal etmeyin bende olçeceğim kendimi inşallahCanım ilk önce mezura ile beden ölçülerini al boyun göğüs bel filan hepsini al kalorini hesaplıyalim ona göre listeyi anlatiriz yardımcı oluruz sana ilk bazal metobalizmayi olcelim ama kilon benim gibi yüksek az kalori alıp rahatsızlanma zaten yüksek kilo olunca hızlı şekilde gidiyor ilk 1 2 ay sıkma canını :)
Afiyet olsun kuzumgünaydın kızlarrr mutlu perşembelerrrr
kahvaltımı yaptım çay içiyorum
sağol canımHoşgeldin canım inşallah hep birlikte zayıflayacağız :)
Bugun ihmal etmeyin bende olçeceğim kendimi inşallah
Afiyet olsun kuzum
Günaydın kızlarr bugün aşırı spor yapmayın ödem tutmasını ha :)
her yerde yakalarım
Diyene bak :)) sporun fazla zaten sen heç ses etme.
Bize göre öğlen bu arada
her yerde yakalarım
bonusun askerleriyizzzzzzzzzzzzzzz
Estağfirullah kaptanım
Yarın seni yenersem bu kibarlığımdan eser kalmıyacak direk tepecikli sabayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?