Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yap canım çok güzel oluyor gerçekten..Tavuk göğsünü rondodan geçiriyorum ben..

işte biz fazla ile yanlışı karıştırıyoruz.. bu fazla değil ki yanlış..

bu topikte 4 dilim ekmekten az ekmek yiyen yok zaten günde..

5 kaşık kısır demek 3,5-4 kaşık bulgur demek.. fazla mı değil..

peynir çok yoğurt yok..

meyve hiç yok..

et olarak işlenmiş et (sucuk) seçimi yanlış..

sebze yemeği yok..

gün içinde yoğurt mutlaka gerekli..

yani sen çok değil.. aynı benim gibi yanlış yemişsin..

çok ne biliyor musun?

tarhana çorbasına ekmek doğrayıp yedikten sonra zeytinyağlı atıştırıp et yemeğinin yanında kaşık kaşık pilav yiyerek patates kızartması hüpletmek.. işte çok bu!

bugününde bir kısmını yazayım sabah eşim biraz geç gidecekti
kızım 7 de kaldırdı tabi.
kalktım limonlu ılık su içtim ve koşu bandına çıktım 20 dk yürüdüm. 60 da mekik çektim artık kızım odanını kapısını yumruklamaya başlayınca bıraktım . sabah erken spor yapmak metebolizmayı hızlandırıyormuş.

kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domater
1 salatalık

ara: 1 elme büyüklüğünde çiğ lahana. 5 tane kabak çekirdeği

öğle 1 kase tarhana çorbası
yağsız salata
1 dilim ekmek

ara: 1 portakal suyu 1 .5 tane patlmış mısırlı diyet ürün varya ondan
yedim

akşam: planlıyorum
ızgara tavuk
salata
yoğurt bunları yerim sanırım akşama

tabi canım.. mesela ailene makarna yaparken suyunu süzünce al iki üç kaşık kalanını yağla.. ver yesinler.. sen de salatana renk kat.. farklı bişeyler yap.. ben hayatımda içinde patatesleri görünen patates salatası yemedim.. bi tane patates koyacaksın ona.. biz bi orduya üç patatesle yapardık annemin günlerinde ama bi göbek de marul doğrardık..

haklısın dün yoğurt yemedim. ama peyniri fazla yediğimi düşünerek yemedim.

sucuk çokkk yanlıştı zaten ama sadece 2 dilimcikti

sen meyve diyince aklıma geldi unutmuşum yazmayı 1.5 portakal suyu içtim

sebze yemeği olarak şimdi yapacak pek birşey bulamıyorum. açıkçası kereviz karnıbahar mevsimi geçti
kabktan ve pırasadan nefret ederim
semizotu daha çıkmadı
sadece ıspanak ve pazı var bu ara

zeytinyağlı kabağı denesene çok güzelmiş.. ben bugün ilk kez denicem.. bi dene belkim beğenirdiniz..

gene pırasa nasıl sevilmes hiç anlamam :1closedeyes:

bakla yapabilirsin.. mmm dereotuyla şöyle miss.. ıspanak süper bi kaşık bulgur atarsın içine yoğurtla misler gibi yersin.. lahanadan kapuska yapabilirsin.. pazara da çıkamadım bu hafta başka gelmiyo aklıma bişey.. enginar gördüm ama ben bilmem yapmayı.. ben kabak yerim ıspanak yerim pırasaya bayılırım.. ondan sıkıntı çekmiyom herhal..

haa bi de bakla zemuszemus opuyorumnanaktan

valla baklayıda sevmem ama kocam istedi yarın yapacam
pırasanın ancak böreğini ve sebze çorbasında yiyorum. yersem midem bulanıyor.
enginar alırsam pişiririm sağol ya enginar çıktı tabi

ay ne güzel sebze yemeklerinden bahsedilmiş canım çekti yav. ben artık sadece haftaonları bişeyler pişiriyorum onun dışında malum okulda yiyorum akşamı salata meyve(ama 5-6 tane) ile geçiştiriyorum. bir öğünümüz yaklaşık 1000 cal. bazen tatlı çıkınca 1300 ü buluyor. ona göre 1500 edecek şekilde eklemeler yapıyorum.

bi kaç ay önce bi elbise almıştım. aldığım bi şeyi değiştirecektim bi dükkanda hiç beğenmedim giysileri mecburen ben de küçük beden bi elbise almıştım. kaç aydır her 2-3 kiloda deniyordum her seferinde fermuar biraz daha yukarı çıkabiliyordu sırtımdan. bugün fermuar tam boynuma yakın bi yerde kaldı derken bi hamleyle kaydı ve tam olarak kapandı:) nası sevindim görseniz:) ama pek nefes aldırmadı o ayrı:) 72 ol öyle gel dedi bana sessizce:)

yena 80 leri göreceksin demek harika çok sevindim.

en beğendiğim menüler de beyzuş ablama ait. süper gidiyorsun ablacım maşallah.

iyi günler kızlar
bahçe ile ugraşıyorum bende spor oluyor
dün hiç saglıklı bir gün deiyldi benim için
hem mide hem ruhsal açıdan
bugunde sabah kalkamadık
zehirlendikmi naptık sobadan anlamadım

sabah haşlanmış yumurta yedim 1buçuk zeytin peynir nprmal çıtır ekmele yaptım saat 11 gibi
gibide 2 dolma yedim biraz şepe ile( konyanın ekmegi)
,şte böle

Oooo böyle güzel haberler almak beni çok memnun ediyor.Bravo sana canım.
Menüm iyi gidiyor şükür.Geçen ramazan 85 e düşüp sonra birden 96 ya sıçrayınca kendime çok kızdım.Boşa kürek sallamışım dedim ve diyet listemin dışına çıkmamaya gayret ediyorum.Umarın bozmadan giderim.Sen istediğin kiloya in bir kutlama buluşması yapalım ne dersin.Uygun olanlar gelir.Belki YENA bile o sırada İstanbul da olur.

Aman canım en korktuğum şeydir bu soba işi.Allah korusun cümleyi.
Belki hafif bir zehirlemne olduysa hem miden hemde ruhsal durumun etkilenmiştir.Yarına bir şey kalmaz turp gibi olursun inşallah.Geçmiş olsun kuzum.

valla kızlar hızınıza yetişemiyorum...
önce okuyayım sonra yazarım diyorum. ama bi türlü bitiremediğimden yazamıyorum da:))
küçük oğlumu da babasının yanında bıraktım bu hafta...
koca hafta nasıl yalnız geçer bilmem ki...
kendimi kitaplara verip akşamları az yiyeceğim artık...
belki diyete bir faydası olur...
yürüyüş yaparım akşamüzerleri diyordum. havalar da bozdu...şimdiden sıkılmaya başladım...
ev çok sessiz...

aa süper:) umarım buluşuruz tabi neden olmasın. haziran gibi olabilir o zaman kadar cillop gibi olabilirizaklinialirimsmile
ben de 2008 martta başladım diyete 89a düşüp sonra geri aldım taa 100 üzerine kadar çıktım. o can sıkıntısıyla 2009 ekime kadar tekrar başlayamadım. ama bu iyi oldu bize. en azından korumamanın tehlikelerini biliyoruz bi daha göze almayız (inşallah:)

geçmiş olsun canım. dikkat edin aman. hala soba lazım mı ya soğuklar devam ediyor mu?

allah kavuştursun canım. nereye gönderdin tam anlamadım ama:) kafa dinle peeling yap:) maske yap, sinemaya git, film izle bulursun bişeyler sıkma canınıbayanssulusmile

hemen kendime bi gezme ayarladım...
yarın da iş çıkışı kuaföre gidip bakım yaptırır bi güzel çıkarım zemuszemus
hafta sonu kocamız güzel görsün dimi bizi....
sonrada okunacaklar okunur...
yıkanacaklar yıkanır...
çocuklara ve kocaya evi yemekleri hazırlar
ve biraz da kilo vermiş olarak karşılanırlar değil mi???
iyi fikir dilenci....
ben bi güzelleşiyim de bayanssulusmile
bi daha yalnız bırakmasınlar beniiiiiii bayanssulusmile

sabahtan beri 2 dilim kepek ekmeği peynir bol zahter(kahvaltılık)salatalık yedim arada yiyecek bişeyim yoktu zaten geç yedim ders çalıştım şimdiye kadarr unuttum bişey yemeyi acıkmadım daha ama saat 7den sonra bişey yememek için mercimek çorbası pişiyor ocakta oldu baya koyalı ondan yicem bir tanede haşlanmış patates yanına yoğurt anneme yaptırabilirsem salata yerim marul salatası

ha şöylleee bak ne güzel planlar yapmışsın boshayallersmile

patates salatası iptal oldu annem yemekte kullanmış bende çorbaya koydum yarın yapcam patates salatasını

Umarım canım görürüm..Zaten bi görsem o rakamı bir daha bırakan ne olsun..:))

Ha gayret bi kaç hafta sonra elbisenin fermuarı tamamen kapanır zannumca..:)

Geçmiiş olsun canım...

İşiniz gereğimi ayrısınız.??

canım olay o zaten tam kapandı:) ona sevindim:) biraz güzel oturunca resim çekerim koyarım. tırt bi elbise gerçi ama hedef haline gelmişti bende:) şöyle ki yazmıştım bi yere;

-----
25.12.2009, 13:58

az önce gittim kendime çok sade hanım hanımcık bir elbise aldım bakalım ne zaman giyebilicem şu an fermuarı kapanmıyor ve nefes alamadım içinde:))) bu elbiseyi aklınızda tutun çünkü bir kaç ay sonra hatırlatıcam ve artık içine girebiliyorum diycem:)))
---

hehehe böyle işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…