Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maaşallah... hoşgeldin aramiza❤
H.b canm biraz cekinerek 4 . Yazdım çünkü genelde çok görüyorlar var zaten 3 tane napicaksin diyorlar anlamıyorum bu fikirleri sanki çocuk eşya yada başka birşey evlat bu istenmesi diyorum kendi kendime

H.b canm biraz cekinerek 4 . Yazdım çünkü genelde çok görüyorlar var zaten 3 tane napicaksin diyorlar anlamıyorum bu fikirleri sanki çocuk eşya yada başka birşey evlat bu istenmesi diyorum kendi kendime
Ben iki taneyle baş edemiyorum ondan dedim canım bakamam diye :)yanlış anlama olur mun

Ben iki taneyle baş edemiyorum ondan dedim canım bakamam diye :)yanlış anlama olur mun
Hayır hayır sözüm sana değildi canm sende sakin yanlış anlama ben genel olarak hani bana tepki geliyor sende ve diğer arkadaşlarda tepki vermeyince hoşuma gitti canm

Doğru düşünüyorsun canim da ben 2 . Yi zor dydüşündüm cesaret edemedim ne bileyim bakmak zor değilde yetiştirmek böyle bi dünyada koruyabilmek zor olur diye... Bu arada 2 . Oldu 5 aylik)

Doğru düşünüyorsun canim da ben 2 . Yi zor dydüşündüm cesaret edemedim ne bileyim bakmak zor değilde yetiştirmek böyle bi dünyada koruyabilmek zor olur diye... Bu arada 2 . Oldu 5 aylik)
Allah bağışlasın canm doğrudur fikirler farklı olabilir rabbim acılarını göstermesin

Bonus beni dovsen mi napsan bilemedim 122 yi gördüm bugün sabah unutmuşum cuma olduğunu çok su içmiştim ve kahvaltı yapmıştım bu hafta çok tuhaf geçti...
Ayın 20 sınde sınava gireceğim daha hiç çalışmadım ben evi anca topluyorum buyukkkk bir değişim lazım bana

Yapma nolur zaten yükümüz ağır biraz daha ekleme
Beden yükünü geçtim ya ruhen yaşadığımız?
Yetmedimi kuzum ya
Yıllarım gitti benimde böyle artık gitsin istemiyorum.

Bi toparla aklını ne istediğini düşün aynaya bak kendine bak ne gördüğüne bak.

Sonra gel yaz buraya olur mu?

Bugün sabah 1 yumurta omet 1 dilim ekmek domates salata öğlen arkadasa otumaya gittik çay ve kurabiye koymuştu 2 kurabiye ve çay içtim 35 dk yuruyuş aksam 6.30 da 1 kase çorba ekmeksiz ve su içtim bukadar birazdan türk kahvesi icicem pulbiberli yoğurda başlıca bugün bakalım inşallah veririm kilo

Hoşgeldin.

Kendine örnek bi diyet listesi bulabilirsin fikir olur öğünlerde ne yenicek diye.

Sadece çorba mesela öğün değil. Salata yoğurt her öğünde olmalı.

Arzuzuzuuu döktür bir menü örnek olsun zuzu :)

Hayır hayır sözüm sana değildi canm sende sakin yanlış anlama ben genel olarak hani bana tepki geliyor sende ve diğer arkadaşlarda tepki vermeyince hoşuma gitti canm
Ayy ne güzel cocuk düşünüyorsunuz..bu dünyanın en güzel nimeti evlat bence.ben cok zor kavuştum hasretinicok çektim.imkanınız yardımcı olannz varsa olması cok güzel.ben hem çalışıyorum hem baska sıkıntılardan Allah nasip etse 2 tane olmasını isterim.ama zaman neyi gösterir bilemem.nasip çocuk gercekten.su anda 7.5 aylk bebisim var.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

Allah bgslsn canm aynen evlat bmbska

bonuscan aşkım regl oldum bugün öğlen bugün menü yök tatlı krizine girdim valla ama kuru üzüm kuru kayısı meyve o şekilde saatsiz vakitsiz yedim bugün atlatmaya çalışıyorum yani yarına düzelir inşaallah bonusum birde karnım ağrıyor sorma gitsin ekmek hiç yemedim yalnız öğlen erişte haşladım süzdüm kendime o şekilde yağsız tuzsuz tabağıma aldım peynir serpip yedim yani bugün hamur olarak ekmek olarak sadece o inşallah yarına geçmiş olur tatlı isteğim

Günaydın mutlu geçireceğimiz bir hafta sonumuz olsuuun

Gelemedim bir çok mesajınızıda kaçırdım yine atlıya zıplıya okumaya çalıştım ama olmadı. bu aralar ev yoğun iş yoğun iki akşamdır misafirimde vardı beslenmem yollunda gitmiyor kilo bildirimi olarak bu haftada aynı olarak geçebilirsek sevinirim Bonus

Geçmiş olsun şimdi nasıl minik, daha iyidir inşallah üşütümü noldu

Nerelerdesin kuzum yaa özlüyoruz vallaha bir bu mesajını araya araya buldum :) vakitsizlikten diğerlerini okuyamadım biraz daha fazla uğrasana öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…