Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnn mutlu bir hafta sonu olsun herkese, İzmir'de hava bulutlu dün akşam azcık yağmur yağdı hava sıkıntılı,
Kiloma gelecek olursak dün bilerek yazmadım şişkindim bu sabah nihayet bir yıldan fazladır beklenen o yediler teşrif etti umarım altılarda teşrif eder bu kadar bekletmez
Kilom 79.9
Spor 180 dk

Jürilik yapıyor popstar da ama orada zayıf değil bu kadar..ayrıca tüp mide ameliyatı da oldu ama pek ise yaramış gözükmüyor.

Hmmm popstardan ve deniz seki den hic haberim yok gercekten. Sesini begeniyorum bu kadinin. Tv den cokmu uzak kalmisim ne :))

Mide ameliyatı oldu ya iki ay önce ama tabi eski fotoğraflar larini kullanıyor birçok yerde oda var

Vayyy bilmiyordum ameliyat oldugunu en son cezaevinden cikisini gormustum tv den kiloluydu bide simdi bonusun attigini gordum

Daha alamadım canım ev almak istiyoruz eşim mız mız kaç gündür canım sıkıldı kv kaynım da hep işimizin içinde arada benden bişeyler sallıyo gibiler
AAA güzel heyecanlı bir o kadarda stresli günler desene :)))
Bir ev almaya ne kadar çok kişi karışırsa almasıda Bir o kadar zor olur

Hakınızda hayırlısı artık, gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşallah

Günaydın ♡ mutlu pazarlarınız olsun hep ♡

Bi süre gelemiycem kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin listeleri yapamadım.

Bir gideyim nefes alayım aklımı toplayayım inşallah sonra gelirim nasip olursa.

Diyeti bozmayın aktif olun bende aynen devam edicem.
Allah yardımcımız olsun güç versin.

Senin beğendiğin ev olmalı kv ne ki bütün gün evde olan evin hanımı, gönlüne göre olur inşallah
İnşallah canım:)

Nereye gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…