Ayy ne diyosun :)))) kiz ben sana yaklastim bikac haftaya donmezsem araniza ben senin yanindayim o haldebaharnaz sadece 7-8 kilo sonra senin ordayım.
Daha da kurtulaman dilimden.
Günaydın mutlu haftasonları ♡
Deniz Seki hangi ara zayiflamis bu kadar
Jürilik yapıyor popstar da ama orada zayıf değil bu kadar..ayrıca tüp mide ameliyatı da oldu ama pek ise yaramış gözükmüyor.Deniz Seki hangi ara zayiflamis bu kadar
Mide ameliyatı oldu ya iki ay önce ama tabi eski fotoğraflar larini kullanıyor birçok yerde oda varDeniz Seki hangi ara zayiflamis bu kadar
Jürilik yapıyor popstar da ama orada zayıf değil bu kadar..ayrıca tüp mide ameliyatı da oldu ama pek ise yaramış gözükmüyor.
Mide ameliyatı oldu ya iki ay önce ama tabi eski fotoğraflar larini kullanıyor birçok yerde oda var
Bu arada 7 leri gormusun daim olsun insallahMide ameliyatı oldu ya iki ay önce ama tabi eski fotoğraflar larini kullanıyor birçok yerde oda var
Daha alamadım canım ev almak istiyoruz eşim mız mız kaç gündür canım sıkıldı kv kaynım da hep işimizin içinde arada benden bişeyler sallıyo gibilerBeklediğin haberi aldın mı, noldu gönlünce olmuştur inşallah :)
Aminnnn canım inşallahBu arada 7 leri gormusun daim olsun insallah
AAA güzel heyecanlı bir o kadarda stresli günler desene :)))Daha alamadım canım ev almak istiyoruz eşim mız mız kaç gündür canım sıkıldı kv kaynım da hep işimizin içinde arada benden bişeyler sallıyo gibiler
Insallah alirsiniz cnm insanin kendi evi gibisi yok..Daha alamadım canım ev almak istiyoruz eşim mız mız kaç gündür canım sıkıldı kv kaynım da hep işimizin içinde arada benden bişeyler sallıyo gibiler
Senin beğendiğin ev olmalı kv ne ki bütün gün evde olan evin hanımı, gönlüne göre olur inşallahDaha alamadım canım ev almak istiyoruz eşim mız mız kaç gündür canım sıkıldı kv kaynım da hep işimizin içinde arada benden bişeyler sallıyo gibiler
İnşallah canım:)Senin beğendiğin ev olmalı kv ne ki bütün gün evde olan evin hanımı, gönlüne göre olur inşallah
Nereye gidiyorsun canımGünaydın ♡ mutlu pazarlarınız olsun hep ♡
Bi süre gelemiycem kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin listeleri yapamadım.
Bir gideyim nefes alayım aklımı toplayayım inşallah sonra gelirim nasip olursa.
Diyeti bozmayın aktif olun bende aynen devam edicem.
Allah yardımcımız olsun güç versin.
Bi yere değil burdan gitme anlamında. Cuma gününe kadar burdayım sanırım şu an gidemiyorum daİnşallah canım:)
Nereye gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?