Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman düzeltiyorum rahat nefes almana..:))
:lepi::lepi:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
hanımlar şükür kocam geldi..
çok yorgun şuan uyuyor...
hedıye getırmıs cocuklaraşimdilik şahsıma ait bir şey yok ama süprız sever .
uyansın bellı olur.hem kendısı geldıya hııııç farketmez...
bol karabıber ve kına getırmıs napıcaksam okadar kınayı.
lazım olanlara verırım bır yerlerıne yakarlar.
bır torba hıntlılerın kalıcı kınaları varya ondan dovme gıbı yapılıyo..
kızıma gumus kolye oglanlara oyuncak.
ya bıde etrafı kadayıf ıçı fıstıklı acayıp serbetı olmayan bı tatlı ama resmen bomba..
heee sürme getırmıs ama toz bu ve cubugu var.nasıl kullanılır bılmem.
candy senınde gozun aydın.yafyuuuuum.

Gözün aydın canım.Sağ sağlim geldi eşin,Sende rahatladın ama biraz özlem ve heyecan sana iyi geldi sanki değilmi???? Çok hoş çok hoş.

Canım eşinin getirdiği has sürme yani gerçeği böyle oluyor.Gençken annem hacca gidenlere ısmarlar ve tek makyajı sürmeyi gözüne çekerdi.
Şimdi çubuğu var dediğine göre kabıda var.Üstünde çubuğu burguyla takılı değilmi canım.İyice kapalıyken ters yüz et 1-2 kere maksat iyice karışıp sürme tozları çubuğa yapışsın.Sonra çubuğu çıkar gözünün burnun tarafındaki köşesine yerleştirip göz kapağının tamamını içine çek.Çekerken gözünü kapa hem alt hem üst göz kapağının içi boyansın.Aynen gözünün içine kalem çeker gibi.Umarım anlatabilmişimdir.Güle güle kullan.Ben eşim hacca gittiğinde sadece bana sürme getir diye ısmarlamıştım.Yıllardır kullanırım.Çabukta bitmiyor.

yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı

yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı

Düzenli olarak iç canım inşallah şifa olur.Bu arada eti biraz azalt ve bol sebzeyle salata ye
çok faydası olur.

Eğer bundan bir fayda görmezsen yeşil çay dene onun da faydası oluyor.Hatta normal çay gibi demle ve biraz koyu iç.

ay çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben

gözün aydın tekrar en iyisi bi daha kocanı gönderme bi yerlere elin ayağın tutmuyor yaa 7 günde 7 kere göremedik seni ytopikde geri dön artık ..hihoyyyt opuyorumnanaktan

valla sobadan biz zehirleniyorduk akşam.. annem ve kardeşim uyumuştu ben de odama çıktım uyumak için.. allahtan sevgilim aradı 1 saat kadar konuştuk.. sonra uykum kaçtı odadan çıkıp bi baktım duman altı.. koku geliyordu zaten annemi uyandırdım kapı baca açtık.. hiç durmadı daha beter tütmeye başladı baca mı tıkalıdır nedir.. kovayı çıkardık içinden söndürdük bahçede annem taşırken düştü şişti ayağı.. valla başımıza gelmeyen kalmadı akşam akşam..

gecenin kahramanı sevgilim fakat daha haberi yok kendisinin..

bu soba işi sakat dikkat et canım sen de..

bu cherry pie da okudu okudu kaçtı bugün hiç bişey yazmadı..

kaçamak mı yapıyor nedir alsanaalsanasmile

çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız bende pazar sabaha kadar dişten yatmadım sabah nöbetçi doktora zor yetiştim böyle acı görmedim yani doğum sancısından beterdi bu bursa16 gelmez daha buralara hasret gidermesi uzun sürer

geçmiş olsun aman sobaya dikkat

allah kavuştursun bir an ayrı kalsan gözünde tüter evlat işte

geçmiş olsun rüzgarlı havalarda sobaya dikkat

inşallah kolayca ulaşırsın istediğn kiloya

gözün aydın

ay çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben

nane limon iyi gelir birde ayaklarını sıcak tut

nazar değdi yine.. bursam gelsin okusun yine bizi.. bursam babama da dua etsin bugün.. ya da ne zaman görürse yazımı.. hepiniz de birer fatihayı esirgemeyiniz.. :kedi:

hepinizi seviyor ve yürüyüş yapmaya kaçıyorum.. opuyorumnanaktan malum aksilikler spor gecikti..

bu hafta birinci benim.. :lepi: aldığımı verip hile yapmış olucam ama kusuruma bakmayın yerimseniben

iyi geceler herkese.. zemuszemus

Aferin size,egsersizide ihmal etmeyin..:))

Bugün yediklerim..

Sabah: Peynirli tost.çay

Ara: Yeşil çay,elma

Öğle: 5 kaşık mantar sote,salata,bir dilim ekmek

Ara: Şekerli türk kahve,kefir

Akşam: Dünden kalan iki köfteyi attım ağzıma..:) Portakal,yarım armut..

50 dk.Leslie,70 mekik..

Geçmiş olsun..

Derin'cim neyin var,neden hastasın..?? geçmiş olsun..

Süpersin YENACIĞIM...

Yalnız akşam yemeğin biraz zayıf olmamışmı? Salata veya biraz ayran ,yoğurt takviyesi iyi olmazmıydı.Gece açlık krizi gelip yanlışlıklara çekmesin seni Allah korusun.

Süpersin YENACIĞIM...

Yalnız akşam yemeğin biraz zayıf olmamışmı? Salata veya biraz ayran ,yoğurt takviyesi iyi olmazmıydı.Gece açlık krizi gelip yanlışlıklara çekmesin seni Allah korusun.

Haklısın az olmuş.:1rolleyes:.Ama çok iştahsızım hiiç birşey yiyemiyorum..:roflol:

Nedense canım istemedi bu akşam ciddiyim,makarna yemek istedi evdekiler yerken,bende inat ettim yemiycem diye..Böyle oldu..Şu an sıcağa yakın su içiyorum..

Sen yürüdünmü peki..? Ama senin işin gereği ayaktasın hep diimi..Zaten yoruluyorsundur..

10 dakka yokuş yürüdüm bantın sesine komşular rahatsız olur diye daha fazla yapmıyım dedim 20 dakka bisiklet çevirdim 80 mekik 200 kol hareketi 80 kalça hareketi

Gece biraz süt iç veya biraz daha meyva ye istersen.Şu açlık krizinden çok korkuyorum ve seninde başına gelsin istemiyorum canım.
İşte ayaktayım evet ama en yoğun günde bile saat 16 gibi artık oturmuş oluyorum.(Yöneticiler duymasın).1 saat yemek iznimiz var iyi havalarda 1 saat yürüyorum ama izindeyken olmadı tabii.Bu günde hava yağmurluydu olmadı.Saçım bozulur canım yağmurda yürüyemem.Kokoşluğum bozulur.Makyajı çok nadir yaparım ama saçlarımı her gün kendim yaparım.Gerçi şimdi kısa ama ,yinede üstler ve yanlar düzeltilir,arkalar saç köpüğü ile kıvırcık hale getirilir.Kokoşluk işte.Aaaaa lafı nerelere getirdim ayol.
Neyse gelelim yürüyüşe.Evde koşu bamdı var.Onun çok faydası oluyor aslında ama reglim ve çok halsiz hissediyorum kendimi bu aralar yapamadım.Şimdi bir sürü mazeret saydım kendimi memnun etmek için.Biraz rahatladım.Yürüyüş yapamadığım için kendimi suçlu hissediyorum aslında.Haa bir mazeretim daha var,tiroid ve menapoz nedeniyle hep sıcak hissediyorum kendimi.Bazen bu yüzden de yürüyemiyorum bu aralar.Oooooh biraz daha rahatladım.
Şaka bir yana bu hafta senden çok umutluyum.Doğrumu hissediyorum???İnşallah Allahım bu hafta herkes çok kilo versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…