canım olay o zaten tam kapandı:) ona sevindim:) biraz güzel oturunca resim çekerim koyarım. tırt bi elbise gerçi ama hedef haline gelmişti bende:) şöyle ki yazmıştım bi yere;
-----
25.12.2009, 13:58
az önce gittim kendime çok sade hanım hanımcık bir elbise aldım bakalım ne zaman giyebilicemşu an fermuarı kapanmıyor ve nefes alamadım içinde:))) bu elbiseyi aklınızda tutun çünkü bir kaç ay sonra hatırlatıcam ve artık içine girebiliyorum diycem:)))
---
hehehe böyle işte:)
hanımlar şükür kocam geldi..
çok yorgun şuan uyuyor...
hedıye getırmıs cocuklaraşimdilik şahsıma ait bir şey yok ama süprız sever .
uyansın bellı olur.hem kendısı geldıya hııııç farketmez...
bol karabıber ve kına getırmıs napıcaksam okadar kınayı.
lazım olanlara verırım bır yerlerıne yakarlar.
bır torba hıntlılerın kalıcı kınaları varya ondan dovme gıbı yapılıyo..
kızıma gumus kolye oglanlara oyuncak.
ya bıde etrafı kadayıf ıçı fıstıklı acayıp serbetı olmayan bı tatlı ama resmen bomba..
heee sürme getırmıs ama toz bu ve cubugu var.nasıl kullanılır bılmem.
candy senınde gozun aydın.yafyuuuuum.
yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı
ya bıde etrafı kadayıf ıçı fıstıklı acayıp serbetı olmayan bı tatlı ama resmen bomba..
geçmiş olsun biraz nane limon kaynatıp için mideye çok iyi geliray çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben
iyi günler kızlar
bahçe ile ugraşıyorum bende spor oluyor
dün hiç saglıklı bir gün deiyldi benim için
hem mide hem ruhsal açıdan
bugunde sabah kalkamadık
zehirlendikmi naptık sobadan anlamadım
sabah haşlanmış yumurta yedim 1buçuk zeytin peynir nprmal çıtır ekmele yaptım saat 11 gibi
gibide 2 dolma yedim biraz şepe ile( konyanın ekmegi)
,şte böle
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız bende pazar sabaha kadar dişten yatmadım sabah nöbetçi doktora zor yetiştim böyle acı görmedim yani doğum sancısından beterdi bu bursa16 gelmez daha buralara hasret gidermesi uzun sürervalla sobadan biz zehirleniyorduk akşam.. annem ve kardeşim uyumuştu ben de odama çıktım uyumak için.. allahtan sevgilim aradı 1 saat kadar konuştuk.. sonra uykum kaçtı odadan çıkıp bi baktım duman altı.. koku geliyordu zaten annemi uyandırdım kapı baca açtık.. hiç durmadı daha beter tütmeye başladı baca mı tıkalıdır nedir.. kovayı çıkardık içinden söndürdük bahçede annem taşırken düştü şişti ayağı.. valla başımıza gelmeyen kalmadı akşam akşam..
gecenin kahramanı sevgilim fakat daha haberi yok kendisinin..
bu soba işi sakat dikkat et canım sen de..
bu cherry pie da okudu okudu kaçtı bugün hiç bişey yazmadı..
kaçamak mı yapıyor nedir alsanaalsanasmile
geçmiş olsun aman sobaya dikkatiyi günler kızlar
bahçe ile ugraşıyorum bende spor oluyor
dün hiç saglıklı bir gün deiyldi benim için
hem mide hem ruhsal açıdan
bugunde sabah kalkamadık
zehirlendikmi naptık sobadan anlamadım
sabah haşlanmış yumurta yedim 1buçuk zeytin peynir nprmal çıtır ekmele yaptım saat 11 gibi
gibide 2 dolma yedim biraz şepe ile( konyanın ekmegi)
,şte böle
valla kızlar hızınıza yetişemiyorum...
önce okuyayım sonra yazarım diyorum. ama bi türlü bitiremediğimden yazamıyorum da:))
küçük oğlumu da babasının yanında bıraktım bu hafta...
koca hafta nasıl yalnız geçer bilmem ki...
kendimi kitaplara verip akşamları az yiyeceğim artık...
belki diyete bir faydası olur...
yürüyüş yaparım akşamüzerleri diyordum. havalar da bozdu...şimdiden sıkılmaya başladım...
ev çok sessiz...
valla sobadan biz zehirleniyorduk akşam.. annem ve kardeşim uyumuştu ben de odama çıktım uyumak için.. allahtan sevgilim aradı 1 saat kadar konuştuk.. sonra uykum kaçtı odadan çıkıp bi baktım duman altı.. koku geliyordu zaten annemi uyandırdım kapı baca açtık.. hiç durmadı daha beter tütmeye başladı baca mı tıkalıdır nedir.. kovayı çıkardık içinden söndürdük bahçede annem taşırken düştü şişti ayağı.. valla başımıza gelmeyen kalmadı akşam akşam..
gecenin kahramanı sevgilim fakat daha haberi yok kendisinin..
bu soba işi sakat dikkat et canım sen de..
bu cherry pie da okudu okudu kaçtı bugün hiç bişey yazmadı..
kaçamak mı yapıyor nedir alsanaalsanasmile
canım olay o zaten tam kapandı:) ona sevindim:) biraz güzel oturunca resim çekerim koyarım. tırt bi elbise gerçi ama hedef haline gelmişti bende:) şöyle ki yazmıştım bi yere;
-----
25.12.2009, 13:58
az önce gittim kendime çok sade hanım hanımcık bir elbise aldım bakalım ne zaman giyebilicemşu an fermuarı kapanmıyor ve nefes alamadım içinde:))) bu elbiseyi aklınızda tutun çünkü bir kaç ay sonra hatırlatıcam ve artık içine girebiliyorum diycem:)))
---
hehehe böyle işte:)
ay çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız bende pazar sabaha kadar dişten yatmadım sabah nöbetçi doktora zor yetiştim böyle acı görmedim yani doğum sancısından beterdi bu bursa16 gelmez daha buralara hasret gidermesi uzun sürer
ay çok kötüyüm yaaa üşüttüm yine acaib midem bulanıyor ya ama yaaamafoldumbenmafoldumben
yağmurgözlü daha düzelemedim canım ilaçta kullanıyorım ama heralde tahlil yaptırmam gerekecek
beyzus abla çok sağol şimdi ikinciyi yaptım bakalım fayda edeceknmi dün pek faydalı olmadı
Aferin size,egsersizide ihmal etmeyin..:))
Bugün yediklerim..
Sabah: Peynirli tost.çay
Ara: Yeşil çay,elma
Öğle: 5 kaşık mantar sote,salata,bir dilim ekmek
Ara: Şekerli türk kahve,kefir
Akşam: Dünden kalan iki köfteyi attım ağzıma..:) Portakal,yarım armut..
50 dk.Leslie,70 mekik..
Süpersin YENACIĞIM...
Yalnız akşam yemeğin biraz zayıf olmamışmı? Salata veya biraz ayran ,yoğurt takviyesi iyi olmazmıydı.Gece açlık krizi gelip yanlışlıklara çekmesin seni Allah korusun.
Haklısın az olmuş.:1rolleyes:.Ama çok iştahsızım hiiç birşey yiyemiyorum..:roflol:
Nedense canım istemedi bu akşam ciddiyim,makarna yemek istedi evdekiler yerken,bende inat ettim yemiycem diye..Böyle oldu..Şu an sıcağa yakın su içiyorum..
Sen yürüdünmü peki..? Ama senin işin gereği ayaktasın hep diimi..Zaten yoruluyorsundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?