Kal sen gitme kızz buralar sensiz kötü OlurBi yere değil burdan gitme anlamında. Cuma gününe kadar burdayım sanırım şu an gidemiyorum da
Aaaa neden ki olmaz valla, listeyi boşver yapma zaten ama sen gel ,derdin ne be kuzum biraz boşversen herşeyi kafaya takmasan kim ne dedi ne etti diye ,yorma kendini hayat çocuklar zaten yeterince yorucu biz anneler ve kadınlar için, kendine odaklan kapat kapını dön poponu kaç günlük dünya zatenGünaydın ♡ mutlu pazarlarınız olsun hep ♡
Bi süre gelemiycem kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin listeleri yapamadım.
Bir gideyim nefes alayım aklımı toplayayım inşallah sonra gelirim nasip olursa.
Diyeti bozmayın aktif olun bende aynen devam edicem.
Allah yardımcımız olsun güç versin.
Bonus um tüm bunlara sebep aile apartmanında oturuyor olmanmi acaba eşinin aileside yakın akraban ya hep bir arada olmak seni yoruyor sanki her kafadan bir ses çıkınca kendi özel alanın yok gibi algılıyor um ben buradan acaba öylemi?
AAA Neden böyle düşündünki şimdi. taşınma stresi mi yoksa, burayla ilgili bişey olduda benim mi haberim yok. zaten çocuklar ev akrabalar yoğunsun bence.....Günaydın ♡ mutlu pazarlarınız olsun hep ♡
Bi süre gelemiycem kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin listeleri yapamadım.
Bir gideyim nefes alayım aklımı toplayayım inşallah sonra gelirim nasip olursa.
Diyeti bozmayın aktif olun bende aynen devam edicem.
Allah yardımcımız olsun güç versin.
Bi yere değil burdan gitme anlamında. Cuma gününe kadar burdayım sanırım şu an gidemiyorum da
AAA Neden böyle düşündünki şimdi. taşınma stresi mi yoksa, burayla ilgili bişey olduda benim mi haberim yok. zaten çocuklar ev akrabalar yoğunsun bence.....
bu gurup için tablo önemli!!!
Birazda dinlenmeye ihtiyacın olabilir, bir süre tabloyu senin yerine bir arkadaş deviralsın keşke ben yaparım diyebilseydim ama ne tablo yapmayı biliyorum nede vakit ayırabilirim
Evet arkadaşlar kim yapabilecek tabloyu ?
Cuma günü öğlene kadar bildirimler olsun öğlenden sonrada toployu ben yaparım diyen kim var ?
Tamam bir yere gitmek yok! Bizim için önemlisin özel hayatında yoğun olursun gelemesin anlarım ama ben kendi adıma söyliyeyim burda olman bizlere destek vermen benim için önemliBildirim yapmam gerekiyo cuma günü nere gidiyorum onu demek istedim yani :) bu listeyi senin dediğin gibi iki haftalık yapıcam inş
Suyunu çok arttırdın önceye göre bravo sana.. Ağrıya rağmen spora da devam ediyosun.. Maşallah..Cumartesi
11:00-12:30
2 yumurta kıymalı soğanlı
Domates salatalık biber
5-6 ceviz, 1 incir
20:30
1 kutu ton balığı ile yapılmış kıvırcık dürüm
1 büyük kasede kabaklı salatalıklı koyu cacık
Su 2,5 litre
25 dk normal yürüyüş
35 dk tempolu
Suyunu çok arttırdın önceye göre bravo sana.. Ağrıya rağmen spora da devam ediyosun.. Maşallah..
Yaptıkça iyi olacaksın inşallah hiç bırakma.. Yediklerinden ziyade spor toparlayacak seni. İnan senin için senden heyecanlı ve umutluyum
Bazen 10-20 sn lik duruyorum bazen oturuyorum öyle devam ediyorum.
Yapınca ağrısada ağrısına yine yapmak iyi gelicek. Şaştım kaldım hakim bey :)
Yaptıkça iyi olacaksın inşallah hiç bırakma.. Yediklerinden ziyade spor toparlayacak seni. İnan senin için senden heyecanlı ve umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?