Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa ben de yapayım yarın inşallah. Amethyst_1 de öyle diyodu. Nasıl yapıyodunuz? Bu arada hala adaşımı kasımpatı diye etiketlemeye çalışıyorum, bi de niye çıkmıyo diyorum
Cansınız ya öyle iyi geldiniz ki bana çok hafiflemiş hissediyorum. Demek dertleşmeye ihtiyacım varmış
Her zaman

Yaaa ben de yapayım yarın inşallah. Amethyst_1 de öyle diyodu. Nasıl yapıyodunuz? Bu arada hala adaşımı kasımpatı diye etiketlemeye çalışıyorum, bi de niye çıkmıyo diyorum

Her zaman

Ananas kabıklarını yıkayıp kesiyorum içine tarçın atıyorum yarım saat kaynatıyorum. Kapayınca limon sıkıyorum.
Şeyda coşkun avokado yaprağıda koyuyo rezenede. Evde ne varsa uyan at gitsin :)
Ananas olsunda

Bir bütün ananasın tüm kabukları mı? Çubuk tarçın mı?
Soğuk olunca da aynı etki olur mu?
Tadı nasıl? Meyve suyu niyetine betüle de içirilebilir mi? Başka sorum yok hakim bey :)

Tadı nasıl? Meyve suyu niyetine betüle de içirilebilir mi? Başka sorum yok hakim bey :)

Evet 1 litre suya 1 ananasın kabugu diyo ben göz kararı koydum. Tarçın attım bide.
Betül içebilir bence kasımpatı buzdolabından fondipliyomuş.

Bana çok tatlı geldi o çay yaptım icemedim

Özellikle pazarda makineyle kesen adamdan kabuk istedim ben geçen salı :)

Bana çok tatlı geldi o çay yaptım icemedim

Bende yaptım beğendim ama sıcaklarda soğuk içmek isteyebilirim benim kızda içse keşke en kısa zamanda yapıp dolaba koyayım çocuklarda beğenir belki

Benim kız ıhlamur bile içmiyorda delirtir beni sağolsun

Benimde yarından intibaren çok dikkat etmem lazım yine saldım oğlum geldi 20 gün bir ay diyete filan değilim yap kebaplar, tatlılar lahmacunlar diyor

Bisküvili mozaik pasta istiyordu benim kız bugün tuturdu yaş pasta yapıcam diye bende ağbin mozaik pasta istiyor dedim kalktı yaptı ağbisine

Günaydınlaaar

Sabah 7 de kalktım ocağa yemek koydum ki evde salçam yokmuş haberim yok :) komşuma hemen watsaptan yazdım işe gitmeden getirdi sağolsun sabah sabah bayağı güldük pazartesi sendromu şimdiden başladı dedim bana hergün sendrom diyor yazık işleri sıkışıkmış pazar günüde çalışmış :)

Kendime ve sizlere bol iradeli bir hafta diliyorum canlarım hadi bol eksili bir cumamız olur inşallah

Ayyy ben tartıyı unuttum yedim bir guzel:)

Tşk ederim canım

İnşallah canım teşekkür ederim

Senin bu işte bu sene seni ne çok yordu ya inşallah duzelirde duzgun mesai saatlerin olur
Sorma hayattan soguttu valla 1 ay böyle devam edecek 12 lerde çıkacağım hayırlısı olsun inşallah

Ayy benim kızada olur mu acaba 4.5 yaşında yavrum ah bi çıksa şu k.k. Diye diye oturuyo wc de

Ayy geçen hafta yesinler diye yaptım ben kimse yemedi gittim geldim ben yedim bir daha da yapmammmm yapmammm:):)
Bu arada gözün aydın oğluna kavuşmuşsun...

Sorma hayattan soguttu valla 1 ay böyle devam edecek 12 lerde çıkacağım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım Allah yardımcın olsun..
Günayyyydınnnnn

Yuhusunu almış bebeler gibi uyandım şükürler olsun öylesine enerjik öylesine kuduruk
Maşallah diyelim o zaman hep böyle kalk inşallah

Günaydıııınnn
Güne az da olsa eksiyle başlamak missss
Bonus sen beni listeye eklememiştin dimi
Eksi mi o neydi

Günayyyydınnnnn

Yuhusunu almış bebeler gibi uyandım şükürler olsun öylesine enerjik öylesine kuduruk
Ne kadan güzeel :))))
Ay ben gece 3: 40 da yattım nasıl gözlerimim içi yanıyor

Akşama arkadaşımın kızının kınası var enerjik olmam lazım bol halay çekmek istiyorum :)

Sağol canım istiyor bişeyler yapıyorum birde lahmacun istedi bu hafta içi onuda yaparım içini hazırlıyorum fırına veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…