Yaaa ben de yapayım yarın inşallah.
Her zamanCansınız ya öyle iyi geldiniz ki bana çok hafiflemiş hissediyorum. Demek dertleşmeye ihtiyacım varmış
Yaaa ben de yapayım yarın inşallah.Amethyst_1 de öyle diyodu. Nasıl yapıyodunuz? Bu arada hala adaşımı kasımpatı diye etiketlemeye çalışıyorum, bi de niye çıkmıyo diyorum
Her zaman
Bir bütün ananasın tüm kabukları mı? Çubuk tarçın mı?
Ananas kabıklarını yıkayıp kesiyorum içine tarçın atıyorum yarım saat kaynatıyorum. Kapayınca limon sıkıyorum.
Şeyda coşkun avokado yaprağıda koyuyo rezenede. Evde ne varsa uyan at gitsin :)
Ananas olsunda
Bir bütün ananasın tüm kabukları mı? Çubuk tarçın mı?
Soğuk olunca da aynı etki olur mu?
Tadı nasıl? Meyve suyu niyetine betüle de içirilebilir mi? Başka sorum yok hakim bey :)
Tamam canım sağol, yarın deneyeyim inşallah ben de..
Evet 1 litre suya 1 ananasın kabugu diyo ben göz kararı koydum. Tarçın attım bide.
Betül içebilir bence kasımpatı buzdolabından fondipliyomuş.
Bana çok tatlı geldi o çay yaptım icemedim
Özellikle pazarda makineyle kesen adamdan kabuk istedim ben geçen salı :)
Bana çok tatlı geldi o çay yaptım icemedim
İyiymiş :))Özellikle pazarda makineyle kesen adamdan kabuk istedim ben geçen salı :)
Sorma hayattan soguttu valla 1 ay böyle devam edecek 12 lerde çıkacağım hayırlısı olsun inşallahAyyy ben tartıyı unuttum yedim bir guzel:)
Tşk ederim canım
İnşallah canım teşekkür ederim
Senin bu işte bu sene seni ne çok yordu ya inşallah duzelirde duzgun mesai saatlerin olur
Günayyyydınnnnn
Yuhusunu almış bebeler gibi uyandım şükürler olsunöylesine enerjik öylesine kuduruk
Ayy benim kızada olur mu acaba 4.5 yaşında yavrum ah bi çıksa şu k.k. Diye diye oturuyo wc deBir bütün ananasın tüm kabukları mı? Çubuk tarçın mı?
Soğuk olunca da aynı etki olur mu?
Tadı nasıl? Meyve suyu niyetine betüle de içirilebilir mi? Başka sorum yok hakim bey :)
Ayy geçen hafta yesinler diye yaptım ben kimse yemedi gittim geldim ben yedim bir daha da yapmammmm yapmammm:):)Benimde yarından intibaren çok dikkat etmem lazım yine saldım oğlum geldi 20 gün bir ay diyete filan değilim yap kebaplar, tatlılar lahmacunlar diyor
Bisküvili mozaik pasta istiyordu benim kız bugün tuturdu yaş pasta yapıcam diye bende ağbin mozaik pasta istiyor dedim kalktı yaptı ağbisine
İnşallah canım Allah yardımcın olsun..Sorma hayattan soguttu valla 1 ay böyle devam edecek 12 lerde çıkacağım hayırlısı olsun inşallah
Maşallah diyelim o zaman hep böyle kalk inşallahGünayyyydınnnnn
Yuhusunu almış bebeler gibi uyandım şükürler olsunöylesine enerjik öylesine kuduruk
Eksi mi o neydi
Ne kadan güzeel :))))Günayyyydınnnnn
Sağol canım istiyor bişeyler yapıyorum birde lahmacun istedi bu hafta içi onuda yaparım içini hazırlıyorum fırına veriyorumAyy benim kızada olur mu acaba 4.5 yaşında yavrum ah bi çıksa şu k.k. Diye diye oturuyo wc de
Ayy geçen hafta yesinler diye yaptım ben kimse yemedi gittim geldim ben yedim bir daha da yapmammmm yapmammm:):)
Bu arada gözün aydın oğluna kavuşmuşsun...
İnşallah canım Allah yardımcın olsun..
Maşallah diyelim o zaman hep böyle kalk inşallah
Eksi mi o neydi
Bende geç kaldım rutin oldu bende :))) kıyamet kopmaz gerçi bizdeGünaydın ben ise geç kaldım kopacak kıyameti düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?