Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabızlık problemi mi var? Büyükmüş kayısı falan yemez mi?

nasıl oldun uğramadında şimdi nasılsın merak ettim ?
diyet nasıl gidiyor?

naptın katıldın mı bir diyet gurubuna cuma tablolaları insanı motive ediyor değil mi?
Dün katildm bakalım baya sıkı tutuyorlar inşallah faydasi olur

Kabızlık problemi mi var? Büyükmüş kayısı falan yemez mi?
Son zamanlarda var canım bir tane anca yer yemek yemeyi sevmiyor zorla yiyor anasına hiç çekmemiş:)

74FRIDA oldum canım sonunda ama yoğun geçiyor ağrılarim filan katlanıyorum bende cuma takimlarindayim bazen giriyorum unutuyorum buraya yazmayı kafa çok dalgın
Benim eski takımına girmişsin ben orda 112 yi görmüştüm sonra bir kaç hafta veremedim vicdan yaptım çıktım kaçtım resmen:)

Sonumu iyi görmüyorum vereceğime alıyorum ya 115 i görmuşken burda şimdi 122 ne demek ama bonusun dilinde tuy bitti ben hala uslanmadım ha ramazan da geliyo sonra vay efendim ben bayrama ne giyeceğim ramazanda eşimin iş yeri iftarı olur adam giyimine falan dikkat ediyor müdür ben müdür karısı olaraktan paspalları oynayacağım yemin ediyor tutmuyon boğazımı tutmuyon yürümüyorum spor da yok DURRR demem lazım ablamla başlayalım dedik başlayamadık hatun 98 ti yiyerek 92 ye düşmüş :):) neyse akşam yemeyerek başlayacağım söz veriyorum anacım sizlere bugunluk yediğim içtiğim yeterde artar bile

Menu
Diyet menusu degil ama yazıyımda vicdanım rahatsız olsun
Sabahkeem peynirle lavaş bir tane kadar
Ara çerez yarım kase vardı
Bir neskafe şeker bile attım bu defa
Saat bir gibi bir dondurma
3gibi iki tabak patates yemeği
6 gibi kremalı bisküvi
Sonra maden suyu ve turk kahvesi vardı aralarda kızımın jelibonundan da 4 5 tane yedim su bir litre
Spor yok temizlik ve ders vardı bugün ikisinide çok iyi yapmadım ya oda ayrı

Duphalac diye bi şurup var çok faydasını gördüm ben. Bi doktora yada eczacıya danışıp kullanabilirsin canım.

Günaydın.. Dün betülle uyuyakaldığım için menü yazamadım.

Pazartesi

07.00
2 haşlanmış yumurta

10.00
5-6 ceviz
1 kupa yeşil çay

12.00
5 siyah 5 yeşil zeytin
2 parça çeçil peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
5-6 kıl biber

18.00
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 hurma
10 badem

21.00
1 elma
1 çay bardağı tarçınlı süt

Aralarda çay.. Su 2 litre.. Spor 30 dk yürüyüş

Dünkü menüm biraz karışık oldu farkındayım. Ben 3 öğün yada ara öğünlü beslenmeyi tam yapamıyorum. 2 öğün, veya çok acıkırsam ufak bi ara öğün benim için daha uygun. O yüzden sabah kalkınca limonlu suyla başlayıp, kahvaltımı yanımda getirip 10 gibi yiyeceğim. Sonra da evde akşam yemeği.. Çok acıkırsam öğlen fındık falan atıştırırım yeşil çayla..

Bugün de bu şekilde başladım, kahvaltım yanımda..

Pazartesi

8:30
2 taze hurma, türk kahvesi

11:30
3 haşlanmış yumurta
3-5 dal roka, az dereotu

18:30
1 küşük tabak kavrulmuş köy biberi
1 tabak menemen
1 kase ev yoğurduyla susuz cacık

Su 1,5 litre. Dışardaydım wc yüzünden içemedim.
Spor
2 mil lesli
30 dk tempolu
30 dk normal yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…