Kabızlık problemi mi var? Büyükmüş kayısı falan yemez mi?Ayy benim kızada olur mu acaba 4.5 yaşında yavrum ah bi çıksa şu k.k. Diye diye oturuyo wc de
Ayy geçen hafta yesinler diye yaptım ben kimse yemedi gittim geldim ben yedim bir daha da yapmammmm yapmammm:):)
Bu arada gözün aydın oğluna kavuşmuşsun...
İnşallah canım Allah yardımcın olsun..
Maşallah diyelim o zaman hep böyle kalk inşallah
Eksi mi o neydi
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 90
Kızlar hasta olamıyorum sistim ölecem ağrıdan ya
Cuma yarışmalarının faydasi oluyor mu canim dün bakınirken seni de gordum de...
Dün katildm bakalım baya sıkı tutuyorlar inşallah faydasi olurnasıl oldun uğramadında şimdi nasılsın merak ettim ?
diyet nasıl gidiyor?
naptın katıldın mı bir diyet gurubuna cuma tablolaları insanı motive ediyor değil mi?
Son zamanlarda var canım bir tane anca yer yemek yemeyi sevmiyor zorla yiyor anasına hiç çekmemiş:)Kabızlık problemi mi var? Büyükmüş kayısı falan yemez mi?
Benim eski takımına girmişsin ben orda 112 yi görmüştüm sonra bir kaç hafta veremedim vicdan yaptım çıktım kaçtım resmen:)74FRIDA oldum canım sonunda ama yoğun geçiyor ağrılarim filan katlanıyorum bende cuma takimlarindayim bazen giriyorum unutuyorum buraya yazmayı kafa çok dalgın
Duphalac diye bi şurup var çok faydasını gördüm ben. Bi doktora yada eczacıya danışıp kullanabilirsin canım.Son zamanlarda var canım bir tane anca yer yemek yemeyi sevmiyor zorla yiyor anasına hiç çekmemiş:)
Benim eski takımına girmişsin ben orda 112 yi görmüştüm sonra bir kaç hafta veremedim vicdan yaptım çıktım kaçtım resmen:)
Ula :)) aynı mesajı ya burdan oraya ya ordan buraya şeydiyorum zaten bbg eboe
Regl dönemi, uykusuzluk, antibiyotik kullanımı gibi bi durumun var mı?Benim tartim cuma dan beri sola dönmüyor,resmen 95 e takıldı.canim sıkıldı bu duruma ondan paylaşım yapmıyorum yediklerimi falan.Diyetimi bozmadığım halde niye böyle cildircammm
Yok canim hiçbiri..hergun istemsizce tartılmak istiyorum acaba ondan mi diyorum.ben kafama takdıkça,tartı da takıldı resmen.Regl dönemi, uykusuzluk, antibiyotik kullanımı gibi bi durumun var mı?
Biraz tartılma istersen cumaya kadar..Yok canim hiçbiri..hergun istemsizce tartılmak istiyorum acaba ondan mi diyorum.ben kafama takdıkça,tartı da takıldı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?