Ben bu kadar uzun sure aç kalamıyorum yaSalı
8:30
3 taze hurma, sütlü türk kahvesi
10:45
2 kk peynirli 2 yumurta
5 ceviz, 1 taze hurma
20:00
1 büyük tabakta etli kuru fasulye
2 litre su, 1 litre dukan çayı
1 saat tempolu yürüyüş
35 dk normal yürüyüş
Ben bu kadar uzun sure aç kalamıyorum ya
Kız zaten kuş kadar yiyorsun ne çok yemesi benimde alışmam lazım ya irade lazım bugun kendimi iyi hissediyorum bakalım sabahta kahvaltı yaptım fazlalıklar vardı ama olsun tutuyum kendimi hamile gibi göbek var anacım yaşlı kadınlara bakıyorum benden zayıf dikkat ediyorlar ramazanda iş yeri yemeği olacak ne giyinip gidecek bu gobekle bari göbek insin demi ama:)
Bende kalamıyodum. Yapamadığım zamanlar ara üğünlü yiyodum.
Deneyip baktım iyi hissedince devam ettim.
Kendini zorlama sende.
Uzun süre açlık olduğu için kahvaltıda çok yiyoruz
Güzel olmuş canım menunGünaydın herkese dün KV dem geldi pek giremedim dün sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 yıl zeytin ve bol yeşillik öğlen 1 subardagi arpa Şehriyeli bol limon yeşillikli salata yedim saat 4 gibi aşırı Tatlı isteği hissettim 2 kaşık yoğurt 3 çilek karıştırdım yedim tabi aralar bol su ile geçti yarım saat yürüyüş aksam mangal da tavuk vardı 5 kanat ama ekmeksiz bol salata bukadr yatarken bir şekersiz türk kahvesi
Güzel menü, tebriklerGünaydın herkese dün KV dem geldi pek giremedim dün sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 yıl zeytin ve bol yeşillik öğlen 1 subardagi arpa Şehriyeli bol limon yeşillikli salata yedim saat 4 gibi aşırı Tatlı isteği hissettim 2 kaşık yoğurt 3 çilek karıştırdım yedim tabi aralar bol su ile geçti yarım saat yürüyüş aksam mangal da tavuk vardı 5 kanat ama ekmeksiz bol salata bukadr yatarken bir şekersiz türk kahvesi
Tesekkurlerrrr :)Güzel menü, tebrikler
Zorluyor biraz ama bebeğim için deger diyetisyene denk geldim tesadufen detox içecek tarifi aldım onuda uygulayacagimKız zaten kuş kadar yiyorsun ne çok yemesi benimde alışmam lazım ya irade lazım bugun kendimi iyi hissediyorum bakalım sabahta kahvaltı yaptım fazlalıklar vardı ama olsun tutuyum kendimi hamile gibi göbek var anacım yaşlı kadınlara bakıyorum benden zayıf dikkat ediyorlar ramazanda iş yeri yemeği olacak ne giyinip gidecek bu gobekle bari göbek insin demi ama:)
Hani bana bir soru sormuştum ne istiyorsun diye cevaplıyorum anacım resimlerime baktım ne güzel kızmışım ben evlendiğimde kilom 80 di ama cildim yüzüm daha güzeldi benim 70 kilolarda olmam lazım ...
Sonrasında bakımlı olmak temiz olmak istiyorum mağazaya gittimde bişeyler alabilmek istiyorum bazen eşime bişeyler almaya gidiyoruz istediğin bişey varsa sana da alalım diyo yokkk diyorum çünkü en büyük beden oralara da xl bilemedin xxl ben olmuşum 5xl pantolon alamıyorum ayaklar etli etli 41 numara zor buluyorum para var alacak vücut yok... Gene çokkkk konuştum ha öptüm kız seni sizi çokkkk seviyorummmm
Güzel olmuş canım menun
Şekilleniyorsundur canım :)kızlar birşey sorucam size şekilde zayıflayıp tartı da aynı veya fazla kilo göstermesi ne oluyor niye olur yani kendimi zayıf şekillendiğimi. görüyorum ama tartıda tam tersi durumofff yaaaa acil cevap bekliyorum bilgili arkadaşlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?