Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüüüü

07.00
Limonlu ılık su 500 ml

11.00
7 yeşil zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 parça tel peynir
4 sivri biber
2 hurma
2 ceviz
2 erik
1 bardak süt

18.00
1 küçük kutu ton balıklı salata
1 kepekli etimek
1 kase zencefil, zerdeçallı yoğurt

20.00
Türk kahvesi

Spor 30 dk.
Su 3 lt
2 kupa yeşil çay

Ben bu kadar uzun sure aç kalamıyorum ya

Günaydın herkese dün KV dem geldi pek giremedim dün sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 yıl zeytin ve bol yeşillik öğlen 1 subardagi arpa Şehriyeli bol limon yeşillikli salata yedim saat 4 gibi aşırı Tatlı isteği hissettim 2 kaşık yoğurt 3 çilek karıştırdım yedim tabi aralar bol su ile geçti yarım saat yürüyüş aksam mangal da tavuk vardı 5 kanat ama ekmeksiz bol salata bukadr yatarken bir şekersiz türk kahvesi

Bende kalamıyodum. Yapamadığım zamanlar ara üğünlü yiyodum.
Deneyip baktım iyi hissedince devam ettim.
Kendini zorlama sende.

Uzun süre açlık olduğu için kahvaltıda çok yiyoruz
Kız zaten kuş kadar yiyorsun ne çok yemesi benimde alışmam lazım ya irade lazım bugun kendimi iyi hissediyorum bakalım sabahta kahvaltı yaptım fazlalıklar vardı ama olsun tutuyum kendimi hamile gibi göbek var anacım yaşlı kadınlara bakıyorum benden zayıf dikkat ediyorlar ramazanda iş yeri yemeği olacak ne giyinip gidecek bu gobekle bari göbek insin demi ama:)
Hani bana bir soru sormuştum ne istiyorsun diye cevaplıyorum anacım resimlerime baktım ne güzel kızmışım ben evlendiğimde kilom 80 di ama cildim yüzüm daha güzeldi benim 70 kilolarda olmam lazım ...
Sonrasında bakımlı olmak temiz olmak istiyorum mağazaya gittimde bişeyler alabilmek istiyorum bazen eşime bişeyler almaya gidiyoruz istediğin bişey varsa sana da alalım diyo yokkk diyorum çünkü en büyük beden oralara da xl bilemedin xxl ben olmuşum 5xl pantolon alamıyorum ayaklar etli etli 41 numara zor buluyorum para var alacak vücut yok... Gene çokkkk konuştum ha öptüm kız seni sizi çokkkk seviyorummmm

Güzel olmuş canım menun

Güzel menü, tebrikler

Zorluyor biraz ama bebeğim için deger diyetisyene denk geldim tesadufen detox içecek tarifi aldım onuda uygulayacagim

kızlar birşey sorucam size şekilde zayıflayıp tartı da aynı veya fazla kilo göstermesi ne oluyor niye olur yani kendimi zayıf şekillendiğimi. görüyorum ama tartıda tam tersi durum offf yaaaa acil cevap bekliyorum bilgili arkadaşlardan

Şekilleniyorsundur canım :)
Arada ölç kendini .

Arzuzuzuuu boyun kaçtı? 1.70 falan isen 77 kilo çokta kötü durmazda eğer 1.60 lardaysan 77 ile hala kilolusun.

Bir miktar kilo verenlerde oluyo böyle göz eski görüntüye çok alışmış bu hali baya zayıf iyi görüyo. Yanılıyo :)

Spor yapıyosan amenna ama insan durduk yere çokta incelemez heralde.
Ölçmek olabilir en doğrusu belli aralıklarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…