Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok aşkım nerde bende o boy benim boy 1 .60. ama şu da var benim kemiklerim in ağır kalın olduğununu söylerler hep yani ben 70 olsam kesinlikle 60 65 gibi gösteriyorum canım spora gelince spor yapmıyorum çarşı pazar yürüyorum evde uyandıktan sonra gece yatana kadar sürekli ayaktayım yani ben kendim değişim olmasa bile bir yerde 5 dakika oturamam sürekli hareket halindeyim onun da faydası oluyor tabi bak sana daha önce kilo verdiğim dönem den bir foto atıcam atacağım fotoda 74 kiloyum ama ben de öyle 74 kilo gibi fazla durmuyor canım

Bonus can bak foto atıyorum sana burda 74 .75 kilo arası idim güzel bir diyetisyen programı ile vermiştim 3 yıl önce bu foto sonrası koruyamadım birde üstüne işte tekrar kilo aldım şimdi 77 küsürlerdeyim biliyorsun ama benim şimdilik en azından düğüne kadar 70 olmak istiyorum yaaa

Eklentiler

• 4F41FA5F-D027-464F-B58B-405135888AC5.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 46

Gayet güzelsin orantılısın ama 70 olmadan ince görünemeyiz sanırım arzu. Orantılı olman artı senin için ne güzel maşallah sana.

Yine verirsin niye vermiyesin. Malide öyleydi olduğundan az gösteriyodu

Gel gel :))) herkese yer var..hosgeldin canim

Teşekkür ederim canım, desteğiniz benim için çok önemli kendimi bu ara çok yorgun hissediyorum, her zaman çok enerjiliyken

Hoşgeldin canım olmaz mı :)
Kendinden bahseder misin tanışalım günlük menu yazıyoruz akşamları su ve spor cumalarıda kilo bildirimi var

Tabi ki canım, hoşbulduk canım.

Kızlar ben burada takımlarda yarışıyordum ayrıldım, “8” görmüştüm o zaman daha sonra düzenim değişti, diyetisyenim karşıdaydı, Gizem Keservuran’a gidiyordum ama karşıda olduğu için ve oğluma bakan annem yurtdışına gitti 1 aylığına düzenim bozuldu, yol gözümde büyüdü bıraktım, ardından devam ediyordum gergin spor diyet vs ama bi hastalandım biraz da uzun sürdü o sırada şehir dışından gelen misafirler ev taşımalar vs derken benim diyet oldu yalan her zaman bahaneler vardır zaten, bu aralarda da kendimde o gücü bulamıyorum sanki burada sizinle konuşmak iyi gelecek kesinlikle... başka iyi bir diyetisyene gidiyorum ama hiç uyumadım bu hafta, 98 kiloyum, testlerimi yaptırdım bazı değerlerim düşük onlar için takviye alacağım ve metabolizma testi yapılacak cumartesi bakalım. Böyle artık Cumartesi’ye kadar kendimi psikolojik olarak hazırlayarak artık tam anlamıyla başlamak istiyorum. Bu süreç enerjimi aldı sanırım

Düzenleme :) direkt konuya dalmışım :) İstanbul’da yaşıyorum İç mimarım çalışıyorum, evliyim bir oğlum var 3 yaşında işim masa başı hareketsiz yani extra hareket şart

Hoşgeldin. Burda motive olacağından eminim. Ciddi kilo veren arkadaşlarımız var, benim gibi yıllardır uğraşanlar da var. Sadece diyet değil hayata dair her konuda dertleşiyoruz, güzel bi dostluğumuz var burda. Sana da iyi gelecektir. Takımlar kadar sıkı olmasa da kurallarımız da var tabi, düzenli menü, spor, su bildirimi gibi. Cuma günleri kilo ve o hafta yapılan sporların toplam dk sını bildiriyoruz. 2 hafta düzenli bildirimden sonra listeye dahil olunuyo.. Şimdilik bu kadar :)

hoş geldin canım hakkında hayırlı olsun kararın

Slm kizlar
Dun gorumcemin kayinpederi vafet etti annem cenazaye gitti ben ise gitmedim cocuklarla evde kaldim. Bugun dunkunun yerinede kaliyorum 12de cikcam sabah 8de yine is basi
canım yaa kolay gelsin inşaallah dikkat et bebişe de kendine de ayrıca başınız sağolsun allah yakınlarına uzun sağlıklı ömür versin ölenede allah rahmet etsin

Menü bildirip yatacağım..

07.00
500 ml limonlu su

09.00
1 kupa filtre kahve

10.30
1 haşlanmış yumurta
2 parça tel peynir
5 yeşil zeytin
Birer domates-salatalık
10 fındık
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kepekli etimek

16.00
Yarım avuç leblebi (10 tane falan vardır)
3-4 erik

18.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Yeşil salata
2 dilim kepekli etimek

21.00
Sütlü türk kahvesi

Su 3 lt.
Spor 1 saat yürüyüş

Hayırlı geceler

Teşekkür ederim canım, Emin’im iyi gelecektir aynı süreçte olan yol arkadaşları her zaman iyi gelir, ben bu hafta tartılmayacağım almış olabilirim moralim bozulmasın diye, yarından başlayacağım sıkı diyete menümü yazarım canım sporumu da, yapamıyordum ama yarın yaparım kesin, şimdiden motivasyonum arttı :)

Slm kizlar
Dun gorumcemin kayinpederi vafet etti annem cenazaye gitti ben ise gitmedim cocuklarla evde kaldim. Bugun dunkunun yerinede kaliyorum 12de cikcam sabah 8de yine is basi

Başın sağolsun

Teşekkür ederim canım kısa sürede istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…