Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çarşamba

10:00 türk kahvesi

11:30
2 haşlanmış yumurta
3-4 dilim tost kaşarı
Domates, 1 avuç dereotu ve nane

20:00
100 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
Dolu kase susuz cacık
1 küçük küp patates

2 lt su, 1.2 lt ananas çayı

4 mil lesli 59 dk
40 dk normal yürüyüş

Günaydın, dün salatam biraz tuzlu olmuştu davul gibi şiş uyandım

Günaydın canım

Günaydın
Gününüz aydın olsun yağmur olsa bile

Günaydın arkadaşlar, 1 saatlik uyku ile işe geldim :) sabah geç kalıyordum mutfağa gittim kek yapmıştım çok şeker koymamıştım, ondan bi dilim alıp çıktım ama diğer öğünler normal geçecek ve hafta sonu tamamen oturtacağım :)

Bende sabah sut içmiştim bide azıma birkaç meyve atmıştım dedim syns millet sabah az yiyo kahvaltı yapma şimdi zaten yedin bişeyler dedim sonra birde 15 lesli yaptım şimdi de ablam gelmeden evi topluyum kız gelmeye işim bitsin de oturalım biraz :)

Yememek daha Seçim olabilirmiş benim için :) ara öğün erik falan vardı ama bitti o yüzden yedim bende yoksa yemez direkt meyve yerdim, çilek ve erik alayım akşam

Kızlar kilo verdikce neler değişti hayatınızda paylaşın bakalım biraz motive olalım
Keşke bu mesajına cevap yazabilseydim
2013 yada 2014 tü bu topiğe geldiğimde, o zamandan bu yana ayda 1 kilo bile versem şimdi istediğim kilodaydım.. Ne çok zaman kaybetmişim..

Yarım saat tempolu yürüdüm geldim. Şimdi hazırlanıp kızımı kreşten alıp annemlere mevlüde.. Kalmazsam yarın güzel bi eksi bildiririm inşallah. Kalırsam bugünün kilosunu yazarım. İnşallah akşam menü yazmaya çalışıcam. Öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…