En fazla 108 gördüm, şuan 106 yım malesef..
Hamallık etmeyelim eboe cim kendimize..106 da verilir 108 de..neyimiz eksik zayıf hanımlardan..kurtulalım şu fazlalıklardan da elalem hatun görsün.En fazla 108 gördüm, şuan 106 yım malesef..
Sen anlat kız bu aralar en iyi veren sensin:)Kızlar kilo verdikce neler değişti hayatınızda paylaşın bakalım biraz motive olalım
Ah syns ah..bu çikolatalar bizi bu hale getirmedi mi zaten...tadını biliyorsun,aldığın haz iki dk sürecek en fazla.boyle düşününce kaçamaklar aza iniyorGende yedim çikolataları yok anam bende irade yokoyne ne güzel başlamıştım ben bugün
Sen anlat kız bu aralar en iyi veren sensin:)
Ben fiii tarihinde üniversite iken vermiştim çok güzel pantolonlar falan şalvar gibi olmuştu kızlar ayy çok vermişsin ne bol duruyor demişlerdi gidip kıyafetler almıştım hep hiç bişey olmuyor diye...başka şehirdeydim şaçları falan fönlettim giyindim geldim ablam kapıdan bakıp ayy sen benim kardeşim misin demişti...tanıyamamıştı ahhhh ahhhhh
Hiç deme ya zaten boza boza bu hale geldim bide vermek yerine hep alıyorum son 10 senede 50 kilo aldım venAh syns ah..bu çikolatalar bizi bu hale getirmedi mi zaten...tadını biliyorsun,aldığın haz iki dk sürecek en fazla.boyle düşününce kaçamaklar aza iniyor
Kolay gelsin canım, yoğun musun? Hamilelik nasıl gidiyo..
hoş geldin canımhakkında hayırlı olsun kararın
canım yaa kolay gelsin inşaallah dikkat et bebişe de kendine deayrıca başınız sağolsun allah yakınlarına uzun sağlıklı ömür versin ölenede allah rahmet etsin
Teşekkür ederim canım, Emin’im iyi gelecektir aynı süreçte olan yol arkadaşları her zaman iyi gelir, ben bu hafta tartılmayacağım almış olabilirim moralim bozulmasın diye, yarından başlayacağım sıkı diyete menümü yazarım canım sporumu da, yapamıyordum ama yarın yaparım kesin, şimdiden motivasyonum arttı :)
Başın sağolsun
Teşekkür ederim canım kısa sürede istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah
Keşke bu mesajına cevap yazabilseydim
2013 yada 2014 tü bu topiğe geldiğimde, o zamandan bu yana ayda 1 kilo bile versem şimdi istediğim kilodaydım.. Ne çok zaman kaybetmişim..
Ayy ben uzandım valla tv izlemeye bile halim kalmamış...bide yarın kızımın gösterisi olacak erken kalkmam lazım anneler gunu için hazırlandılar 23,nisanda yapmamışlardı ...Bizim de babamız gece vardiyasında..kızımla survivor izliyoruz..
Kolay olmadı bahar :)) bazen cuma yada cumartesi yulaf yiyim diyorum yada çok az ekmek alıyorum.
Ben usulü karatay bu kadar oluyor.
Banane oda meyveye bişey demeyeydi
Belim için dr gitmiştim. Mr vermişti yeniden akşam gidicem. Sporda yapmaya çalışıyorum çok yorgun oluyorum ya
Allahım sadece normal insan bedenine dönmek istiyorumayakları bacakları vucudunu taşıyabilen zorlanmayan
Kısacası sizler benim kadar beklemeyin 40 falan olmayın en güzel yaşlarınız geçip gitmeden zayifladin rahat edin hem bedenen hem ruhen
Hayır almıyorum malesef alsam zengin olmuştum teselli olurdu o kadar yorgunum ki geçen gün yağlı saçla gittim çok kötü hissettim tüm günBende geç kaldım rutin oldu bende :))) kıyamet kopmaz gerçi bizde
Gece 12 ye kadar çalışmak nedir yaa mesai filan alıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?