Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartıda ekşiyi görünce benim moral yerine gelir
Gelsin menü

Sabah 8 de büyük bardak soğuk su

9 da kahvaltı
Haşlanmış yumurta,3 zeytin,azicik peynir 1tb ekmeği,şekersiz cay

Öğlen 13.00
Iskembe çorbası 1 kase

Akşam 16.30
3 adet semizotlu peynirli muska borek
(Yenmese iyiydi),çay sekersiz

3 fincan yeşilçay içildi,3.5 lt su

Kızlar kilo verdikce neler değişti hayatınızda paylaşın bakalım biraz motive olalım
Sen anlat kız bu aralar en iyi veren sensin:)
Ben fiii tarihinde üniversite iken vermiştim çok güzel pantolonlar falan şalvar gibi olmuştu kızlar ayy çok vermişsin ne bol duruyor demişlerdi gidip kıyafetler almıştım hep hiç bişey olmuyor diye...başka şehirdeydim şaçları falan fönlettim giyindim geldim ablam kapıdan bakıp ayy sen benim kardeşim misin demişti...tanıyamamıştı ahhhh ahhhhh

Vallahi ne anlatayım bilemedim ki
Kıyafetler biraz bol geliyor paltalon belimden düşüyor yokuşlu yolları daha rahat cikiyorum daha az yiyorum nefes nefese kalmiyorum sürekli aşırı yorgun hissetmiyorum daha dincim yüzüm süzüldü sanki :)

Ben anlatayım yaşlı kadın gibiydim ayağımı suruyordum çocukların peşinden koşamiyor parka falan hiç gitmiyordum dede götürüyor zaten pire gibi o yaşta, yaşlı kadın dediysem annem bile benden dinç 65 yaşında kadın taş masallah,ben 30 larimda iflas bayrağını çekmiş geziyordum hiç bir kıyafetin olmamasida caba faik sönmez i zengin ettim ta ki 24 kilo verene kadar şükür dunyalar benim oldu 40 ımda, bazıları mide ameliyatımi oldu diyormuş şaşkinlar 60 kilo değilim ki ne ameliyati

Ah syns ah..bu çikolatalar bizi bu hale getirmedi mi zaten...tadını biliyorsun,aldığın haz iki dk sürecek en fazla.boyle düşününce kaçamaklar aza iniyor
Hiç deme ya zaten boza boza bu hale geldim bide vermek yerine hep alıyorum son 10 senede 50 kilo aldım ven

Iyi geceler kızlar

Kolay gelsin canım, yoğun musun? Hamilelik nasıl gidiyo..

İyi gidiyor cnm çok şükür yeni Dr a alışmaya çalışıyoruz diğeri doğum izninde eski yoğunluğumuz yok ama çok şükür

Teşekkür ederim cnm allah razı olsun

Teşekkür ederim hoşgeldin aramıza ben bu aralar pasifim topikte hamile olduğum için geri dönüşümü bekliyorum ☺

Keşke bu mesajına cevap yazabilseydim
2013 yada 2014 tü bu topiğe geldiğimde, o zamandan bu yana ayda 1 kilo bile versem şimdi istediğim kilodaydım.. Ne çok zaman kaybetmişim..

Bırak bir kiloyu yarım kilo bile versek hedefimize ulaşırdik hahaha

Bizim de babamız gece vardiyasında..kızımla survivor izliyoruz..
Ayy ben uzandım valla tv izlemeye bile halim kalmamış...bide yarın kızımın gösterisi olacak erken kalkmam lazım anneler gunu için hazırlandılar 23,nisanda yapmamışlardı ...

Kolay olmadı bahar :)) bazen cuma yada cumartesi yulaf yiyim diyorum yada çok az ekmek alıyorum.

Ben usulü karatay bu kadar oluyor.
Banane oda meyveye bişey demeyeydi

Ama cok buyuk birsey yapmisin Masallah mideni küçültmüşun. Yediklerine bakilirsa tü tüü tü Masallah
Bende de fazlasiyla ödem olur senin yazini okuduktan sonra gittim ananas aldim bugun ksynatcam o kadar erken gitmisim ki markete henuz kobugunu cikaran makinayi kurmamislardi insallah evde cikar :))

Gecmis olsun biraz sabir kilo verdikce rahatlarsin canim. Insallah agrilarda gecer gider. Benimde mr var bu gece. Ramazan oncesi doktor islerimi halletmeye calisiyorum. Kuran kursu hocamizin mazeretiyle kurs otomatik olarak sona erdi.

Kısacası sizler benim kadar beklemeyin 40 falan olmayın en güzel yaşlarınız geçip gitmeden zayifladin rahat edin hem bedenen hem ruhen

Aynn katiliyorum kizlar ileri yaslarda kilo hastalik getiriyor (( yas gencken atin kilolari metobalizma farkinizi dusunerek.

Bende geç kaldım rutin oldu bende :))) kıyamet kopmaz gerçi bizde

Gece 12 ye kadar çalışmak nedir yaa mesai filan alıyormusun ?
Hayır almıyorum malesef alsam zengin olmuştum teselli olurdu o kadar yorgunum ki geçen gün yağlı saçla gittim çok kötü hissettim tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…