Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 dakka yokuş yürüdüm bantın sesine komşular rahatsız olur diye daha fazla yapmıyım dedim 20 dakka bisiklet çevirdim 80 mekik 200 kol hareketi 80 kalça hareketi

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Kesin biz bu yaz fıstık olucaz..:sm_cool:

1. Mekik 50
2. Ters mekik 50
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 250
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 300
7. Görünmez sandalye 50
8. Ayakları kaldırma 300
9. Yürüyüş 50dk
10. Bacak esnetme 100
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
12. Step 400
13. Çömelme 5
14. Geri tekme
15. ıp atlama (zıplama) 20
16. yürüyüş 50dk
şimdilik yaptıklarımı yazayım dedim leslienin yürüyüşlerini indiremiyorum ben ama

yorucuydu ama annemle 1 eksik 1fazla diye diye merdivenleri inip çıkamadımsempatiksalakcinni et kesmiş hererimi akannehirsabaha nasıl olurum artık allah bilirkaydirigubbakcemile3 ama artık zayıflamak istiyorumguclubacismile

Çok severim saçı bakımlı olan hatunları..Makyajı bende pek sevmem ama göz makyajını çok severim ve bana çok yakıştığını söylerler..

Tamam senin mazeretin var sen yürüme..:) Regl olmak başlı başına sorun ama inan dört gözle bekliyorum o günü..:))

Bugün kefir içtim ya,sütde içsemmiki,fazla olur diye düşünmüştüm ama içebilirim daha rahat uyuyorum süt içtiğim zaman..

BEYZUS'çum inşallah bu hafta hepimiz iyi kilo veririz..yalnız ben şu 90 ları görmek istemiyorum artık feci taktım..

Kefir gözümden kaçmış canım.Sen kendini iyi hissediyorsan mesele yok zaten.İhtiyaç duysan zararsız birşeyler bulursun yemek için.
Haklısın şu 90 lar artık bizi bıraksa çok sevineceğim.Kısır döngüden de bıktık artık.Hadi YENACIĞIM bitirelim şu işi artık.60-65 kilo hayalleri kurmuyorum.80 i görsem çooook mutlu olacağım.İnşallah o günler yakındır.

YURDUSUM artık iyice bıraktı buraları..Ne yaptı acaba..CADIARZU

Aynen bende öyle 60-65 hayali kurmuyorum..Diyorum ya taktım 80 lere..Zaten ondan sonra daha yavaş verilir kilo..

citol,

Nasıl oldun iyileştinmi..??

Son düzenleme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Kesin biz bu yaz fıstık olucaz..:sm_cool:

ahhh ağzından bal damlıyor

ne yaptınya bunları nasıl yaptın süpersin valla hertarafının et kesmesi normal

cherry_ pie ın bilgisayarımı takıldı ne oldu ki ya.. hep burada görünüyor ama hiç yazmıyor.. ben de kızdım dün kıza neden yazmıyosun diye.. belki de takıldı cidden.. hesabı açık kaldı..

olabilir mi ki böyle bişey yahu?

günaydınlar. tost yaptım kendime çayımı yudumlarken bi selam çakayım dedim fıstıklara:)

iyi günler herkese.

- candy geçmiş olsun.

sağol canım.. aklım annem de.. izin de alamıyorum.. uyansın da arayacam bakalım.. yahu hastanede bi tane ortopedi kliniği açık onda da 20 hasta kabul ediyorlar.. böyle dangozluk olmaz yaaa

ablam sagol..evet ya özlem gercekten iyi geldi.heyecan getirdi sevgimizi dahada yogunlaştırdı.
sen öyle zannet. adam okadar yorgun geldıkı kollarımda uyudu durdu.saat 15te geldı.yemek muhabbet hasret gıderme derken.adam saat17de bır yattı.sabah namaza zor kalktı..
günaydınlar. tost yaptım kendime çayımı yudumlarken bi selam çakayım dedim fıstıklara:)

iyi günler herkese.

- candy geçmiş olsun.

sanada ıyi gunler canım..

kızlar aksam uyuduya ben yınede bana bırsey getırmemısmı dıye bavulları tekrar karıstırdım bırsey yoktu haaa üzülmedim ama merakta etmiştim dogrusu..
sabah ben kalvaltı hazırlarken süprizim geldi hanımlar..
arkamdan sarılıp senı unuttummu zannettın dedı..elıme bır kutu verdı..
actım çok güzel elmas taşlarla yapılmış set takımı...şoooook oldum delikafadulden
sizede göstermek isterim ama becerememkı...sırnaşık şey
canyd msn den sana yollayım sende topige at olurmu canım...bilmiyorumkismile

buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $30032010358.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 45

iyi günler herkese.

- candy geçmiş olsun.

Günaydın fıstığım,bak ben buralardayım sende daha sık gelmeye çalış lütfen..:)

sağol canım.. aklım annem de.. izin de alamıyorum.. uyansın da arayacam bakalım.. yahu hastanede bi tane ortopedi kliniği açık onda da 20 hasta kabul ediyorlar.. böyle dangozluk olmaz yaaa

Geçmiş olsun,nooldu bişeymi kaçırdım ben.
.

sagol candy...
eşimin bana getirdigi takım..
gercı kolyesı ve küpeleri buyuk ama napayım adam onu begenmiş...

Güle güle kullan..Çok hoş..

Geçmiş olsun,nooldu bişeymi kaçırdım ben.
.

işte böyle boshayallersmile

cherry pie kıracağım kafanı alsanaalsanasmile yine buradasın görüyorum ama ses seda yok.

iş yerinde bi sorun mu oldu yoksa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…