Kızlar ben eliptik bisiklet alicamda kullanan varmı aranizdaaaa
Bende öyle duydum almak istiyorum bakalım önce biraz bilgi toplamam lazım ama heleki aksam yemeklerden sonra binmek içinKullanmadım ama faydalı bir alet
Bende var yapması çok zor 15 dk da su gibisin bacaklarının dermanı kalmaz bir ara 40 dk yapıyordum incelmiştimKızlar ben eliptik bisiklet alicamda kullanan varmı aranizdaaaa
Onun hakkında bi fikrim yok ama koşu bandı aldım ben de spora vaktim olmuyor bebeğimden dolayı diye,inan çok faydası oluyor..Heran elinin altında,gözünün önünde olması spora teşvik ediyor.. kullanmakta kararlı ol ama,alıp evin köşesine atmaKızlar ben eliptik bisiklet alicamda kullanan varmı aranizdaaaa
Bende çoğunlukla basenlerim ve bacaklarım incelsin istiyorum ya sen ne marka kullanıyorsun canmBende var yapması çok zor 15 dk da su gibisin bacaklarının dermanı kalmaz bir ara 40 dk yapıyordum incelmiştim
Yok ya zaten evde 3 saat boş vaktim oluyo o saatleride boş geçirmek istemiyorumOnun hakkında bi fikrim yok ama koşu bandı aldım ben de spora vaktim olmuyor bebeğimden dolayı diye,inan çok faydası oluyor..Heran elinin altında,gözünün önünde olması spora teşvik ediyor.. kullanmakta kararlı ol ama,alıp evin köşesine atma
Kaç kiloydun canim sen? "Bebegim için zayıflamalıyım " yazıyor profilinde,merak ettim.Kızlar ben eliptik bisiklet alicamda kullanan varmı aranizdaaaa
Canm 98 kiloyum canm evet hamile kalabilmem için zayiflamam gerek afet duzensizligim de var ondan hamile kalamıyorum canmKaç kiloydun canim sen? "Bebegim için zayıflamalıyım " yazıyor profilinde,merak ettim.
O zman 5 er 10 ar gitsin kilolar...Inşallah seneye hamişliginin günlerini sayarız:))Canm 98 kiloyum canm evet hamile kalabilmem için zayiflamam gerek afet duzensizligim de var ondan hamile kalamıyorum canm
İnşallah cnm benim inşallahO zman 5 er 10 ar gitsin kilolar...Inşallah seneye hamişliginin günlerini sayarız:))
Canım geçen cuma kilo yazmışsın ilk, bugün bildirim yapmadın?İnşallah cnm benim inşallah
Ayyy unuttum bn tartldm şimdi 97.700 canım geçen hafta 98.100 düCanım geçen cuma kilo yazmışsın ilk, bugün bildirim yapmadın?
Bonus nasılsın gelem mi?
Nerdesin sen imam gibi cumadan cumaya geliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?