Sağol canic,şu siralar veremiyorum ama vazgecmedimde,diyet modundan cikmadim,yeni bir gazla bir 20kg daha vermek isterim,zira daha çok verilecek kilom var
Saglikli olmaz 3 kilo bu hafta cok verdinkilo vericez diye sagliktan olmak yok.
Spor anilarini yazicam bende kalori falan saymiyorum zaten
Bonus sendeki motivasyondan istiyorum,birazcik uflesende bu taraflara dogru gelse,maşallah. Menulerin 4*4 lukSaglikli olmaz 3 kilo bu hafta cok verdinkilo vericez diye sagliktan olmak yok.
Spor anilarini yazicam bende kalori falan saymiyorum zaten
İşte bu,azmin,çabanin ,gayretin sonucu. Maşallah sizlere kızlar. Tebrik ederim
Daha iyiyim şükür. Ben de bir gsyrete gelmek istiyorum,şu ikili rakamlari çok istiyorum.Ablacimbayrama cok umutluyum insallah. Sen nasilsin ferahladin mi biraz?
Daha iyiyim şükür. Ben de bir gsyrete gelmek istiyorum,şu ikili rakamlari çok istiyorum.
Tatilde bol bol yuruyus yapmak istiyorum nasip olursa insallah
Anladım canm ama koşu bandına yerim yok ya bisiklet daha iyiVoit d30 benimki ama uzun zamandır balkonda bir köşede duruyor ben sana koşu bandimi daha çok tavsiye ederim oda Voit salon tipi buyuklerden 10 yıldır kullanıyorum
Mutlu haftasonları kızlar
Bonus ellerine sağlık Liste için güzel kilo vermişsin çok sevindim
M Minikpanda1107 adına hiç yakıştıramadım bu kadar kilo vermeni cık cık cık
Ne listesi bonus iki haftadır okumadım burayı yalnız bildirim için girdim. Ama her türlü listeye varim
Ben istiyorum ki her hafta bir kilo gitsin yanlış yapıyorum 500-600 gr da gitse kar kardır. Yeter ki aşağı doğru bir ivme kazaniyim. Birde su ana kadar kilo vermelerim hep şu şekilde gerçekleşti haftada bir gün serbest günüm vardı bu sekilde kilo verebiliyodum. Tekrar bu sisteme donucem daha sürdürülebilir benim açımdan.
Geçen sene olan ama bu sene içine bile giremediğim bi gomlegim vardı,esimde sürekli şu olmayanlari at deyip duruyordu ama biliyorsunuz,kıyamıyoruz,muhakkak giyilecek birgun diyoruz..Anneler günü için alışveriş e çıkacaktık kardeşimle,o gömleği denemek istedim aski da görünce.. Ve oldu... üzerimde hafif dökümlü bile durdu..7 kilo verdim şimdiye kadar,bazen yapamicam galiba dediğimde oldu..meyvelerini toplamaya başlayınca acayip hoşuma gitti.sizinle de paylaşmak istedim mutluluğumu.
Koşu bandı katlanıp kenara kaldırılıyor eliptik bisiklette o şansın hiç yok kapladığı yer daha fazla bilgineAnladım canm ama koşu bandına yerim yok ya bisiklet daha iyi
Haziranın 7 sinde tatilde olucaz kısmetse, o zamana kadar ne versem kar tatilde kilo alıp gelenlerdenim 75 olabilsem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?