Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık Bonus cum maşallah süper gidiyorsun listeyi hafifletmende çok iyi olmuş rahatlıkla göz atilabiliyor hergaf sanada maşallah 20 kilo vermişsin totelde
Sağol canic,şu siralar veremiyorum ama vazgecmedimde,diyet modundan cikmadim,yeni bir gazla bir 20kg daha vermek isterim,zira daha çok verilecek kilom var

Saglikli olmaz 3 kilo bu hafta cok verdin kilo vericez diye sagliktan olmak yok.
Spor anilarini yazicam bende kalori falan saymiyorum zaten

Ama protein alıyorum her sabah düzenli spor zaten aksamadan yapılıyor bide metobalizma hızlı bende 3 kilo normal geliyor şu anda 80 altına indiğinde duraklar :)

Daha iyiyim şükür. Ben de bir gsyrete gelmek istiyorum,şu ikili rakamlari çok istiyorum.
Tatilde bol bol yuruyus yapmak istiyorum nasip olursa insallah

Ablacim ikili rakama cok az kaldi kolay aslinda gelmen teeee nerden geldin sen buraya onu dusununde 101 ne ki :)
Ben daha gecen hafta sana demedim mi sarilip aglasam diye :)
Kolay olmuyo hic bisey gercekten ama icimde bi guc var biliyorum hepimizin var o beni ayakta tutuyo.
Bi gun herseyin tamamen degisebilcegini biliyorum.
Acele etmiyorum geriyede bakmak istemiyorum. Sadece pespese duzenli gunler geciriyorum karsiligini aliyorum insallah.
Okuldan gelince biraz vakit ayir nolur yurumek iyi geliyo sana tatili bekleme.

Her yedigini yaz lutfen bu hafta olurmu?

Kahvaltıya gidecektik bugün, eşim rezervasyon yaptırmamış ağzına kadar dolu heryer. Anneler günü için gruplar gelmiş. Döndük eve, kahvaltım geç kaldı bugün ama yapacak bişey yok. Yumurta koydum haşlansın kahvaltı yapayım..

Ne listesi bonus iki haftadır okumadım burayı yalnız bildirim için girdim. Ama her türlü listeye varim
Ben istiyorum ki her hafta bir kilo gitsin yanlış yapıyorum 500-600 gr da gitse kar kardır. Yeter ki aşağı doğru bir ivme kazaniyim. Birde su ana kadar kilo vermelerim hep şu şekilde gerçekleşti haftada bir gün serbest günüm vardı bu sekilde kilo verebiliyodum. Tekrar bu sisteme donucem daha sürdürülebilir benim açımdan.

Normal listemiz ya :) ramazanda kilo veremiyo herkes oructa irade zor oluyo dlye dedim belki diyet yapmak istemeyen olur.

4 haftalik ya tablomuz ilk bildirim ramazana ins haftaya cuma gunu.

Ben verecegim kararliyim izin isteyene izin yazayim :))

Hic kucumseme tabi verdigin 500 gr mi ama o serbest zamanlar geri goturur nisan.
Ille olsun iyi hissederim diyosan cuma cumartesi 1 ogun istedigini yersin makul olcude olurmu?

Hep istedigimizi yiyerek bu haldeyiz zaten ayni sekil giderek istedigimiz hale gelemeyiz

Geçen sene olan ama bu sene içine bile giremediğim bi gomlegim vardı,esimde sürekli şu olmayanlari at deyip duruyordu ama biliyorsunuz,kıyamıyoruz,muhakkak giyilecek birgun diyoruz..Anneler günü için alışveriş e çıkacaktık kardeşimle,o gömleği denemek istedim aski da görünce.. Ve oldu... üzerimde hafif dökümlü bile durdu..7 kilo verdim şimdiye kadar,bazen yapamicam galiba dediğimde oldu..meyvelerini toplamaya başlayınca acayip hoşuma gitti.sizinle de paylaşmak istedim mutluluğumu.

Masallah ya cok guzel bende zor olanlar epey rahatladi olmayanlari ufaktan cikardim :))

Menü

11.30
2 haşlanmış yumurta
8 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 dilim kepekli etimek
10 fındık
4 sivri biber
Yeşillik

Yeşil çay

19.00
3 köfte kadar tavuklu salata
10 erik
1 bardak ayran

Su 1 lt şuana kadar, yatana kadar en fazla 2 olur..

Spor 30 dk yürüyüş

Sabah 9 da kahvaltı

Peynir azıcık,domates,salatalık,cay

Öğlen 15.00

Süzme yogurt

Akşam 18.30 (gecikti biraz)

Ev yapımı tavuk tantuni,salata

Su 3 litre kadar
Spor 30 dk yürüyüş
Yeşilçay 1 fincan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…