Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu zayıflama olayında ve kilo koruma olayında; yenilen cısss yiyeceğin ardından battı balık deyip ardarda devamını getirmemek çok önemli. ama biz nedense kopuyoruz bu noktada. kafada devreler yanıyor. halbuki bunu yapmasak diyetler kopmaz. çünkü batırınca da diyeti hepten bırakıyoruz

Aynen öyle fulya.. Koptuğumuz nokta orası zaten, bi kaçamak yapsak hepten bırakıyoruz. Halbuki tek bi kaçamak yolumuzu uzatsa da telafisi olacak bişey..

Onlar utansın yağlı saçla gittin diye uyumaya fırsatin yok hangi banka bu ya gıcık oldum şubelerde hiç böyle yoğunluk yok sen genel merkezdesin sanirim
Maaş açılışı firma çöküyor çok çalışan var normalde böyle olmaz benim Üstüm çok mukemmeliyetci bu kadar geç saate kadar sürmesi bundan bunu daha kısa zamanda da çözebilirdik ama bunu seçtiler umarım 1 ay sonra normale döner hersey

Hoş geldin canim..tanıt kendini istersen
hoş buldum teşekkür ederim. ben zamanında çok fazla diyet yapıp bir şekilde ya bıkkınlıktan ya da başarısızlıktan diyetleri bırakmış ve eski halime dönmekten ziyade üzerine ek kilolar almış bir kişiyim maalesef keşke 90 larda olsam diyorum artık ama bu kez inanuyorum ben de burada sizlerle başarıcam kilo vermeyi...

Kaç yaşındasın,nerde yaşıyorsun,güncel kilon nedir

ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım 120 kiloyum
Sen yeter ki kararlı ol..biz de elimizden gelen desteği veririz.yarin hemen sağlıklı beslenmeye,sporuna başla..su içmeye özen göster.. akşam da buraya bildirirsin ne yediğini,sporunu,kacta yediğini, kaç dk spor yaptığını vs.hosgeldin tekrar aramıza.

teşekkür ederim elimden geleni yapacağım işten 9 gibi döndüğüm için biraz bildirimlerim geçe kalacak ama olsun ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…