Aynen öyle fulya.. Koptuğumuz nokta orası zaten, bi kaçamak yapsak hepten bırakıyoruz. Halbuki tek bi kaçamak yolumuzu uzatsa da telafisi olacak bişey..şu zayıflama olayında ve kilo koruma olayında; yenilen cısss yiyeceğin ardından battı balık deyip ardarda devamını getirmemek çok önemli. ama biz nedense kopuyoruz bu noktada. kafada devreler yanıyor. halbuki bunu yapmasak diyetler kopmaz. çünkü batırınca da diyeti hepten bırakıyoruz
aynen canımAynen öyle fulya.. Koptuğumuz nokta orası zaten, bi kaçamak yapsak hepten bırakıyoruz. Halbuki tek bi kaçamak yolumuzu uzatsa da telafisi olacak bişey..
Ben de özledim AdanayiHayırlı cumalar adana sabahindan...ani bi kararla adanaya gezmeye geldim bebisle uçak yolculugu biraz yorsa da iyi ki gelmişim.havamız değişti hem de baya:)
Geçen hafta87.7(yanlış hatrlamiyorsam)
Bugün 87.1
Spor yok
Maaş açılışı firma çöküyor çok çalışan var normalde böyle olmaz benim Üstüm çok mukemmeliyetci bu kadar geç saate kadar sürmesi bundan bunu daha kısa zamanda da çözebilirdik ama bunu seçtiler umarım 1 ay sonra normale döner herseyOnlar utansın yağlı saçla gittin diye uyumaya fırsatin yok hangi banka bu ya gıcık oldum şubelerde hiç böyle yoğunluk yok sen genel merkezdesin sanirim
70 kiloya kadar düşsen harika olur ben de bebek düşünüyorum onun için 70 e kadar dusecegim en az hayırlısı olsunCanm 98 kiloyum canm evet hamile kalabilmem için zayiflamam gerek afet duzensizligim de var ondan hamile kalamıyorum canm
Hoş geldin canim..tanıt kendini istersenmerhabalar sanırım artık ben de sizdenim :/
hoş buldum teşekkür ederim. ben zamanında çok fazla diyet yapıp bir şekilde ya bıkkınlıktan ya da başarısızlıktan diyetleri bırakmış ve eski halime dönmekten ziyade üzerine ek kilolar almış bir kişiyim maalesef keşke 90 larda olsam diyorum artık ama bu kez inanuyorum ben de burada sizlerle başarıcam kilo vermeyi...Hoş geldin canim..tanıt kendini istersen
80 bile olsam hamile kalırım ya70 kiloya kadar düşsen harika olur ben de bebek düşünüyorum onun için 70 e kadar dusecegim en az hayırlısı olsun
Kaç yaşındasın,nerde yaşıyorsun,güncel kilon nedirhoş buldum teşekkür ederim. ben zamanında çok fazla diyet yapıp bir şekilde ya bıkkınlıktan ya da başarısızlıktan diyetleri bırakmış ve eski halime dönmekten ziyade üzerine ek kilolar almış bir kişiyim maalesef keşke 90 larda olsam diyorum artık ama bu kez inanuyorum ben de burada sizlerle başarıcam kilo vermeyi...
ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım 120 kiloyumKaç yaşındasın,nerde yaşıyorsun,güncel kilon nedir
Canim özlediysen hazirana kadar gel..Geldiysen önce Hazıran dan sonrasını biliyorsundur,Eylül sonuna kadar cehennem fragmani Adana.Ben de özledim Adanayi
Sen yeter ki kararlı ol..biz de elimizden gelen desteği veririz.yarin hemen sağlıklı beslenmeye,sporuna başla..su içmeye özen göster.. akşam da buraya bildirirsin ne yediğini,sporunu,kacta yediğini, kaç dk spor yaptığını vs.hosgeldin tekrar aramıza.ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım 120 kiloyum
teşekkür ederim elimden geleni yapacağım işten 9 gibi döndüğüm için biraz bildirimlerim geçe kalacak ama olsun ^^Sen yeter ki kararlı ol..biz de elimizden gelen desteği veririz.yarin hemen sağlıklı beslenmeye,sporuna başla..su içmeye özen göster.. akşam da buraya bildirirsin ne yediğini,sporunu,kacta yediğini, kaç dk spor yaptığını vs.hosgeldin tekrar aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?