Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni liste ramazan listesi olacak zaten :) bakıcaz bakalım :) ben Bonus a yetişsem ne güzel olur ki 10 kilo verilmezki :) bi de tabi Bonus da 85 olur o zamana sen de bayrama en az 5 kilo hafif girersin devam edince böyle

Bonus dimiş menü dimiş şöyle söylim cumadan beri evde çeşitli ikramliklar vardı hepsinden yendi malesef utanarak sıkılarak o yüzden menü yok bugünden itibaren menü yazim

Olsun utana sıkılada olsa yaz yazki ben konuşayım :)
Eliptiği çıkar ortaya her gün yap yada günaşırı. Tatile bıngılmı gidicen??

2 saat önce yazdığım mesaj buraya alıntılamayı unutmuşum.

Ruhen çöküyorum böyle olunca bi kere başladımı geçmiyo kolayına ya 2 hafta öncesine geri döndüm resmen o iğneleri ilaçları boşuna almışım.
Tezgahta yemek hazırlıyorum bağırtıyo beni birden.
Bacağıma dizime kadar iniyo ağrısı oturup ağlayasım geliyo ağlıyorumda zaten.

Elifi biraz kucağıma almıştım okula giderken yoruldu diye bide farklı olarak kardiyo yaptım.

Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ne zor yatıp kalkamamak acı çekmek evde bir dünya iş çocuklar tepemizde zırıl zırıl zaman zaman banada oluyor tez zamanda iyileş iyi ol inşallah,ben böyle zamanlarda Allah'a yalvariyorum sen iyi edersin ancak ben bişey yapamam beni iyi et diyordum elhamdülillah işe yarıyor

Haklısın canm.su anda evimde degilim kendim hazrlamadgm icin yapılan yemeklerden yiyorum.bazen dışarda yiyoruz ama kontrollü yüm.evime dönünce daha iyi olur.leslie baslarm.oruc konusnda emin degilim tutmak icin cabalayacam bebegi emziriyorum 8 aylk ek gıda yediremiyoru beyle iste)

Ah canım ya.. Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Temizlik de zorlamıştır. Dinlenemiyosun da.. İnşallah bir an önce geçer..

iyi akşamlar kızlar
pazartesi menüm

sabah 08.40
yumurtalı zeytinli peynirli yeşillik salatası
3 lokma ekmek (siyez-yulaf kepeği)
6 çiğ badem

ara 11.00
10 leblebi

öğlen 12.30
ton balıklı salata
2 yaprak sarma

ara 15.30
1 nektarin
1 avuç leblebi

akşam 19.15
3 tavuk kanat
2 yk patates
salata

ara 21.00
7 yeşil erik
2 dilim portakal
6-7 kiraz

yatana kadar 2 lt su
45 dk yürüyüş

Haklısın evet giremiyoum ha dondum ha donucem derken bugun girdim diyete ama suan bile internetten ders dinliycem bu saate. Ozaman ben bi süre izinli olayım düzenli girebileceğim zaman tekrar gelip girerim inş. Listeye.
Hepinize bol eksili ramazanlar ve tabi bol dualı ibadetli. Bende ramazanda 75 i hedefliyorum inş. Allaha emanet olun inşaAllah 75 le bomba gibi gelirim aranıza

Eveeettt.. Ramazan geldi çattı. Allah hayırlı mübarek kılsın hepimize
Bu mübarek günleri değerlendirmek nasip olsun inşallah

Bayrama kadar tam gaz devam, yapabileceğimizin en iyisini yapıp bayrama daha hafif girelim inşallah

Uzun süreli açlık bizim avantajımıza olacak.. İftarda sahurda sağlıklı şeylerle doyurmamız lazım karnımızı.. Ve arada da bol su..

Benim hedefim ramazanda 5 kilo vermek.. Neden olmasın

İyi geceler canlar
Bonus gecmiş olsun o ağrilari bende çok çektim, istirahat en etkili ilaci,fazla zorlama canim,işler bi sekilde yapilir.
Ben de kol agrisindan dolayi fizik tedaviye gidiyorum,bağirta bagirta kolumu açmaya calisiyor fizyoterapist,inşallah şifa buluruz hep birlikte. Tum hastalara Rabbim şifa versin,içinde de bize
Bugün oglumun doğum günüydü,biraz pasta felan kaçirmiş olabilirim hatta itiraf ediyorum pasta ve pizza yedim. Yarin kaldiğim yerden devam,birakmayacağim. Ramazanda daha fazla dikkat edecegim, girdik bir yola,basarmadan cikmak yok yoldan.

Pazartesi

9:00
Türk kahvesi

14:00
1 yumurtalı küçük bi tabak menemen
1 avuç fındık

18:30
100 gr haşlanmış tavuk
Domates biberle zeytinyağlı salata
2-3 kk beyaz peynir
7-8 tane küçük patates kızartması

Su 2 litre

Spor
1 mil lesli 15 dk
35 dk kardiyo
30 dk normal yürüyüş

Kaçaklarla gidiyorum bu hafta

merhabalaaar

Birileri eve hiç bişeye yetişemiyorum mu dedi :)))

Ağlanacak halimize gülüyorum ne diyim saat şu saat olmuş ben hala ofise gidemedim ofiste misafir bekliyor ben münübüsteyim şu anı seviyorum size bakıp mesaj yazabiliyorum özel bir sektörde çalışsaydım patronum olsaydı kabul etmezdi bu çalışma saatlerini

Ramazan başlıyor hayırlısıyla çok sıcaklar gelmeden ferah ferah ramazan ayını geçirirriz inşallah Allah tutuğunuz oruçları kabul etsin

Sabah rutinim tibet egzersizlerimi yaptım günlük aşağı yukatı 4 katlı 10 tane villada inip çıkıyorum
İnşallah spor yerine. Geçiyordur

Beslenmemi yoluna sokamıyorum dün gün boyunca çok aç kaldım akşam evde yemek yönünden kendimi durduramadım sonra kendime çok kızdım ama olan olmuştu

Liste yazmak istiyorum ama çok düzensizim birde motivasyonlu arkadaşların motivasyonunu düşürmek istemiyorum tabiki bayrama bir 5 kilo hafif girebilirsem süper olucak yanii 110 ve gramda olsa altını görmek istiyorum

Mektubuma burda son verirken sizleri sevgiyle kucaklıyorum ( ne yazdım bea )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…