Yeni liste ramazan listesi olacak zaten :) bakıcaz bakalım :) benmerak ediyorum bayrama hanginiz daha fazla eksiyle giricek....
pideyle gelmez poğacayla gelirmi....sen anca bağa terlik neyim fırlat zaten hepi topu bikaç güncük büyüksün benden.....
bayrama bugunden eksik olucam ama perde arkasından inş...
Bonus dimiş menü dimiş şöyle söylim cumadan beri evde çeşitli ikramliklar vardı hepsinden yendi malesef utanarak sıkılarak o yüzden menü yok bugünden itibaren menü yazim
Çok belim ağrıyo yasabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ne zor yatıp kalkamamak acı çekmek evde bir dünya iş çocuklar tepemizde zırıl zırıl zaman zaman banada oluyor tez zamanda iyileş iyi ol inşallah,ben böyle zamanlarda Allah'a yalvariyorum sen iyi edersin ancak ben bişey yapamam beni iyi et diyordum elhamdülillah işe yarıyorRuhen çöküyorum böyle olunca bi kere başladımı geçmiyo kolayına ya2 hafta öncesine geri döndüm resmen o iğneleri ilaçları boşuna almışım.
Tezgahta yemek hazırlıyorum bağırtıyo beni birden.
Bacağıma dizime kadar iniyo ağrısı oturup ağlayasım geliyo ağlıyorumda zaten.
Elifi biraz kucağıma almıştım okula giderken yoruldu diye bide farklı olarak kardiyo yaptım.
Haklısın canm.su anda evimde degilim kendim hazrlamadgm icin yapılan yemeklerden yiyorum.bazen dışarda yiyoruz ama kontrollü yüm.evime dönünce daha iyi olur.leslie baslarm.oruc konusnda emin degilim tutmak icin cabalayacam bebegi emziriyorum 8 aylk ek gıda yediremiyoru beyle iste)Şurda 3 kişi menü veriyoruz ışılda verince 4 kişi oluyoruz.
Niye bu kadar az peki?
Hepimizin işi gücü var sosyal medyaya bakmaya vakit her daim var ama menüye yok.
hergaf
@Derin
74FRIDA
@Amethyst_1
@Arzuzuzuuu
@nisan34
bengisu022
@Minikpanda1107
H Himal_ derslerin var anlıyorum ama böyle olmaz.
Ajandaya da yazarsın cumadan cumaya kilonu.
Yediklerimizi yazmak bu işin yarısı. Geri kalan yarısı sporumuz ve umudumuz.
@cakil80 iş mazeretin var biliyorum yoksa hep geleceğinide biliyorum kuzucum.
O yüzden ses etmiyorum. Elinden geldiğince yine bişeyler yapmaya çalış
Ramazanda kilo vereceğimden emin olamam falan diyosanız bayrama kadar izinli olabilirsiniz.
Ama bayrama bugünden eksik olacaklar varsa onlarıda piste alalım
Ah canım ya.. Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Temizlik de zorlamıştır. Dinlenemiyosun da.. İnşallah bir an önce geçer..Ruhen çöküyorum böyle olunca bi kere başladımı geçmiyo kolayına ya2 hafta öncesine geri döndüm resmen o iğneleri ilaçları boşuna almışım.
Tezgahta yemek hazırlıyorum bağırtıyo beni birden.
Bacağıma dizime kadar iniyo ağrısı oturup ağlayasım geliyo ağlıyorumda zaten.
Elifi biraz kucağıma almıştım okula giderken yoruldu diye bide farklı olarak kardiyo yaptım.
Haklısın evet giremiyoum ha dondum ha donucem derken bugun girdim diyete ama suan bile internetten ders dinliycem bu saate. Ozaman ben bi süre izinli olayım düzenli girebileceğim zaman tekrar gelip girerim inş. Listeye.Şurda 3 kişi menü veriyoruz ışılda verince 4 kişi oluyoruz.
Niye bu kadar az peki?
Hepimizin işi gücü var sosyal medyaya bakmaya vakit her daim var ama menüye yok.
hergaf
@Derin
74FRIDA
@Amethyst_1
@Arzuzuzuuu
@nisan34
bengisu022
@Minikpanda1107
H Himal_ derslerin var anlıyorum ama böyle olmaz.
Ajandaya da yazarsın cumadan cumaya kilonu.
Yediklerimizi yazmak bu işin yarısı. Geri kalan yarısı sporumuz ve umudumuz.
@cakil80 iş mazeretin var biliyorum yoksa hep geleceğinide biliyorum kuzucum.
O yüzden ses etmiyorum. Elinden geldiğince yine bişeyler yapmaya çalış
Ramazanda kilo vereceğimden emin olamam falan diyosanız bayrama kadar izinli olabilirsiniz.
Ama bayrama bugünden eksik olacaklar varsa onlarıda piste alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?