Sporu ne zaman yapıyorsunuz öğlende yapsam diyorum takatim kalmaz vücudumdaki su zaten az çok susarim vs diye vazgeçiyorum orucken spor yürüyüş vs yapan varmı ?
iyi akşamlar kızlarbugün çok uykusuzdum. ne açlık ne susuzluk uykusuzluk bitirdi beni
sahur 03.20
1 yumurtadan peynirli omlet
6 top peynir
2 tk zeytinyağlı kuru incir
domates yeşillik salatası
1 kk siyez ekmeği
1 tk şekersiz kaju ezmesi
biraz antep fıstığı
iftar 20.25
2 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
pişmiş domates biber
2 yk domatesli patlıcan sote
1 dilim ekmek kadar tb yufka
1 avuç kiraz
şimdi kabuk tarçın çayı içeceğim
sahur da dahil yatana kadar 2 lt su
35+20 dk tempolu yürüyüş
Iyi akşamlar hanımlar
Sahur; 1 buçuk litre su
Iftar
Sayamadığım bardak su:)))
yarim kase yayla çorbası,1 kase cacık,5 tane yaprak sarma
Spor niyetine rabbim kabul ederse teravih namazına gittimhem spor,hem sevap :))
16 mayıs
Sahur
2 domates 2 yumurtadan menemen
2 dilim beyaz ekmek
2 kk beyaz peynir
İftar
2 hurma
1 kase menemen
1 kase cacık
Avuç içi kadar pide
Arada yeşil çay
Su 2 lt
Spor 30 dk
sahur : 4 zeytin biraz peynir salata 2 sigara böreği yeşil çay
iftar : yarım kase çorba - 3 kaşık pilav - 2 kaşık kuru fasulye - bir bagetin yarısı - salata
şimdide yeşil çay içiyorum
İyi geceler
Sahur
3.30
3 dilim uno tam buğday
Bir haşlanmış yumurta
4 cherry bir salt.
Beyaz peynir
Sut 5 siyah zeytin
3 dilim karpuz
Iftar
Ballı limonlu ılık su
Iki kepçe mercimek corbasi
Kıymalı bezelye
Tavuklu pilav
3 lokma ekmek
Şekersiz üzüm kayısı hoşafı
Marul salatası
Iftar sonrası
Şekersiz türk kahve
Çay soda
İyi sahurlar , herkes ne kadar az yemiş iftarda sahurda kaçamak yok ama ben baya yiyorum size göre şuraya bir menü bırakayım
Dun sahur
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık domates 4 köfte
Dün iftar
Avuç içi kadar ızgara tavuk
5-6 kaşık kadar domatesli spagetti
Bir tabak dolusu etli güveç
Yeşil çay 2 litreye yakın su
Bugünkü sahur
Bir hurma
İki yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta bir tabak dolusuydu,
Domates,salatalik,peynir
Yeşil cay,su
( Dünkü iftara ilaveten bir hurma, bir avuç fındık badem, ceviz, bir avuç kadar da peynir vardı) oha ne çok yemişim suya neden yer kalmadıgi belli oldu)
Bilmez miyim ağustosta geleceğim gibi görünüyor direk kesemi alıpCanim özlediysen hazirana kadar gel..Geldiysen önce Hazıran dan sonrasını biliyorsundur,Eylül sonuna kadar cehennem fragmani Adana.
İyi demişsin canım, artık yeter kaçamak falan, terlik yok mu bana da bi atsan.. Bu arada ekmek ekşi mayalı ekmekti, dayanamadım.. Hamur bağımlısıyım resmen..90 kilo üzeri hatun kişiler şimdi bi anlaşma yapalım ve ramazan içinde kilo verip bayrama biraz olsun hafiflemiş girmek istiyosak belli şeyleri yapmıycaz.
Bu hafta 4 gün küçük kaçamaklarım oldu beni geri götürüyo moral bozukluğuda cabası. Hiç birşeye faydası yok.
Ramazan içinde allah izin ederse hiç kaçamak yapmak istemiyorum elimden geleni yapıcam.
Sizden de aynısını beklerim. Yeter yediğimiz dünyayı yedik şimdiye kadar.
Bi kere beyaz ekmek makarna pilav baklava börek bizde olmaz olmamalı.
En büyük sınavım tatlı benim ramazanda.
Normal birileri değiliz ki biz.
En iyi tahıl bulgursa eğer ekmeksiz yiyenler haftada 1 ekmekli yiyenler haftada 1-2 kere ekmek değişimi yaparlar.
Sarma olur pilav olur artık menüye göre.
2 normal 3 silme kaşık 1 dilim ekmek değerinde ona göre yapın hesabınızı.
hergaf
nisan34
Arzuzuzuuu
y.o.l.c.u
74FRIDA
E eboe
Derin
Tgcervanne0133
plasticwoman
ISILDURU
bengisu022
Başka kim vardı?
90 kilo üzeri hatun kişiler şimdi bi anlaşma yapalım ve ramazan içinde kilo verip bayrama biraz olsun hafiflemiş girmek istiyosak belli şeyleri yapmıycaz.
Bu hafta 4 gün küçük kaçamaklarım oldu beni geri götürüyo moral bozukluğuda cabası. Hiç birşeye faydası yok.
Ramazan içinde allah izin ederse hiç kaçamak yapmak istemiyorum elimden geleni yapıcam.
Sizden de aynısını beklerim. Yeter yediğimiz dünyayı yedik şimdiye kadar.
Bi kere beyaz ekmek makarna pilav baklava börek bizde olmaz olmamalı.
En büyük sınavım tatlı benim ramazanda.
Normal birileri değiliz ki biz.
En iyi tahıl bulgursa eğer ekmeksiz yiyenler haftada 1 ekmekli yiyenler haftada 1-2 kere ekmek değişimi yaparlar.
Sarma olur pilav olur artık menüye göre.
2 normal 3 silme kaşık 1 dilim ekmek değerinde ona göre yapın hesabınızı.
hergaf
nisan34
Arzuzuzuuu
y.o.l.c.u
74FRIDA
E eboe
Derin
Tgcervanne0133
plasticwoman
ISILDURU
bengisu022
Başka kim vardı?
Ben okuldan sonra 4 gibi betülü alıp parka gidiyorum, o babasıyla oynarken ben 30 dk yürüyorum. Ramazan öncesi daha hızlı ve daha uzun süre yürüyodum ama, şimdi orta tempoda yarım saat yürüyorum sadece. Susuzluk oluyo evet, ama iftara yakın saat olunca dayanabiliyorum. Sonra eve gelip iftar hazırlığı vs derken aklıma da gelmiyo su.Sporu ne zaman yapıyorsunuz öğlende yapsam diyorum takatim kalmaz vücudumdaki su zaten az çok susarim vs diye vazgeçiyorum orucken spor yürüyüş vs yapan varmı ?
Ben okuldan sonra 4 gibi betülü alıp parka gidiyorum, o babasıyla oynarken ben 30 dk yürüyorum. Ramazan öncesi daha hızlı ve daha uzun süre yürüyodum ama, şimdi orta tempoda yarım saat yürüyorum sadece. Susuzluk oluyo evet, ama iftara yakın saat olunca dayanabiliyorum. Sonra eve gelip iftar hazırlığı vs derken aklıma da gelmiyo su.
İftar öncesi yapamam diyosan, çocuklar yattıktan sonra sahura kadar ayaktaysan o arayı değerlendirmek lazım bence..
Ben yine aynı saatte çıkarım herhalde bugün. Yemeğim de var sadece musakka yapıcam.
Bende onu düşünüyorum tam şu an. Aşkam 7 gibi parktaydık mesela yürüyüş yapamazdım asla düşer yapışırdım bi yere.
Öğleden önce vucut daha susuz kalmamışken dahamı iyi olur acaba?
Yada senin dediğin gibi 4 civarı.
Ben iftarda yemeyeceğim inşallah.. Pilav zaten yemiyorum, pideyi de yemezsem iyi olur..Bugün perşembe inş menülerde pilav pide görmeyiz bugün için
Ben iftarda yemeyeceğim inşallah.. Pilav zaten yemiyorum, pideyi de yemezsem iyi olur..
İnşallah canım. Ben yarın iftarda annemde olucam, okuldan gelince 3.5-4 arası tartılır vakit bulunca yazarım buraya..Bildirimleri öğleden sonra istediğiniz saatte tartılıp yapabilirsiniz.
5 ten sonraya kalmasın oda yanıltıcı olur belki.
İnş topiğin hatunları gelipte okurlar bu mesajı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?