Benim ufaklıkta çarpmıştı ütü masasına ütü yere düşüp halıya yapıştı ne kadar panik olmustum Allah korusun yavrularimiziSelam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Günaydın hayırlı cumalar..
Gelsin kilo bildirimi;
Geçen hafta; 93.5
Bugün;92
Fark:1.5 kg
Anlıyorum ama bu hiç sağlıklı değil. Peygamberimiz sahuru tavsiye ederdi.
Hiç olmadı süt, ayran iç hurma ye.
Yiyince derdin üstüne dert ekleniyo sadece.
Geçmil olsun kuzum kızma kendine olur kazalar insanız.
Gecmis olsun canım kendine kizma cocuklar isin icinde olunca ne olacağı belli olmuyor rabbim beterinden korusun tum yavrularımızı
Çok geçmiş olsun canım görünmez kaza işte neyseki çocuklar çabuk iyileşiyor Allah beteriden korusun
Kendine kizma lütfen,çocuk adi üzerinde.dusmeden,ağlamadan,yaralanmadan büyüyen olmuyor maalesef..geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bengisu..
Tesekkurler Kızlar.umarm cabucak iyilesirgecmiş olsun canım...
Ya sen hamiş değil misin..kilo almandan doğal ne olabilir..abartmadan hamileliğin tadını çıkar bence..Slm kizlarrrrr
Kilom 104
Gecen hafta 104.4
Fark -0.4
bebiş nasıl, yoğunluğun devam ediyormu.?
Artık daha sık gel ve kurtul fazlalıklardan
Toplam spor dk nı yazar mısın canım..kilo bildieimi 92.5
ilk defa dün 1 saat plates yaptim şu an her yerim ağrıyor
durmadan devam inşallah
Slm kizlarrrrr
Kilom 104
Gecen hafta 104.4
Fark -0.4
edit: kız kilo vermiş ki neden aldı dedin yena ben de şaşırdımay döveceğine naif naif seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?