Siz adanadamısınız ? Geçen mesajlardan öyle anladım ama yanlış da anlamış olabilirim :)@Bonus cum ben maalesef sahurda birşey yiyemiyorum..hep öyle tutuyorum.midemde küçüldü galiba istesemde iftarda da yiyemiyorum..birde bizim burasi fazla sıcak,su içmekten şişiyorum. Açlık hissetmeyince yemekte istemiyorum
@Bonus cum ben maalesef sahurda birşey yiyemiyorum..hep öyle tutuyorum.midemde küçüldü galiba istesemde iftarda da yiyemiyorum..birde bizim burasi fazla sıcak,su içmekten şişiyorum. Açlık hissetmeyince yemekte istemiyorum
Merhabalar
Napaysınız umarım herkeşler iyidir. Size helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum oruçlu halinizle pidelere, tatlılara hayır diyorsunuz. Maşallah! bu hafta içi çok yoğun geçti benim genelde sabah erken kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar bişey yiyemedim akşam eve geldiğimdede geç vakitlere kadar kendimi yemekten durduramadım. Bu yeme ataklarının adını koyamıyorum sanki ne kadar çok yersem o kadar çok işler halolucak yoğunluğun yorgunluğu geçicek...... vs. olcak iş değil ..... bu tempoda vucudum infilak etti bugün işe gitmedim kendime vakit ayıramıyorum evde yapılacaklarım çok ama ofistede yapıcaklarım var.
Ofiste tek kaldım ortağımın küçüğü 5 yaşında kayınvalidesi bakıyordu oda hastalanınca çocuğu olduğu için işe gelemiyor kendim gibi iş paslaşabileceğim bir iş arkadaşım olsa ramazan zaten sakin geçer bir gün ben bir gün o işe giderdi bu şekildede evide akşatmış olmazdım
Sıkıntılarımla başınızı ağrıttım hakınızı helal edin sabah saat 11 gibi ful bir kahvaltı yaptım akşama biraz daha hafif geçirebilirim umarım
Selam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Gecmis olsun canım kendine kizma cocuklar isin icinde olunca ne olacağı belli olmuyor rabbim beterinden korusun tum yavrularımızıSelam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Çok geçmiş olsun canım görünmez kaza işte neyseki çocuklar çabuk iyileşiyor Allah beteriden korusunSelam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Maşallah azmin daim olsun kuzuum, dikkat et oruçlusun yaa o bakımdanPerşembe
3 mil lesli 45 dk...
40 dk yürüyüş....
60 mekik....
40 yan mekik...
60 bacak....
Öyle yani :)) kk tarihine geçtim oruçken spor yaparak.
Doğru söylüyorsun bonus derdimin üzerine dert ekliyorum halbuki sağlığımı kaybetsem bu kadar yoğunluğu işi gücü bile yapamıycam resmen yemek yerken kendimi kaybediyorum üzgünüm. Kendime çeki düzen vericem şimdi dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapıcam yemek için alışveriş filan ....
Anlıyorum ama bu hiç sağlıklı değil. Peygamberimiz sahuru tavsiye ederdi.
Hiç olmadı süt, ayran iç hurma ye.
Yiyince derdin üstüne dert ekleniyo sadece.
Geçmil olsun kuzum kızma kendine olur kazalar insanız.
Evet Adana liyim..Adana 'ya 20 km mesafe de Tarsus ta yaşıyorum şuan eşimin işinden dolayı.Siz adanadamısınız ? Geçen mesajlardan öyle anladım ama yanlış da anlamış olabilirim :)
Perşembe
3 mil lesli 45 dk...
40 dk yürüyüş....
60 mekik....
40 yan mekik...
60 bacak....
Kendine kizma lütfen,çocuk adi üzerinde.dusmeden,ağlamadan,yaralanmadan büyüyen olmuyor maalesef..geçmiş olsun.Selam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Geçmiş olsun bengisu..Selam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Selam kızlar.hayırlı ramazanlar.iki gün önce bebeginin ayağı yandi.o kadar dikkat ediyrm nasıl odu anlayamadım.yerde esarp utulerken Saniyelik utuye yetişti.refleks olarak bira. Kızı çektim biraz ütüyü ittim ucundan degdi yine de.emin olamadm yandigindan yine de koşup suya tuttum.soğudugunda kızardı ve kabardı su topladı.icim gitti resmen.sabah suyu patlamış ve deri soyulmustu aglaya aglaya kremlerini sürdüm.Allah betsrinden korusun evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin.yine de verilmiş sadakamz varmış diyorum.daha kotu de olabilirdi.ama kendime de cok kızıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.
Perşembe
3 mil lesli 45 dk...
40 dk yürüyüş....
60 mekik....
40 yan mekik...
60 bacak....
Hoşgeldin kaçak :) niyetin daim olsun inş.
Sahurun kötü olmuş biraz doyurucu değil az ve ayrıca susatıcı şeyler.
Kızarmış veya kızarmamış veya haşlanmış farketmez börek her türlü yok.
Sahurda yumurta olmazsa olmaz. Tahıllı bi ekmek ekle salatana peynirine daha iyi olur börekten.
Süt olur bir de hele birazda tarçın ekledinmi çok tok tutuyor.
Fasulyeyi bageti tam yeseydin pilav almasaydın keşke çorbada içmişsin.
90 kilo üzeri hatun kişiler şimdi bi anlaşma yapalım ve ramazan içinde kilo verip bayrama biraz olsun hafiflemiş girmek istiyosak belli şeyleri yapmıycaz.
Bu hafta 4 gün küçük kaçamaklarım oldu beni geri götürüyo moral bozukluğuda cabası. Hiç birşeye faydası yok.
Ramazan içinde allah izin ederse hiç kaçamak yapmak istemiyorum elimden geleni yapıcam.
Sizden de aynısını beklerim. Yeter yediğimiz dünyayı yedik şimdiye kadar.
Bi kere beyaz ekmek makarna pilav baklava börek bizde olmaz olmamalı.
En büyük sınavım tatlı benim ramazanda.
Normal birileri değiliz ki biz.
En iyi tahıl bulgursa eğer ekmeksiz yiyenler haftada 1 ekmekli yiyenler haftada 1-2 kere ekmek değişimi yaparlar.
Sarma olur pilav olur artık menüye göre.
2 normal 3 silme kaşık 1 dilim ekmek değerinde ona göre yapın hesabınızı.
@hergaf
@nisan34
@Arzuzuzuuu
y.o.l.c.u
74FRIDA
E eboe
Derin
Tgcervanne0133
@plasticwoman
ISILDURU
bengisu022
Başka kim vardı?
iyi akşamlar kızlarbugün çok uykusuzdum. ne açlık ne susuzluk uykusuzluk bitirdi beni
sahur 03.20
1 yumurtadan peynirli omlet
6 top peynir
2 tk zeytinyağlı kuru incir
domates yeşillik salatası
1 kk siyez ekmeği
1 tk şekersiz kaju ezmesi
biraz antep fıstığı
iftar 20.25
2 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
pişmiş domates biber
2 yk domatesli patlıcan sote
1 dilim ekmek kadar tb yufka
1 avuç kiraz
şimdi kabuk tarçın çayı içeceğim
sahur da dahil yatana kadar 2 lt su
35+20 dk tempolu yürüyüş
iyi akşaaaammmmlaaaaarrr hayırlı ramazanlar
normal hayatta adepte olamadığım dieyete ramazan da adepte olmak istiyorum
Allahım nolur istikrarımı koru
İyi geceler
Sahur
3.30
3 dilim uno tam buğday
Bir haşlanmış yumurta
4 cherry bir salt.
Beyaz peynir
Sut 5 siyah zeytin
3 dilim karpuz
Iftar
Ballı limonlu ılık su
Iki kepçe mercimek corbasi
Kıymalı bezelye
Tavuklu pilav
3 lokma ekmek
Şekersiz üzüm kayısı hoşafı
Marul salatası
Iftar sonrası
Şekersiz türk kahve
Çay soda
Sporu ne zaman yapıyorsunuz öğlende yapsam diyorum takatim kalmaz vücudumdaki su zaten az çok susarim vs diye vazgeçiyorum orucken spor yürüyüş vs yapan varmı ?
Günaydın.. 2 gündür pide yiyorum ve şiş uyanıyorum, mutsuzum bu sebepten.. Bugün sahurda da yedim hem de 2 dilim.. Hayır o güzel yemeklere, tatlıya dayanıyorum, pidede cortluyorum anlamadımki.. Neyse bugünden bıraktım artık pideyi.. Bi tabak yemek, hurma, cacık yeter de artar..
İyi demişsin canım, artık yeter kaçamak falan, terlik yok mu bana da bi atsan.. Bu arada ekmek ekşi mayalı ekmekti, dayanamadım.. Hamur bağımlısıyım resmen..
Merhabalar
Napaysınız umarım herkeşler iyidir. Size helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum oruçlu halinizle pidelere, tatlılara hayır diyorsunuz. Maşallah! bu hafta içi çok yoğun geçti benim genelde sabah erken kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar bişey yiyemedim akşam eve geldiğimdede geç vakitlere kadar kendimi yemekten durduramadım. Bu yeme ataklarının adını koyamıyorum sanki ne kadar çok yersem o kadar çok işler halolucak yoğunluğun yorgunluğu geçicek...... vs. olcak iş değil ..... bu tempoda vucudum infilak etti bugün işe gitmedim kendime vakit ayıramıyorum evde yapılacaklarım çok ama ofistede yapıcaklarım var.
Ofiste tek kaldım ortağımın küçüğü 5 yaşında kayınvalidesi bakıyordu oda hastalanınca çocuğu olduğu için işe gelemiyor kendim gibi iş paslaşabileceğim bir iş arkadaşım olsa ramazan zaten sakin geçer bir gün ben bir gün o işe giderdi bu şekildede evide akşatmış olmazdım
Sıkıntılarımla başınızı ağrıttım hakınızı helal edin sabah saat 11 gibi ful bir kahvaltı yaptım akşama biraz daha hafif geçirebilirim umarım
Perşembe
3 mil lesli 45 dk...
40 dk yürüyüş....
60 mekik....
40 yan mekik...
60 bacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?