Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menun ne kadar az öyle baktım kaldım kendi yediklerimi düşününce

ben hiç uyumuyorum sahuru bekliyorum dün oğlumu uyuturken gitmişim
yaa tam düzene oturtamadım , deniyorum ama inşallah alışacağım 2 -3 güne

eşim tost istedi sahura
1 tane yesem çok mu

ben hiç uyumuyorum sahuru bekliyorum dün oğlumu uyuturken gitmişim
yaa tam düzene oturtamadım , deniyorum ama inşallah alışacağım 2 -3 güne

eşim tost istedi sahura
1 tane yesem çok mu

Beyaz ekmek olmasın bari hiç bir faydası yok çabuk acıktırır.
Bizde daha alışamadık bu düzene

92 güncel kilom :)

Günaydın kızlar

Ya sen hamiş değil misin..kilo almandan doğal ne olabilir..abartmadan hamileliğin tadını çıkar bence..
Cnm ben kilo vermek yada almamak için ekstra birşey yapmıyorum hamileyken kendiliğinden kilo veriyorum metabolizma değişiyor ya ondan diğer ikisinde daha çok vermiştim hamile kaldığım kilodan +1 yada +2 kiloyla doğuma gidiyorum bunda 105le kaldım 102 kusura kadar düştüm bu ara 103 - 104 gelip gidiyorum dün 104tum bu sabah 103.4 çıktım büyük ihtimal pazartesi sabahı 102.9 çıkarım genelde öyle oluyor çalıştığım için cumaya şişkin oluyorum çok haftasonu dinlenince pazartesi daha çok eksi çıkıyorum ☺

Amanda aman hasibe kiloda alırmış :))

Hahaha mesajını okuyunca geri gidip baktım ki evet kilo vermiş.
Gebe ya arkadaş bende ki düz mantık hemen artı diye gördüm. :))

Bulamiyorum

Hemen düz mantık hamile ya kilo alacak
Seviyorum seni

Ay gebe miiiii :) Bulamiyorum hayurlı olsun

Teşekkür ederim cnm

Geçmiş olsun cnm

şu an 92,5 kiloyum
evlendiğimde 70 kiloydum ama biraz boy pos olunca 70 halim 38 bedene denk geliyordu

Ben evlendigimde 83 kiloydum iş yerinde bazen konusu açılıyor evlendigimde zayıfım 83 kiloydum diyorum gülüyorlar gülen kişilerde şu an 80li kilolardalar sonra resimlerimi gösterdim sustular

Geçmiş olsun cnm

Ah YENA gelmis,hoşgelmiş .valla gozlerimiz hep ariyor seni,çok da pozitif bir etkin oluyor gruba, sık sık gelsen olmaz mı,
Ramazanda saldim kendimi, bir gun oruçtan sonra regl nedeniyle mola verdim ama gel gorki yeme duzenim cok bozuldu,ne gorsem yiyesim var ve yiyorum da. Kendimle mucadele icerisindeyim,her lokmadan sonra pismanlik duyuyorum aslinda,tekrar duzeltmem lazım.
Yürüme teklifini seve seve kabul ediyorum, tatille birlikte yüzme ve yurume işini artiracağim.
Şu an sadece tamamen birakmamak ve kilo almamak icin uğraşiyorum.
Sen ne durumdasin,kilo problemin bitince hayatin daha bir guzelleşmiştir umarım.
Özlüyorum seni,destegin iyi geliyor bana

Canım benim,sen ne güzel insansin, sözlerin ne guzel işliyor insanin yüreğine.Aslinda haklisin,çok cebelleşmemem gerekiyor kendimle,izinli olsam daha iyi olacak. Bayram sonrasi ve tatil icin kendimi motive edeyim.
Sen çok iyi gidiyorsun maşallah,takdir ediyorum seni, menülerin de çok başarılı,insallah hiç bozmazsin

Ben evlendigimde 83 kiloydum iş yerinde bazen konusu açılıyor evlendigimde zayıfım 83 kiloydum diyorum gülüyorlar gülen kişilerde şu an 80li kilolardalar sonra resimlerimi gösterdim sustular

85 kilo ile hamile kaldım
97 kilo ile doğum yaptım sonra 88 kiloya indim
ama sonra aldım 94 oldum şimdi 92 kiloyum
ama şansa kimse 90 görmüyor şimdilik

ama bi göbek çıkmış 2 aydır yeminle sanırsın 8 aylık hamile
sırf bana kızım hamilemisin otur dedikleri için inad ettim vericem kiloyu
düz leştireceğim karnımı

(sübhaneke dinimize amiiiiiinnnnnn )

Dinlenmis moral depolamis deniz havası almış güneşten biraz bronzlasmis bir ben geldim. Bugün ilk terapime gittim ve ben bile anlattığım şeylere hayret ettim kilit noktaları çok iyi buldu doktorum. Ona güvendim en önemlisi de sanırım bu. Bugün güzel bir gün olmasi için güzel bir gün bu sözü sevdim.

Ben de seni görünce çok mutlu oluyorum ve gözlerim çok arıyor inan..
Kilo problemi hakikaten büyük dert..
Hafiflik büyük özgürlük. Fakat korumak önemli işte rahatlik yok yani :)
Cabaliyorum hep :)
Listeden ciksan daha fazla salmazmisin kendini yine sen bilirsin ama kilo almadan atlatirsan oruç ayını yine başarı genel de hep kilo alınır ya o bakımdan söylüyorum.

Şahidiz biz de o kilo verilecek o karın dümdüz olacak :)

Cakilcim sevindim iyi geçmesine iyi hissetmene hep çok iyi ol.

Sağol canım son günlerde çok kotuydum ama artık içimde bir umut var o umuda tutunuyorum. Hayallerim var bu benim için çok önemli. Insanlarin hayalleri olmalı ben hayallerimi kaybetmistim

Gelsin menü,
Bugün niyetli degildim

Sabah güne gergin başladım..1 çikolatalı gofret yedim..
Yarim saat yürudum sonra eritmek icin

Öğlen 14.00
Ufak tabak yoğurtlu makarna

Akşam 20.00
2 tavuk baget firinda,azicik bamya,3 kaşık kadar da pilav..

Su 3 litreden fazla..

Hayırlı akşamlar
Bugun ne bulduysam yedim, cheatday günü yaptım,regl dolayısıyla oruçlu degildim. Yarin yeni gune yeniden başlayacağım inşallah. İlk iş yeme duzeni mi oluşturacağim, yürüyüş yapacagim,hafiflediğimi hissedene kadar da tartilmak yok,zira şu an çok kilo almiş gibi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…