Menun ne kadar az öyle baktım kaldım kendi yediklerimi düşününce
çok su içince mide patlayacak gibi oldu hatta şu an canım çekiyor ama yemiyorum
Bu gece kalk mutlaka sahura. İftarda yoğurt olabilirdi.
3 silme kaşığı geçmiycek bulgur çünkü çorbada var iftarda. 2 dilim ekmek oluyor çorba ve pilav ölçüsü yeterli.
Hergünde pilav yemezsin dimi?
Ya sahurdan ya iftardan karbonhidratı çıkarmamız lazım yada çok ölçülü yemek lazım.
ben hiç uyumuyorum sahuru bekliyorum dün oğlumu uyuturken gitmişim
yaa tam düzene oturtamadım , deniyorum ama inşallah alışacağım 2 -3 güne
eşim tost istedi sahura
1 tane yesem çok mu
92 güncel kilom :)Kaç var 8 lere gelmene...
Çok güzel bir duygu, ben ağlamistim 8 lerde ve 7 lerde.
Herkes ama herkes dilediği kiloda olur inşallah.
Öylesine zor ki şişman yaşamak. Her Açıdan cok zor.gerek duygusal gerek bedensel..
Ancak yaşayan bilir 90 kilo 100 kilo ağırlıkla yaşamanın zorluğunu.
Kızartmaydi vallahi..ondan 1 tane yedim..Benim içtiğim suyun haddi hesabı yok..litre hesabı yapmıyorum ama fazla fazla iciyorum
Akşam çok ölçülü eğer kızartma değilse karnıyarık 2 tane de olabilir.
Su ne kadar içiyosun?
Kızartmaydi vallahi..ondan 1 tane yedim..Benim içtiğim suyun haddi hesabı yok..litre hesabı yapmıyorum ama fazla fazla iciyorum
Teşekkürler canım hiç laf dinlemiyor sıpa ateşler içinde yaniyor simdiISILDURU çok geçmiş olsun bi soyunanlarda bende var
Cnm ben kilo vermek yada almamak için ekstra birşey yapmıyorum hamileyken kendiliğinden kilo veriyorum metabolizma değişiyor ya ondan diğer ikisinde daha çok vermiştim hamile kaldığım kilodan +1 yada +2 kiloyla doğuma gidiyorum bunda 105le kaldım 102 kusura kadar düştüm bu ara 103 - 104 gelip gidiyorum dün 104tum bu sabah 103.4 çıktım büyük ihtimal pazartesi sabahı 102.9 çıkarım genelde öyle oluyor çalıştığım için cumaya şişkin oluyorum çok haftasonu dinlenince pazartesi daha çok eksi çıkıyorum ☺Ya sen hamiş değil misin..kilo almandan doğal ne olabilir..abartmadan hamileliğin tadını çıkar bence..
Amanda aman hasibe kiloda alırmış :))
Hahaha mesajını okuyunca geri gidip baktım ki evet kilo vermiş.
Gebe ya arkadaş bende ki düz mantık hemen artı diye gördüm. :))
Bulamiyorum
Ay gebe miiiii :)Bulamiyorum hayurlı olsun
Dü
Iyi olmaya çalışıyorum canim...nisa ıyi çok sukur düzeldi 5 gün ateş hiç düşmedi çok inatçıydı mahvolduk oda bende...şükürki nöbet geçirmedi yavrum...suruptan dolayı huysuzlukları devam ediyor surekli amcamın torunu ile aynı sinifta onlara gitmek istiyor ağlıyor kadın öğretmen çalışıyor zaten hergun gitmek olmuyor...birde telefonu istiyor surekli ağlıyor wifiyi mobilveriyi açmayı ogrendi...ilk hastalandiginda kapatiyordyk anlamiyordu simdi ogrendi...aksam gelinmiz ucak moduna al dedi aldim sabah bu seferde telefondaki oyunlari oynuycam diyor..zor bir dönem geçiriyoruz ama nöbet olmasında buna razıyız herşeye rağmen...
şu an 92,5 kiloyum
evlendiğimde 70 kiloydum ama biraz boy pos olunca 70 halim 38 bedene denk geliyordu
İyi akşamlar kızlar, küçük kızım sabahtan beri kusuyor heryer battı sil Allah sil eline kova verdim öyle oturuyor bitkin zaten genelde uyudu şimdide ateş çıktı bende regl oldum oruç sekteye uğradı kilomu sabit gecelim hepinizi öperim grsrz
AhBu ara böyle oluyor kuzum ya.
Geçer zamanla derincim önemli olan nöbet gecirmemesi. .
Ilacin yan etkisindedir maalesef..
Nisancim 8 ler sana çok yakismisti yine söylüyorum
Hergafcim üzülme bu bir dönem atlatacaksin inanıyorum .
Az kaldı okullar tatil olunca tamamen kendine kanalize olursun spordu yürüyüştü hem istersen sana yürüyüş teklif ederim çıkarız birlikte walk walk yaparız. :)
Ayy çok heyecanlı 94 leri gordun .. çok seviniyorum yaa. Ne kaldı 8 lere şurda
Geçmiş olsun canım. Neden oldu ki.
Canım benim,sen ne güzel insansin, sözlerin ne guzel işliyor insanin yüreğine.Aslinda haklisin,çok cebelleşmemem gerekiyor kendimle,izinli olsam daha iyi olacak. Bayram sonrasi ve tatil icin kendimi motive edeyim.
Bak nasıl ölçülü olmuş bu sefer mavişş
Kaptanın eli tutulmaz
Ablacım üzme kendini nolur ya bende üzülüyorum sen böyle olunca
Zorlama şimdilik lütfen daha kötüye gitmesin.
Serbest bırak kendini bayrama kadar izinli yazayım seni olur mu?
Geçen ramazan bende aynı durumdaydım bıraktım kendimi ramazanda kesin kararımı vermiştim bayram sonrası hemen başladım.
Sen o kadar kilo verdin haksızlık etme kendine. Ramazanda diyet zor en iyi ben biliyorum.
Ben evlendigimde 83 kiloydum iş yerinde bazen konusu açılıyor evlendigimde zayıfım 83 kiloydum diyorum gülüyorlar gülen kişilerde şu an 80li kilolardalar sonra resimlerimi gösterdim sustular
AhYENA gelmis,hoşgelmiş .valla gozlerimiz hep ariyor seni,çok da pozitif bir etkin oluyor gruba, sık sık gelsen olmaz mı,
Ramazanda saldim kendimi, bir gun oruçtan sonra regl nedeniyle mola verdim ama gel gorki yeme duzenim cok bozuldu,ne gorsem yiyesim var ve yiyorum da. Kendimle mucadele icerisindeyim,her lokmadan sonra pismanlik duyuyorum aslinda,tekrar duzeltmem lazım.
Yürüme teklifini seve seve kabul ediyorum, tatille birlikte yüzme ve yurume işini artiracağim.
Şu an sadece tamamen birakmamak ve kilo almamak icin uğraşiyorum.
Sen ne durumdasin,kilo problemin bitince hayatin daha bir guzelleşmiştir umarım.
Özlüyorum seni,destegin iyi geliyor bana
85 kilo ile hamile kaldım
97 kilo ile doğum yaptım sonra 88 kiloya indim
ama sonra aldım 94 oldum şimdi 92 kiloyum
ama şansa kimse 90 görmüyor şimdilik
ama bi göbek çıkmış 2 aydır yeminle sanırsın 8 aylık hamile
sırf bana kızım hamilemisin otur dedikleri için inad ettim vericem kiloyu
düz leştireceğim karnımı
(sübhaneke dinimize amiiiiiinnnnnn)
Dinlenmis moral depolamis deniz havası almış güneşten biraz bronzlasmis bir ben geldim. Bugün ilk terapime gittim ve ben bile anlattığım şeylere hayret ettim kilit noktaları çok iyi buldu doktorum. Ona güvendim en önemlisi de sanırım bu. Bugün güzel bir gün olmasi için güzel bir gün bu sözü sevdim.
Ben de seni görünce çok mutlu oluyorum ve gözlerim çok arıyor inan..
Kilo problemi hakikaten büyük dert..
Hafiflik büyük özgürlük. Fakat korumak önemli işte rahatlik yok yani :)
Cabaliyorum hep :)
Listeden ciksan daha fazla salmazmisin kendini yine sen bilirsin ama kilo almadan atlatirsan oruç ayını yine başarı genel de hep kilo alınır ya o bakımdan söylüyorum.
Şahidiz biz de o kilo verilecek o karın dümdüz olacak :)
Cakilcim sevindim iyi geçmesine iyi hissetmene hep çok iyi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?