Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumartesi

Sahur

1.5 haşlanmış yumurta
Domates, yarım kk peynir
15 tane fındık
1 yada 2 hurma hatırlayamıyorum

İftar
1 taze hurma
Yarım kepçe mantar çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak
Kıvırcık salata

2 litreyi geçen su

1:30 da sütlü türk kahvesi

Çok mu yemişim çorba sırf sıcak bişey içmiş olmak içindi kendime ayrıda yapamadım.

Bugün biraz acıktım önce ciğer sonra bi sürü yemek geldi aklıma. Pilavı yerken zor durdum bi ara hepsini yiycem doymıycam sandım.
Zaten cuma cumartesi yiyorum karbonu.

Cumartesi

45 dk lesli..... 135 puan
50 mekik...5
60 bacak....6
40 yan mekik....4
30 sırt ters mekik gibi...3
20 köprü....2

135+20=155 puan

Canımsın inşallah çok fenayım çabalıycam dün iftar masasına oturmadım bir muz ve biraz çayla fıstık yedim. 3 günlük iftar sofrası beni şişirdi balon gibi oldum

O pantulon fos çıktın kuzum ya bir kaç kez giyim bollaşsın atarım taşları dökülüyor açık renk olmasına rağmen yakıyor insanı aldıktan içime sinmedi

Yaparsın istersen hepimiz biliyoruz.
Muz çok faydalı ama çok çabuk aciktiriyor yanına kuruyemiş tüketmen iyi olmuş.

Pantolon neden öyle dandik çıktı .
Olsun zaten kilo verince bollasacak giy bol bol bu ara buraya sık ugrayalim hep beraber. Ben de sık gelmeye çalışıcam

Yaa çok başarılı maşallah. .
Çok heyecanlaniyirum senin adına inan.

Bu arada çorba oruçlu olunca şart uzun saatler açlıktan sonra yumuşak besinle başlamak gerek diyor zaten uzmanlar.

89 u gördüğün de parti neyin yapak

@Bonus um evde değildim ya.teyzemde ne bulduysam yedim,canim sıkkın olunca kendimi yerken buluyorum hep.sonu pişmanlık..bugün dikkat etcem

Hepimiz aynıyız canım ben farklımıyım sanki. Olsun vazgeçmeyip bırakmamak nasılsa yedik diye biraz daha yememek bizi ileri götürcek inşallah.

Ne festivali nasıldı ben severim bu tarz etkinlikleri bekarken çok takip ederdim

Az yemişsin nazarlık olsun dondurman :)

Emzirmiyomusun? Filtre kahvenin kafeini yüksek diye biliyorum. Türk kahvesi tercih et. Süt vermiyosan sorun yok.

emzirmeyi 2 ay oldu keseli , artık acı yiyebiliyorum en çokda buna mutlu oluyorum

Ne festivali nasıldı ben severim bu tarz etkinlikleri bekarken çok takip ederdim

ramazan etkinlikleri canım, ama pekte eğlenceli değilmiş,
bi kaç alışveri standı ve lunapark tarzında bir gondal var
geçecen seneki daha renkliydi

Sanmam belki gelin

hımm şüpheli

ilk defa sabah 8 de beni uyandıran biri yoktu
(oğlum annemde kaldı ben dinleneyim diye)
ama dinlendim mi HAYIR

4 de uyudum 12 de uyandım ama huzurlu uyuyamadım
her zaman bi uyku problemim var , yatağı da değiştirmiştim ama faydalı olmadı
eklemlerim çok ağrımış uyandım yine
büyük ihtimalle kilomdna dolayı dinlenemiyorum vucudum hep azilmiş gibi

spora yazılayım dedim alt hatta bfit var orayı düşündüm
lakin anladığım orda adam gibi yardımcı olacak bi antrenör yok , yinede gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…