CanımsınFridacim ya 97 lerdeydin hatırlıyormusun?
Hadi nolur iyice kavurucu sıcaklar baslamadan 5 kilo 10 kilo bile seni nasıl rahatlatıcak.
Zaten fıstık gibi boyun var. Nakışlı skinny pantolon daha bi hoş durur bak:)
Haftaya cuma eksi 1.5 kilo ile bildirim yapacaksın gibi bir his var içim de :))
Gürültüsü onu sevene ninni gibi geliyor.
Gemileridee limanlarıdaaa deyişine hastayım :))YENA henüz konser kaydı var yutubda.
Canımsıninşallah çok fenayım çabalıycam dün iftar masasına oturmadım bir muz ve biraz çayla fıstık yedim. 3 günlük iftar sofrası beni şişirdi balon gibi oldum
O pantulon fos çıktın kuzum ya bir kaç kez giyim bollaşsın atarım taşları dökülüyor açık renk olmasına rağmen yakıyor insanı aldıktan içime sinmedi
Cumartesi
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
Domates, yarım kk peynir
15 tane fındık
1 yada 2 hurma hatırlayamıyorum
İftar
1 taze hurma
Yarım kepçe mantar çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak
Kıvırcık salata
2 litreyi geçen su
1:30 da sütlü türk kahvesi
Çok mu yemişimçorba sırf sıcak bişey içmiş olmak içindi kendime ayrıda yapamadım.
Bugün biraz acıktım önce ciğer sonra bi sürü yemek geldi aklıma. Pilavı yerken zor durdum bi ara hepsini yiycem doymıycam sandım.
Zaten cuma cumartesi yiyorum karbonu.
Cumartesi
45 dk lesli..... 135 puan
50 mekik...5
60 bacak....6
40 yan mekik....4
30 sırt ters mekik gibi...3
20 köprü....2
135+20=155 puan
@Bonus um evde değildim ya.teyzemde ne bulduysam yedim,canim sıkkın olunca kendimi yerken buluyorum hep.sonu pişmanlık..bugün dikkat etcem
Ne festivali nasıldı ben severim bu tarz etkinlikleri bekarken çok takip ederdimmööönüüüm
sahurda : 1 tost - salatalık - çay
iftar: 1 kepçe çorba - 1 kepçe kıymalı ıspanak yemeği - 1 bardak ayran
ara öğün 1 top dondurma festivale gittik ısrar ettiler
canım aşırı kahve çekti filtre kahve demledim , sütsüz şekersiz içeceğim
Ben terapiye başladım bakalım ise yarayacak miO beyin asla unutmuyor . Mide yerine beynin obez kısmını aldırmak gerek :)
En kolayı çünkü yemek yemek ben de oyleyim ama yemek yerine başka birşey koymaya çalışıyorum.@Bonus um evde değildim ya.teyzemde ne bulduysam yedim,canim sıkkın olunca kendimi yerken buluyorum hep.sonu pişmanlık..bugün dikkat etcem
Oh mis gibi olmuşturOhh afiyet olsun en sevdiğim kahvelerden biridir filtre kahve.
Ben de tam şu anda Türk Kahvesi içiyorum kızımın elinden .
Sanmam belki gelinoğlum da büyüp anacım sana kahve yaptım der mi bi gün
Az yemişsin nazarlık olsun dondurman :)
Emzirmiyomusun? Filtre kahvenin kafeini yüksek diye biliyorum. Türk kahvesi tercih et. Süt vermiyosan sorun yok.
Ne festivali nasıldı ben severim bu tarz etkinlikleri bekarken çok takip ederdim
Sanmam belki gelin
Minikpanda1107 nerelerdesin yahu...kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyordum ben.
Çıplak vatandaş iki gündür bişey yemiyor kusucam sanıp korkuyor sabah ateşi iyi gibiydi süt istedi verdim arkadanISILDURU nasıl oldu senin çıplak vatandaş :)
Çok şükür canım iyiyim sağol..ne güzel ya böyle birbirimizi tanımasak,görmesekte aile gibi oluşumuz..Takıma bildirim yapmış bize yapmadı...
Sen daha iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?