- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Hayırlı haftalar..
Cumadan beri hastanedeyiz. Kızımın akciğerine fındık kaçtı, ameliyat oldu.. Şimdi iyi çok şükür.. Zor bi dönem geçirdik ama geçti verilmiş sadakamız varmış.. Uğrayamadım o yüzden.. Herkes iyidir inşallah..
Çok uzuldum inan canim,çok geçmiş olsun..Allahım beterinden saklasin..bizde herşey aynı..seni bekliyoruz en kısa zamanda aramıza.Hayırlı haftalar..
Cumadan beri hastanedeyiz. Kızımın akciğerine fındık kaçtı, ameliyat oldu.. Şimdi iyi çok şükür.. Zor bi dönem geçirdik ama geçti verilmiş sadakamız varmış.. Uğrayamadım o yüzden.. Herkes iyidir inşallah..
Teşekkürler canım,Cok gecmis olsun canm
Çok geçmiş olsun canım, nasıl ya yerkenmi fındık kaçtı yemek borusuna değil nefes borusuna ordanda akciğere nasıl çıkardılar ya ay kıyamam Allah şifa versin kuzuya çok üzüldümHayırlı haftalar..
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah..Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Allah acil sifalar versin canm.Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Çok geçmiş olsunBizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Hayırlı haftalar..
Doktorun ilk söylediği kendimi korumak için yiyormusun çok fazla travmayi çok küçük yaşta yasamisim. Bir sözü beni çok etkiledi babamı 45 yaşında kaybettiğim için çocuk sahibi olmaktan korkuyormusum esimin 3 yıl içinde ölmesinden korktuğum için. Bu travmadan da kendimi yiyerek koruyormusum. Emdr yöntemini uygulayacak bakalım ogrendikce paylaşırım. Ama dedikleri dogruymus ben espri sandım resmen kucuklugume indik suan 0 3 yaş arasindayiz yolumuz çok uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?