Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sefamervede eşofman takımları 47 liraya düşmüş,
kendimi spora motive etmek için aldım
bide yazın dışarda çalışıyorum, sürekli şıkır şıkır giyinmek zor oluyor
onun içinde iki takım aldım
sizde bakın hanımlar

çok geçmiş olsun yaa, Rabbim acil şifalar versin inşAllah tez şekilde ayağa kalkkar

Çok uzuldum inan canim,çok geçmiş olsun..Allahım beterinden saklasin..bizde herşey aynı..seni bekliyoruz en kısa zamanda aramıza.

Cok gecmis olsun canm
Teşekkürler canım,
Çok geçmiş olsun canım, nasıl ya yerkenmi fındık kaçtı yemek borusuna değil nefes borusuna ordanda akciğere nasıl çıkardılar ya ay kıyamam Allah şifa versin kuzuya çok üzüldüm

pazartesi menüm

sabah 08.30
1 yumurta, 7 top peynir, 1 dilim avakado ve domatesten az zeytinyağlı limonlu yeşillik salatası
2 kuru kayısı
1,5 ceviz

öğlen 13.00
ciğerli salata (ciğer, bol maydanoz-nane, domates, avakado, kapari, limon, zeytinyağı, sumak)

ara 14.00
1 hurma

akşam 19.15
2 kepçe yoğurt çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
az salata
1 dilim pide (olmayaydı iyiydi biliyom)
1 tk şekersiz kaju ezmesi

şimdi limonlu kabuk tarçın çayı içiyorum.

yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş

Çok sağolun kızlar. Açık ameliyat değil bronkoskopi denilen bi operasyon, kamerayla ciğere girip aldılar, normalde yarım saatlik bi operasyon ama 1.5 saat sürdü zor olmuş. Şimdi iyi çok şükür antibiyotik tedavisi görüyo. Evdeyiz artık.

Normalde yiyodu fındık hep, nasıl oldu anlamadık biz de.. Görünmez kaza işte. Allah korudu...

sahur: 1 kase muzlu - tarçınlı - yulaf - süt
iftar: 1 kase çorba - 1 kase ıspanak yemeği - 1 baget - salata
ara öğün 1 form büskevit - yeşil çay

belki bi türk kahvesi yaparım

Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın

Kızlar merhaba, iç hesaplaşmamı ancak bitirebildim kilo aldığım için içim rahat değildi ve mutsuzdum mutsuz oldukça da beyin obezliği devreye girdi daha çok yedim frenleyemedim kendimi çünkü kendimle olan yüzleşmeyi yapamadım, bahanelerimi bitiremedim ama bitti hepsi, hedefin ağustos sonunda 7 görmek, ve var gücümle savaşıcam beyin obezliğiyle kalktım, çok kez başardım yine başarıcam. Ben oruç tutmuyorum akşamları mı yazsam menümü ya da işten çıkmadan yazsam sorun olmaz di mi

Geçmiş olsun canım, hiç akla gelmeyecek bir şey.

Bende düşünüyorum bunu çok iyi olmuş nerede gidiyorsun canım Bilgi paylaşır mısın İstanbul’da mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…