Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun, nasılsın fulyacım
saol canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? çok bunalmıştım biraz ara vermek iyi geldi.
demir hapıyla aram iyi şu ara. herhalde oruç da girince araya iştah dengelendi. umarım iyi gider.

pazar günü menüm

sahur 03.10
1 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 dilim peynirli börek
domates salatalık
2 kuru kayısı
1 ceviz

ara 17.15
1 küçük nektarin
1 avuç kiraz
1/2 çay bardağı kefir

akşam 19.00
haşlama et
salata
1 dilim ekmek kadar pide

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim.
sahurla beraber yatana kadar 2,5 lt su

2 saat normal tempoda yürüyüş

Ben geldim:)hayırlı ramazanlar herkese

Hepiniz iyisinizdir umarim,ben bu ara yogunum oldukça..
Evimizde tadilat var,bayrama kadar da sürer sanirimHeryer fena dandini,tadilat sonu büyük bir temizlik beni bekliyor..
Özetle bu ara mazur görün gelemiyorum lakin tadilat biter bitmez burdayım inşallah:)

Öperim hepiciginizi:)

Kolay gelsin topraam fırsat buldukça uğra yine de

saol canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? çok bunalmıştım biraz ara vermek iyi geldi.
demir hapıyla aram iyi şu ara. herhalde oruç da girince araya iştah dengelendi. umarım iyi gider.

Sevindim iyi olmana ben de iyiyim Sağol.
Oruç düzene sokuyor iştahı gerçekten.

Merhabalar,mutlu pazarlar
Bugün dune gore daha kontrolluydum,yediklerime dikkat ettim,yuruyuş yapamadim,ama hala umudum var yapmak icin:)
İftari da sorunsuz atlatirsam kendimi başarılı sayacağım.

Umutlu olmak en önemlisi zaten hergafcim
Afiyet olsun şimdiden.

ISILDURU Allah şifa versin kuzuya.
Kızlar Dün sahuruda iftarı da iyi geçirdim sayılır bu yüzden mutluyum. Şu An 90.5 kilom bayrama 87 olabilir miyim acep yani 3 kilo olar mi kizlaaaaaaarr
3 kilomu ? kesinlikle daha fazlasını göreceksin ama gerçekten dikkat edersen.
Ne güzel olur bayramda görenler nisaaan kız nasıl zayiflamissin diyecekler :)

Ben terapiye başladım bakalım ise yarayacak mi

Nokta cümleleri bizimle de paylasirsin.
Bence faydası olacak..

Bir yakınım var aşırı şişman bir türlü zayıflayamiyor bir çok yol denedi olmadı başaramadı.
Şimdi terapi ye başladı. Çok iyi geldiğini çok iyi hissettiğini söylüyor. Sanırım kafada bitirip zayıflamaya başlıcak inşallah. ..

Doktorun ilk söylediği kendimi korumak için yiyormusun çok fazla travmayi çok küçük yaşta yasamisim. Bir sözü beni çok etkiledi babamı 45 yaşında kaybettiğim için çocuk sahibi olmaktan korkuyormusum esimin 3 yıl içinde ölmesinden korktuğum için. Bu travmadan da kendimi yiyerek koruyormusum. Emdr yöntemini uygulayacak bakalım ogrendikce paylaşırım. Ama dedikleri dogruymus ben espri sandım resmen kucuklugume indik suan 0 3 yaş arasindayiz yolumuz çok uzun.

Iyi akşamlar gelsin menü

Sahur 3.00
1 yumurta domates salatalık peynir

Iftar 20.00
Manyakça içilen suyun ardından 3 çatal kavrulmuş kıyma,3-4 dilim karpuz

mönümmm

sahur: 1 adet haşlanmış yumurta - 4 zeytin - 1 dilim tahıllı ekmek - çay
iftar : 1 kase çorba - 4 kaşık kırmızı et kavurması - 1 bardak ayran - salata
şimdide yeşil çay içiyorum

En kolayı çünkü yemek yemek ben de oyleyim ama yemek yerine başka birşey koymaya çalışıyorum.
Benim icin de yemek yemek :) ve yürüyüş yapmak.moral bozukluğuma acık havada yürüyüş cok iyi geliyor .tavsiye ederim.bazen sinirim gecsin diye temizlik yaptigim da oluyo amq o da yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…