- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Çok şükür canım iyiyim sağol..ne güzel ya böyle birbirimizi tanımasak,görmesekte aile gibi oluşumuz..Takıma bildirim yapmış bize yapmadı...
Sen daha iyimisin?
Afiyet olsun, nasılsın fulyacım
saol canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? çok bunalmıştım biraz ara vermek iyi geldi.?
bir ara sıkıntıların vardı umarım atlatmışsındır..
Demirle ilgili sıkıntım yok benim sormuşsun o yüzden önerim olamayacak... Son kontrolüm de devit3 önerdi doktorum ayda 1 kullanmak üzere..
Hoşgeldin yeniden.
Ben geldim:)hayırlı ramazanlar herkese
Hepiniz iyisinizdir umarim,ben bu ara yogunum oldukça..
Evimizde tadilat var,bayrama kadar da sürer sanirimHeryer fena dandini,tadilat sonu büyük bir temizlik beni bekliyor..
Özetle bu ara mazur görün gelemiyorum lakin tadilat biter bitmez burdayım inşallah:)
Öperim hepiciginizi:)
saol canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? çok bunalmıştım biraz ara vermek iyi geldi.
demir hapıyla aram iyi şu ara. herhalde oruç da girince araya iştah dengelendi. umarım iyi gider.
Merhabalar,mutlu pazarlar
Bugün dune gore daha kontrolluydum,yediklerime dikkat ettim,yuruyuş yapamadim,ama hala umudum var yapmak icin:)
İftari da sorunsuz atlatirsam kendimi başarılı sayacağım.
3 kilomu ? kesinlikle daha fazlasını göreceksin ama gerçekten dikkat edersen.ISILDURU Allah şifa versin kuzuya.
Kızlar Dün sahuruda iftarı da iyi geçirdim sayılır bu yüzden mutluyum. Şu An 90.5 kilom bayrama 87 olabilir miyim acepyani 3 kilo olar mi kizlaaaaaaarr
Ben terapiye başladım bakalım ise yarayacak mi
Herkese mutlu pazarlar,
Çıplak vatandaş iki gündür bişey yemiyor kusucam sanıp korkuyor sabah ateşi iyi gibiydi süt istedi verdim arkadan
Doktorun ilk söylediği kendimi korumak için yiyormusun çok fazla travmayi çok küçük yaşta yasamisim. Bir sözü beni çok etkiledi babamı 45 yaşında kaybettiğim için çocuk sahibi olmaktan korkuyormusum esimin 3 yıl içinde ölmesinden korktuğum için. Bu travmadan da kendimi yiyerek koruyormusum. Emdr yöntemini uygulayacak bakalım ogrendikce paylaşırım. Ama dedikleri dogruymus ben espri sandım resmen kucuklugume indik suan 0 3 yaş arasindayiz yolumuz çok uzun.Nokta cümleleri bizimle de paylasirsin.
Bence faydası olacak..
Bir yakınım var aşırı şişman bir türlü zayıflayamiyor bir çok yol denedi olmadı başaramadı.
Şimdi terapi ye başladı. Çok iyi geldiğini çok iyi hissettiğini söylüyor. Sanırım kafada bitirip zayıflamaya başlıcak inşallah. ..
Benim icin de yemek yemek :) ve yürüyüş yapmak.moral bozukluğuma acık havada yürüyüş cok iyi geliyor .tavsiye ederim.bazen sinirim gecsin diye temizlik yaptigim da oluyo amq o da yoruyor.En kolayı çünkü yemek yemek ben de oyleyim ama yemek yerine başka birşey koymaya çalışıyorum.
Cok gecmis olsun canmHerkese mutlu pazarlar,
Çıplak vatandaş iki gündür bişey yemiyor kusucam sanıp korkuyor sabah ateşi iyi gibiydi süt istedi verdim arkadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?