- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Ramazan olduğu için menü bildirimleri genelde geç yapılıyor canim ama sen yedikten sonra ilk musait zamanında yapabilirsin.. hedefimize kadar Rabbim sabır ve irade nasip etsin.Kızlar merhaba, iç hesaplaşmamı ancak bitirebildim kilo aldığım için içim rahat değildi ve mutsuzdum mutsuz oldukça da beyin obezliği devreye girdi daha çok yedim frenleyemedim kendimi çünkü kendimle olan yüzleşmeyi yapamadım, bahanelerimi bitiremedim ama bitti hepsi, hedefin ağustos sonunda 7 görmek, ve var gücümle savaşıcam beyin obezliğiyle kalktım, çok kez başardım yine başarıcam. Ben oruç tutmuyorum akşamları mı yazsam menümü ya da işten çıkmadan yazsam sorun olmaz di mi
Ramazan olduğu için menü bildirimleri genelde geç yapılıyor canim ama sen yedikten sonra ilk musait zamanında yapabilirsin.. hedefimize kadar Rabbim sabır ve irade nasip etsin.
Al Benden de o kadar.artik mağaza vitrinlerine imrenek bakmak istemiyorum,birşey begendiysem,önce bunun büyük bedeni var mı diye sormak ıstemiyorum,bana olanı değil begendiklerimi giymek istiyorum..eşimin önünde rahatca giyinebilmek istiyorum vücudumun kusurlarina bakmasına utanmadan..kısaca ozguvenimi kazanmak istiyorum yenide lnİnşallah canım amin, bu kez olacak diyorum kendime olmak zorunda artıkmutlu değilim çünkü
Al Benden de o kadar.artik mağaza vitrinlerine imrenek bakmak istemiyorum,birşey begendiysem,önce bunun büyük bedeni var mı diye sormak ıstemiyorum,bana olanı değil begendiklerimi giymek istiyorum..eşimin önünde rahatca giyinebilmek istiyorum vücudumun kusurlarina bakmasına utanmadan..kısaca ozguvenimi kazanmak istiyorum yenide ln
Ben de tam tersi canımı acitarak motive oluyorum :)) benim de hedefim eylule kadar 6 li sayılara inmek..inşallah nasip olurKesinlikle canım ama bunları düşündükçe modumuz düşüyor sanırım özellikle benim, geçen haziranda başladım diyete şu an ideal kilomda olmam lazımdı evet çok aksilik yaşadım ama hayat devam ediyordu bende devam etmeliydim haziran yaklaştıkça yedim kendimle kavga ettim sonuç daha da geriye gittimkendimle barışmak, kavga etmemek bu yolun kesin sonucu, kendimle kavga etmeyi bıraktım kabullendim yine, çünkü öncede böyle olmuştu barıştım diyete başladım şimdi hedefim ağustos “7” görmek hedeflerimi değiştirdim kendimle barıştım, akşamları da Nil Gün sağlıklı zayıflama cd dinleyerek hipnomedştasyona başlayacağım çok faydasını görmüştüm, cd aldım duruyordu, diyete başlarım diye dinlemiyordum resmen, ama bugün ona da başlayacağım bahane olabilecek her şeyi yaptım akşamları evde yemek yok, akşamları sapıtıyorum ben alışana kadar böyle
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin canım.Çok sağolun kızlar. Açık ameliyat değil bronkoskopi denilen bi operasyon, kamerayla ciğere girip aldılar, normalde yarım saatlik bi operasyon ama 1.5 saat sürdü zor olmuş. Şimdi iyi çok şükür antibiyotik tedavisi görüyo. Evdeyiz artık.
Normalde yiyodu fındık hep, nasıl oldu anlamadık biz de.. Görünmez kaza işte. Allah korudu...
Aa cok grcmis olsun.nasıl oldu ?cabucak iyilissiHayırlı haftalar..
Cumadan beri hastanedeyiz. Kızımın akciğerine fındık kaçtı, ameliyat oldu.. Şimdi iyi çok şükür.. Zor bi dönem geçirdik ama geçti verilmiş sadakamız varmış.. Uğrayamadım o yüzden.. Herkes iyidir inşallah..
Oy oy spora gel, maşallah,bu ne azim ,süpersinPazar
2 saat normal yürüyüş
Pazartesi
60 dk tempolu
30 dk normal
Salı
55 dk tempolu
40 dk normal
Geçmiş olsun,Rabbim şifa versin. İnatçı bir ates varmiş ortalikta.Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Bem
Ben de tam tersi canımı acitarak motive oluyorum :)) benim de hedefim eylule kadar 6 li sayılara inmek..inşallah nasip olur
Pazar
2 saat normal yürüyüş
Pazartesi
60 dk tempolu
30 dk normal
Salı
55 dk tempolu
40 dk normal
92 idim cuma günü..yol uzun ama azimliyimİnşallah canım ay Eylül Doğum günüm güzel kilolara gelmeliyim :) kaç kilosun şu an, ben öyle yapınca kendime zarar veriyorum
92 idim cuma günü..yol uzun ama azimliyimSende doğum gününe fıstık gibi ol,dost düşman hatun görsün
Yakınmış kilomuz :) inşallah canım hep beraber hedef kilolarımıza inenilim Benin hedef 58 ama diyetisyen olamazsın 70 idealin dedi boyum 163 ama kas fazlaymış ama zorlayacağım bakalım ikinci çocuk olursa tolerans kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?