Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ramazan olduğu için menü bildirimleri genelde geç yapılıyor canim ama sen yedikten sonra ilk musait zamanında yapabilirsin.. hedefimize kadar Rabbim sabır ve irade nasip etsin.

Sabah: az meyveli yoğurt

Ara: 6 çiğ badem
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen: ızgara köfte
Salata
Zero kola

Akşam 17:00: protein bar

3 lt su
Yeşil çaylı soda içildi

Akşam 1 saat cardio yapacağım spora bi start vereceğim, sabahları da evde yapmayı planlıyorum yanı sabah ve akşam yapmayı düşünüyorum bakalım

İnşallah canım amin, bu kez olacak diyorum kendime olmak zorunda artık mutlu değilim çünkü
Al Benden de o kadar.artik mağaza vitrinlerine imrenek bakmak istemiyorum,birşey begendiysem,önce bunun büyük bedeni var mı diye sormak ıstemiyorum,bana olanı değil begendiklerimi giymek istiyorum..eşimin önünde rahatca giyinebilmek istiyorum vücudumun kusurlarina bakmasına utanmadan..kısaca ozguvenimi kazanmak istiyorum yenide ln

Kesinlikle canım ama bunları düşündükçe modumuz düşüyor sanırım özellikle benim, geçen haziranda başladım diyete şu an ideal kilomda olmam lazımdı evet çok aksilik yaşadım ama hayat devam ediyordu bende devam etmeliydim haziran yaklaştıkça yedim kendimle kavga ettim sonuç daha da geriye gittim kendimle barışmak, kavga etmemek bu yolun kesin sonucu, kendimle kavga etmeyi bıraktım kabullendim yine, çünkü öncede böyle olmuştu barıştım diyete başladım şimdi hedefim ağustos “7” görmek hedeflerimi değiştirdim kendimle barıştım, akşamları da Nil Gün sağlıklı zayıflama cd dinleyerek hipnomedştasyona başlayacağım çok faydasını görmüştüm, cd aldım duruyordu, diyete başlarım diye dinlemiyordum resmen, ama bugün ona da başlayacağım bahane olabilecek her şeyi yaptım akşamları evde yemek yok, akşamları sapıtıyorum ben alışana kadar böyle

Bem
Ben de tam tersi canımı acitarak motive oluyorum :)) benim de hedefim eylule kadar 6 li sayılara inmek..inşallah nasip olur

Pazartesi

Hurma yedim 3 tane
1 kupada tarçınlı süt içtim
Zeytinyağ eklenmiş domates roka
Süzme peynir
Biraz fındık yedim heralde

İftar
Limonlu su, 3 tane hurma
1 kase mercimek çorbası
Dolu bir tabak zeytinyağlı fasulye
Çoban salata
Kk kadar kıymalı börek

Suyu az içtim.
Yürüyüşlerim vardı

Pazar menüsü

Sahur
2 yumurta tavada
15 fındık
Domates, roka
Beyaz peynir

İftar
1 kepçe patates çorbası
2 servis kaşığı tas kebabı
2 servis kaşığı taze fasulye
2 tane köfte
İşaret parmağım kadar kadayıf

Suyu hatırlamıyorum yürüyüşler vardı

Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin canım.

Aa cok grcmis olsun.nasıl oldu ?cabucak iyilissi

Bizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Geçmiş olsun,Rabbim şifa versin. İnatçı bir ates varmiş ortalikta.

92 idim cuma günü..yol uzun ama azimliyim Sende doğum gününe fıstık gibi ol,dost düşman hatun görsün

Yakınmış kilomuz :) inşallah canım hep beraber hedef kilolarımıza inenilim Benin hedef 58 ama diyetisyen olamazsın 70 idealin dedi boyum 163 ama kas fazlaymış ama zorlayacağım bakalım ikinci çocuk olursa tolerans kalsın

Gelsin menü

Sabah 9.30 kahvaltı
Kızartılmış ekmek 1 dilim,sekersiz çay,dometes,salatalık,yumurta,zeytin,peynir

Yeşilçay 1 fincan

Öğlen 15.00
1 tabak zeytinyağlı bezelye

Akşam 19.55
3 fındık lahmacun,1 bardak ayran
2 kasıkta aşure

Soda,yeşilçay

Su 3 litreden fazla
Spor 30 dk yürüyüş

Benim de boyum 1,60 şu an 64-66 arası kilom..
Diyetisyen 55 ila 67 kilo aralığı uygun demişti.. Kendimi iyi hissediyorym bu kiloda..
umarım dilediğin kiloya sağlıkla varırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…