92 idim cuma günü..yol uzun ama azimliyimSende doğum gününe fıstık gibi ol,dost düşman hatun görsün
Oy oy spora gel, maşallah,bu ne azim ,süpersin
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah..
Allah acil sifalar versin canm.
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun,Rabbim şifa versin. İnatçı bir ates varmiş ortalikta.
Çok sağolun kızlar teşekkürler, hastanedeyiz yatış yaptık kuzum dizanteri olmuş dışarıda yenen bir yemektendir dedi Dr babasıyla burger king den hamburger yemişti geçen hafta bilmem omudur ishal kusma yüksek ateş çocuk pert oldu dua edin hemen iyileşsin kızlar
On dakkada bir bezini dolduruyor ishal ,ne berbat bir hastalıkmiş caputa döndük ,belim kırıldı bez bağlamaktan , ateş olcmekten, kusmuk temizlemekten, diet falan yok kizlar bu hafta beni pas gecin, Allah'ım şifa ver aminn...
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunBizde gece gece acildeydik şimdi eve geldik ateş çok yüksek Dr neler yaptı düşmedi serum verdi sabah idrar ve kaka vericez gece veremedik aşırı bir ishal ve kusma var ateş 40 derece Allah hayra çıkarsın
Çok geçmiş olsun ışıl ya çok üzüldüm
Gelinimiz olmuştu dizanteri bayılcak gibi duruyodu halsizlikten.
Kaç gün zor geçti.
Çabuk toparlanır inşallah kıyamam yavruya
Sağolun kızlar ya valla bittik uykusuzlukta cabası başım tuttuÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Çok sağolun kızlar teşekkürler, hastanedeyiz yatış yaptık kuzum dizanteri olmuş dışarıda yenen bir yemektendir dedi Dr babasıyla burger king den hamburger yemişti geçen hafta bilmem omudur ishal kusma yüksek ateş çocuk pert oldu dua edin hemen iyileşsin kızlar
Benim de boyum 1,60 şu an 64-66 arası kilom..
Diyetisyen 55 ila 67 kilo aralığı uygun demişti.. Kendimi iyi hissediyorym bu kiloda..
umarım dilediğin kiloya sağlıkla varırsın...
pofff nahoş bir menü
sahur: kalkmayı unuttum dahası uyuya kalmdım
iftar: 4 kaşık kuru fasulye - 1 karnı yarık - 1 dilim ekmek - salata - 1 kaşık mantı (misafirlikteydik)
Salı
Sahur
1 kase yoğurt
7 taze hurma
İftar
1 dolu kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia tohumu
6 hurma, 10 fındık
1 çilek
Suyu 2 ye tamamlamaya çalışıyorum zorla
Bu hafta çok etli yemekler falan oldu bi dinlensin sakinlensin dedim midem.
Rahattımda zorlanmadım.
Daha yapmıycamda şimdi normal sahur yapıp yatarsam hurmanın bi etkisi olduysa göremem mi?
On dakkada bir bezini dolduruyor ishal ,ne berbat bir hastalıkmiş caputa döndük ,belim kırıldı bez bağlamaktan , ateş olcmekten, kusmuk temizlemekten, diet falan yok kizlar bu hafta beni pas gecin, Allah'ım şifa ver aminn...
Günaydın
Mutlu çarşambalar
Günaydın, haftayı yarıladık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?