Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Nasılsınız
Azminiz daim olsun
Rabbim gönlünüzden geçen bütün güzellikleri yaşatsın inşallah
Ben ümitsiz vak a yım
Bir türlü cesaretimi toplayıp gelemiyorum.
En son listeden ayrıldığından beridir hiç tartıya çıkmadım. Ona bile cesaretim yok.
Ara sıra girip okusam belki motivasyon olur ama onu bile yapmıyorum. Bu kaçışım neden onuda bilmiyorum.
Sizi özledim bir selam verip kaciyorum.

Ablacım hoşgeldin.
Cesaret edemiycek bişey yok iyice büyütme gözünde.
Zamanla hepimiz saldık bıraktık yeniden aldık.
Olur ne yapalım dünyanın sonu değil ya karalar giyip bekleyelim mi?
Hiç çekinme kendini daraltma bunaltma çık tartıl.
3-5-10 neyse artık şu kadar geri aldım dersin bi adını koyarsın.
Sonrada önümüze bakarız.
Belirsizlikte kötü yapıyordur seni.

Ramazan bitiminde bekliyorum seni listeye.

Geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
Geçti şükür, antibiyotik pişiği oldu onla uğraşıyoruz bu ara, okul çıkışı doktora götürücem bakalım..
Antibiyotik pisigide ne bir o eskikş Ufaklığın popoda bı acaip oldu pişik kremi başladım hastanede bende

çok geçmiş olsun canım yaaa dizanteri diye okuyunca duymuşluğum var ama bu neydiki diyede bir baktım çabuk atlatır yavrucak inşalla

daficim hoşgeldin bizde seni özlüyoruz. ümitsizliğe kapılma sen dikkat edip listeler yazdığın zaman ben çok beğeniyordum daha sık uğra lütfen

Evet. :) haftasonu yaklaşıyorun habercisi
Severim çarşambayı :)
Kesinlikle :)

Hurma yoğurt detoksu var 3-5-7 gün yapılıyor normalde.
Detoks niyetiyle yapmadım ben hurma çok besleyici bol lifli mideye bağırsaklara çok iyi geliyor.

Anladım canım

Buyuk kızda annemde ateşlenmis bugün okula gitmedi insallah oda yanımıza gelip yatmaz bulasiciymis dizanteri Allah'ım sen koru

Geçmiş olsun canım

Sabah: çörek otu yağı + limonlu su
3-4 yok yoğurt içine 2 tk Chia tohumu + 3 çilek + 2 taze kayısı + 1 yk çiğ kabak çekirdeği

Ara: 5-6 çiğ badem
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle: haşlanmış hindi göğüs
Yarım havuç rendesi
2 yk ıspanak
1 kase mevsim yeşillikleri

Hiç birinde yağ yoktu çay kaşığı ile az az ekledim

Akşam: 16:30-17:00 gibi: 5-6 çiğ badem
1 muz
Ufak kutu süt

3 lt kiraz saplı su
1 yeşil çay
1 maden suyu
1 beyaz çay içildi

Akşam insanity var spor, bir gün salon bir gün ev insanity yapmak planım.

Cok gecmis olsun canm.arkadaşımn oglu olmustu.bi haftaya duzelir ins.Allah yarsmcnz olsun

Gelsin menü
Sabah 9.30

Haşlanmış yumurta,t.b ekmeği arasına sucuklu tost,Çay

Yeşilçay 1 fincan

Annem de görünce ağzima attigim 3 sarma

Akşam 18.00
Yoğurtlu soguk dövme corbasi 1 kase,yarim tabak etli domates tava

Yeşilçay

Su fazlasıyla içil di,spor henüz yok ama yapılacak hava biraz serinleyince.

kızlaaaar
şimdi doğumdan sonra aşırı karnım yoktu sonradan aşırı belirginleşti son 3*4 aydır inanilmaz derecede çıkmış top sanki hamileyim, kilodan dolayı hep bol giyiniyorum pantolonlar aşağı kayıyor bi nevi düşük bel giyiyorum bunun de etkisi var gibime geliyor , şu an dietteyim arada karın egzersizi yapıyorum, karse de giysem etki eder mi yoksa diyet ve spor yeterli olur mu ?

Canım benim alt karnimda resmen yer çekimine yenik düşmüş gibi..burada konusmustuk kizlar korseyi önermişti.ama ben hava şartlarından dolayı ve sıkıntıya gelemedigim için giyemedim ama karin egzersizleri,özellikle mekik oldukça ise yaradı..birde sana tavsiyem yüksek bel pantolonlar giy,yoksa belinde simitler oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…