Canım benim alt karnimda resmen yer çekimine yenik düşmüş gibi..burada konusmustuk kizlar korseyi önermişti.ama ben hava şartlarından dolayı ve sıkıntıya gelemedigim için giyemedim ama karin egzersizleri,özellikle mekik oldukça ise yaradı..birde sana tavsiyem yüksek bel pantolonlar giy,yoksa belinde simitler oluşuyor.
Kolay değil yaşadıklarınız bi de hastane ortamı iyice bunaltmistirSağolun kızlar ya valla bittik uykusuzlukta cabası başım tuttu
Aslında hemen önlem almak adına yanınıza gelip kontrol olsa hatta tüm aileBuyuk kızda annemde ateşlenmis bugün okula gitmedi insallah oda yanımıza gelip yatmaz bulasiciymis dizanteri Allah'ım sen koru
Söyledim Dr kakada bakıyoruz dizanteri ye dedi ishal olmadan müdahale edemiyorlarmisAslında hemen önlem almak adına yanınıza gelip kontrol olsa hatta tüm aile
Saol canim aminCok gecmis olsun canm.arkadaşımn oglu olmustu.bi haftaya duzelir ins.Allah yarsmcnz olsun
kızlaaaar
şimdi doğumdan sonra aşırı karnım yoktu sonradan aşırı belirginleşti son 3*4 aydır inanilmaz derecede çıkmış top sanki hamileyim, kilodan dolayı hep bol giyiniyorum pantolonlar aşağı kayıyor bi nevi düşük bel giyiyorum bunun de etkisi var gibime geliyor , şu an dietteyim arada karın egzersizi yapıyorum, karse de giysem etki eder mi yoksa diyet ve spor yeterli olur mu ?
Illa iyice hasta olacak şaka gibi ama bunun mutlaka bir yolu olmalıSöyledim Dr kakada bakıyoruz dizanteri ye dedi ishal olmadan müdahale edemiyorlarmisçok ateşlenmis kusmuş başladı yani
Napıyosunuz kuzu çocuklar nasıl oldu merak ettim sizi ?Saol canim amin
Isilduru eboe geçmiş olsun kuzucuklara...
Nisada hasta okula gidemiyor bademcikleri iltihaplandı yine iki gün parka gittik burnumuzdan geldi ...hicmi parka gitmeyecek bu çocuk..
Giremiyorum cunki telefonu uçak moduna alıyorum nisa için birde anneme gidiyorum hergun yemekten sonra geliyoruz...
Iftar
Bir hurma
Ballı limonlu ılık su
1.5 kepçe mercimek çorbası
7 kasik Semizotu
Bir dilim ıspanak böreği
Bir parça pide
Salata ayran
Karpuz üç ceviz türk kahvesi soda
Sahur
Bir parça pide ile tost
Bir yumurta
Dom.salt.
3 dilim karpuz
Illa iyice hasta olacak şaka gibi ama bunun mutlaka bir yolu olmalı
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerNapıyosunuz kuzu çocuklar nasıl oldu merak ettim sizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?