Allah kolaylık ve güç versin sana canım.. Ailene de şifa versin inşallah..İşin kötüsü babam ve kız kardesim yardım ediyorlardı bana gidip geliyorlardı yanıma, onlarada bulaştı pis hastalık ateş ve ishal varmış Dr araştırıyorlar bugun kimse yaklaşmaz artık bize
Günaydın kızlar, dunde büyük kızım yatış verildi aynı odada iki çocukla ugrasiyorum çok yorgunum hiç uyumadım bir hafta oldu, baya oturdum hungur hüngür ağladım ayaklarım sızlıyor çok yorgunum diye
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
İşin kötüsü babam ve kız kardesim yardım ediyorlardı bana gidip geliyorlardı yanıma, onlarada bulaştı pis hastalık ateş ve ishal varmış Dr araştırıyorlar bugun kimse yaklaşmaz artık bize
Günaydın.bir türlü diyet moduna giremiyorum.zor günler g3coriyorym.
Kilo85.8
Sporum yok
Isilduru eboe geçmiş olsun kuzucuklara...
Nisada hasta okula gidemiyor bademcikleri iltihaplandı yine iki gün parka gittik burnumuzdan geldi ...hicmi parka gitmeyecek bu çocuk..
Giremiyorum cunki telefonu uçak moduna alıyorum nisa için birde anneme gidiyorum hergun yemekten sonra geliyoruz...
Iftar
Bir hurma
Ballı limonlu ılık su
1.5 kepçe mercimek çorbası
7 kasik Semizotu
Bir dilim ıspanak böreği
Bir parça pide
Salata ayran
Karpuz üç ceviz türk kahvesi soda
Sahur
Bir parça pide ile tost
Bir yumurta
Dom.salt.
3 dilim karpuz
Bugün menüsünü yazayım fırsatım olmayabilir.
Uyanınca, limonlu su, çörek otu yağı
Sabah: 3 yk yoğurt + 2 tk chia tohumu + 3 ufak çilek + 2 taze kayısı + 1 yk çiğ kabak çekirdeği
Ara: şekersiz Türk kahvesi
5-6 çiğ badem
Öğle: haşlanmış hindi
3 yk makarna
Salata (salata için yeniden yazdım :) yazmayı unutmuşum)
16:00 - 16:30 gibi: 1 muz, 5-6 çiğ badem
3 lt su kesin içilir
Beyaz çay
Yeşil çay
Spor var akşam:
Omuz + arka kol + bacak antrenmanı + 35 dk cardio
Iyi akşamlar gelsin menü;
Uyanınca içilen 1 litre su
Kahvalti 10.00
3 dilim karpuz,azicik tulum peyniri,5 zeytin ve bunların yanında olmazsa olmaz pide ekmek.ama azicik yedim
Yeşil çay,soda
Öğlen 14.00
1 kase şehriye corbasi
Akşam 20.00
Mercimek çorbası 1 kase,tavuk sote ve pilav bunlar az yendi,salata affedilmedi ve Elhamdülillah deyip kalktim
Soda,yeşilçay
Şu fazlasıyla içil di,yürüyüş yapılacak.
canım çok zor gerçekten nasıl çocuklar toparlanabildimi biraz bari çocuklar çabuk atlatır annesi geçicek inşallah iyi olsunlardaGünaydın kızlar, dunde büyük kızım yatış verildi aynı odada iki çocukla ugrasiyorum çok yorgunum hiç uyumadım bir hafta oldu, baya oturdum hungur hüngür ağladım ayaklarım sızlıyor çok yorgunum diye
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Böreklere dikkat et derin pideden daha fena onlar. Ramazanda nefis daha çok istiyor çok bişey diyemiyorum bende ama en azından yazdığının dışına asla çıkma atıştırma olurmu?
Çünkü sahurda da pide var.
Cevizinide sahura alabilirsen arada bi 5 saat boşluk olur iyi olur.
Ama acıkma hissediyosan arada ye o zaman.
Akşam yemeğin yok olmaz öyle. Ara öğünlü besleniyosan akşam öğününde olmalı.
Kahvaltı çok güzel hee :) bölgesel hareketleri ara vermeden peşpeşe yapıyosan dk tut spor listesi için.
Öğlenin çok az ve sırf karbonhidrat. En azından boş geçmemişsin.
Akşam 1 kase çorba zaten 2 dilim ekmek pilav fazla olmuş yanına.
Çok canın çektiyse pilavı o zaman çorbayı çıkar.
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inş.
ISILDURU bi kez daha geçmiş olsun canım ya çok yıpratıcıdır tahmin edebiliyorum.
Koca kadın nasıl kötü olmuştu çocuk ne yapsın.
Sen kendini bırakma sanada geçmesin.
Geçicek inşallah allah beterinden korusun kötü bir mikrop bizimkilerede sudan bulaşmıştı.
Hiç gidip gelmedik bulaşıcılığı geçene kadar.
Ağlamışsın bide kıyamam
Sağolun kızlar daha iyiler büyük kiz kudurmaya başladı bile kusma ve ateş geçti şükür insallah birdaha tekrarlamaz, ishal devam ediyor pazartesi ye kadar yatın dedi Dr tamamen iyileşmeden bırakmıyor hayırlısıcanım çok zor gerçekten nasıl çocuklar toparlanabildimi biraz bari çocuklar çabuk atlatır annesi geçicek inşallah iyi olsunlarda
Ben uğramadım diye niye menülere bakmıyonuz acaba
huzurunmeraklisi plasticwoman listeye gelicekmisiniz?
Geçen haftanın listesinde yoktnuz.
Geçen haftaki yoğunluğumuz bu hafta olmaz inş ben evdeyim çünkü.
E eboe canımın içisi geçen haftanın listesini yapmış.
Akşam bu haftanınkileri de ekliycez. Ama isterseniz bu haftaya geçmeden geçenkini bi görün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?