Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşin kötüsü babam ve kız kardesim yardım ediyorlardı bana gidip geliyorlardı yanıma, onlarada bulaştı pis hastalık ateş ve ishal varmış Dr araştırıyorlar bugun kimse yaklaşmaz artık bize

Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inş.

ISILDURU bi kez daha geçmiş olsun canım ya çok yıpratıcıdır tahmin edebiliyorum.
Koca kadın nasıl kötü olmuştu çocuk ne yapsın.
Sen kendini bırakma sanada geçmesin.
Geçicek inşallah allah beterinden korusun kötü bir mikrop bizimkilerede sudan bulaşmıştı.

Hiç gidip gelmedik bulaşıcılığı geçene kadar.
Ağlamışsın bide kıyamam

Ben uğramadım diye niye menülere bakmıyonuz acaba

huzurunmeraklisi plasticwoman listeye gelicekmisiniz?

Geçen haftanın listesinde yoktnuz.
Geçen haftaki yoğunluğumuz bu hafta olmaz inş ben evdeyim çünkü.
E eboe canımın içisi geçen haftanın listesini yapmış.

Akşam bu haftanınkileri de ekliycez. Ama isterseniz bu haftaya geçmeden geçenkini bi görün :)

Perşembe

Sahur
Öncesinde yeşil çay
2 yumurta tavada
15 fındık
3-4 dilim kaşar
1 çay bardağı süt
Hurma yedim mi hatırlamıyorum

İftar
1 tabak tas kebabı 5-6 kaşık olabilir
1 büyük kase çoban salata
1 büyük kase cacık

Su 1,5 litre
Spor yok

Böreklere dikkat et derin pideden daha fena onlar. Ramazanda nefis daha çok istiyor çok bişey diyemiyorum bende ama en azından yazdığının dışına asla çıkma atıştırma olurmu?
Çünkü sahurda da pide var.
Cevizinide sahura alabilirsen arada bi 5 saat boşluk olur iyi olur.
Ama acıkma hissediyosan arada ye o zaman.

Akşam yemeğin yok olmaz öyle. Ara öğünlü besleniyosan akşam öğününde olmalı.
Kahvaltı çok güzel hee :) bölgesel hareketleri ara vermeden peşpeşe yapıyosan dk tut spor listesi için.

Iyi akşamlar gelsin menü;
Uyanınca içilen 1 litre su

Kahvalti 10.00
3 dilim karpuz,azicik tulum peyniri,5 zeytin ve bunların yanında olmazsa olmaz pide ekmek.ama azicik yedim

Yeşil çay,soda

Öğlenin çok az ve sırf karbonhidrat. En azından boş geçmemişsin.
Akşam 1 kase çorba zaten 2 dilim ekmek pilav fazla olmuş yanına.
Çok canın çektiyse pilavı o zaman çorbayı çıkar.

canım çok zor gerçekten nasıl çocuklar toparlanabildimi biraz bari çocuklar çabuk atlatır annesi geçicek inşallah iyi olsunlarda

Evet canım akşam yemeklerinde abarttığını için geçici bu beslenmen :) artık evden getiriyorum öğle yemeğini de ev yemekleri iş yerinde ama çok yağlı, biraz fazla getiricem akşamda yiyeceğim yada balıklı salata bakalım, canım ara vermiyorum 1 saat spor yapıyorum kesin hatta 1,5 çıkıyor saat söylerim toplam

Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inş.

canım çok zor gerçekten nasıl çocuklar toparlanabildimi biraz bari çocuklar çabuk atlatır annesi geçicek inşallah iyi olsunlarda
Sağolun kızlar daha iyiler büyük kiz kudurmaya başladı bile kusma ve ateş geçti şükür insallah birdaha tekrarlamaz, ishal devam ediyor pazartesi ye kadar yatın dedi Dr tamamen iyileşmeden bırakmıyor hayırlısı

verdiğim kilo listeye girme layık türden ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…