Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cumalar
Geçen hafta 90.9
Bu hafta 89.2
Spor yok
Yediklerime dikkat ettim ama bu kadar kilo vermek fazla geldi bana. Muhtemelen su kaybıdır ama bu bile güzel beyaa
ISILDURU Allah sanada güç kuvvet versin bacim

slm kızlar
yazmayı unutmuşum dün kontrole gittim çok şükür meryem hanımın durumu iyi 866 gr olmuş biraz sancılarım oluyodu magnezyumu 3-4 gün sabah akşam al dedi

çok geçmiş olsun cnm bu hafta girememiştim yoğunluktan geçmişte yapamadım şimdi güncel msjları okurken fark ettim
rotavirüs mü oldunuz siz anlattıklarını ona benzettim inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.

verdiğim kilo listeye girme layık türden ama dimi

Gözlerimizi aldı zaten eksin maşallah

Hayirli cumalar
Geçen hafta 90.9
Bu hafta 89.2
Spor yok
Yediklerime dikkat ettim ama bu kadar kilo vermek fazla geldi bana. Muhtemelen su kaybıdır ama bu bile güzel beyaa
ISILDURU Allah sanada güç kuvvet versin bacim

Yaaaaa nisan çok sevindim eksiyle gelmene canım vallahi mübarek günde çıkarsız birbirimiz için sevinip mutlu oluyoruz bu güzelliğim kıymetini bilelim.

Oyy meryem yer seni teyzelerin

Teşekkürler canım,
Küçük kızım dizanteri olmuş büyük kızım da ondan nem kapmış rota gibi dedi Dr, o da ne demekse bizim özel aşilarimizin hepsi tamam ne rotası dedim bende ona benziyor dedi, neyse büyük iyi şimdi şarkı söylüyor beynimi yaktı, aynı odada, küçük ishal devam ediyor poposu pişik oldu bir haftadır ishal malum

yeni bir karar aldım. zaten bir süredir aklımdaydı.
malum kilo vermeyi beceremiyorum. takılıp kaldım. bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor. nedenlerime daha çok odaklandım. bana neler engel oluyor onları bulmaya çalışıyorum. yani mesele sadece benim kararsızlığım veya nefsime sahip çıkamamam değil bunu anladım artık.

tespitlerim:
1. sık sık kabız oluyorum. dikkat ettim kabızken kilo veremediğim gibi psikolojim de değişiyor ve istemsizce yiyorum. yani artıya geçmeye meyilli oluyorum.
2. iş günleri az uyuyorum. geç yatıyorum. uykum yetmiyor. uykusuzken kaçamak yapma ihtimalim yüksek oluyor.
3. dikkat ettim buraya menü yazmak geriyor beni. mutlaka ve mutlaka tartıdan önceki 2 gün yani çarşamba ve perşembe kaçamak yapıyorum. haftanın başı eksi tartı günü ise artı veya sabitim. cuma tartı bildirimi geçtikten sonra rahatlıyorum.
4. kendi öğünlerimi taze taze kendim hazırlamak istiyorum. o zaman sağlıklı ve ölçülü beslenmeye daha hevesli oluyorum. ama tabi iş günleri pek mümkün olmuyor.
5. spora az vakit ayırabiliyorum. uzun süredir akşam leslie lerini yapmıyorum. çok bitkin oluyorum. ama tabi demir eksikliğinin de etkisi varmış onu anladım. sanırım tedavi biraz yol alsın devam ederim.
6. stres beni yemeye itiyor. ağır stresten kaçmak için kafamı rahatlatıcı uğraşlar bulmam lazım. bu aralar yine sağlıklı beslenme kitapları aldım. ve bağırsakla ilgili bir kitap. birini okumaya başladım. iyi geldi bana.

7. çok iradesizim. hemen yeniliyorum cısslara. bunu aşmam gerek.

sonuç olarak en azından bu tespitlerimi çözmeye çalışıcam. yani wc sorunumu çözücem. iş günleri daha erken yatmaya çalışıcam. kusuruma bakmazsanız istemediğim zaman menü yazmayacağım buraya. kısa kısa akşam leslilerime kısa süre içinde başlayacağım. öğlenleri az yürüyeceğim. akşam üzeri de zaten 20-25 dk yürüyüş var. motivasyon ve yeni bilgiler için sağlıklı beslenmeye yönelik kitapları okumaya devam edeceğim. irademe sahip çıkmaya çalışacağım.

bilmiyorum bugün böyle bir karar aldım. öyle de olmuyor böyle de olmuyor. hiç olmazsa kafamı az rahatlatırım. belki çözüm olur yavaştan kimbilir. yani diyet yapıyorum modunda olmayacağım. bu da beni germeyecek. hayırlısı olsun benim için

Selam kızlar uzun süredır kk dan soyutlanmısken bonus aklıma geldı bır bakındım söyle
Umarım hepınız ıyı ve mutlusunuzdur
Yınede hastalar varsa şifa dılıyorum
Darda olanlara rabbım yar ile yardımcı olsun
Ben daha ıyıyım hala sağlık sorunlarımla imtıhandayım elhamdulillah beterın beterı var deyıp hamd edıyorum
Kılolar gıdıyordur insallah ufaktan ufaktan
Hepınıze hayırlı ramazanlar
Umudun bol olduğu yarınlar dılıyorum
Bonus sevıldıgını bılıyorsun degılmı
Senı hatırlatan sarkıyıda koyup gıdeyım ıftara az kaldı burda

Merhaba kızlar araniza katılmak istiyorum
99 kılom . Yeni dogum yaptım bebegim 4.5 aylık. Kilo veremiyorum ve de günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapmama rağmen.ama yediklerime dikkat etmiyorum açıkçası. Bana önerisi olan var mi

muhtemelen çok karbonhidrat tüketiyorsun canım. karboyu azaltıp sağlıklı protein ve sebze ile salatayı çoğaltman lazım. en başta bunlar önemli. spor iyi yoksa.

Buguyu toparlamisken kucugunden tekrar mikrop kapmasin dikkat et cocuklarin yaninda birinden digerine gececegin zaman mutlaka ellerini yika odada el dezenfektan solusyonu vardir ondan kullan sik sik cocuklari ayni yataga koyma 2 dk dursunlar vs diye Allah yardimcin olsun 2 cocukla tek basina zor hastanede yatmak
Mikrobu vucut ishalle atiyor bu yuzden hemen gecmiyor antibiyotik bu mikroba islemiyor ama bazi durumlarda vucudu savunmasiz kalmasin baska enfeksiyonlara yakalanmasin diye koruyucu doz olarak verilebiliyor onemli olan cocugun sivi kaybini onlemek onun icinde buyuk ihtimalle serumlari vardir sen yinede az az da olsa cok zorlamadan agizdan birsey almalarini sagla bagirsak hareketleri duzene girsin diye probiyotikte baslamislardir. Allah cocuklarimiza sifa bizlerede sabir versin insallah cnm. Optum hepinizi

Evet ekmegi cok seviyorum.ordan alıyorum. Bakalım niyetim işi bugünden itibaren sıkı tutup kilo vermek.

Hoşgeldin :)

Yediklerini yaptıklarını paylaş bakalım nerde sorun var 60kiloyum un dediği gibi muhtemelen karbon fazladır.
Bu kilolarda emzirirken kilo vermek normalin aksine zor oluyor hepimiz tecrübe ettik.

Hoşgelmişsin berilce :) sende geçenlerde benim aklıma geldin acaba naptın rahatsızlıkların düzeldimi diye.
Aynen dediğin gibi allah beterinden korusun. Sağlıkla imtihan çok zor inş sıkıntıların geçer.
Allah şifa versin bütün hastalaramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…