- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Günaydın kızlar, dunde büyük kızım yatış verildi aynı odada iki çocukla ugrasiyorum çok yorgunum hiç uyumadım bir hafta oldu, baya oturdum hungur hüngür ağladım ayaklarım sızlıyor çok yorgunum diye
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
verdiğim kilo listeye girme layık türden ama dimi
Hayirli cumalar
Geçen hafta 90.9
Bu hafta 89.2
Spor yok
Yediklerime dikkat ettim ama bu kadar kilo vermek fazla geldi bana. Muhtemelen su kaybıdır ama bu bile güzel beyaa
ISILDURU Allah sanada güç kuvvet versin bacim
slm kızlar
yazmayı unutmuşum dün kontrole gittim çok şükür meryem hanımın durumu iyi 866 gr olmuş biraz sancılarım oluyodu magnezyumu 3-4 gün sabah akşam al dedi
çok geçmiş olsun cnm bu hafta girememiştim yoğunluktan geçmişte yapamadım şimdi güncel msjları okurken fark ettim
rotavirüs mü oldunuz siz anlattıklarını ona benzettim inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.
Teşekkürler canım,slm kızlar
yazmayı unutmuşum dün kontrole gittim çok şükür meryem hanımın durumu iyi 866 gr olmuş biraz sancılarım oluyodu magnezyumu 3-4 gün sabah akşam al dedi
çok geçmiş olsun cnm bu hafta girememiştim yoğunluktan geçmişte yapamadım şimdi güncel msjları okurken fark ettim
rotavirüs mü oldunuz siz anlattıklarını ona benzettim inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.
Kilo bildirimi için geç kaldım heralde bonus
Geçen hafta 127.5
Bugün 126.8
Merhaba kızlar araniza katılmak istiyorum
99 kılom . Yeni dogum yaptım bebegim 4.5 aylık. Kilo veremiyorum ve de günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapmama rağmen.ama yediklerime dikkat etmiyorum açıkçası. Bana önerisi olan var mi
Teşekkürler canım,
Küçük kızım dizanteri olmuş büyük kızım da ondan nem kapmış rota gibi dedi Dr, o da ne demekse bizim özel aşilarimizin hepsi tamam ne rotası dedim bende ona benziyor dedi, neyse büyük iyi şimdi şarkı söylüyor beynimi yaktı, aynı odada, küçük ishal devam ediyor poposu pişik oldu bir haftadır ishal malum
Evet ekmegi cok seviyorum.ordan alıyorum. Bakalım niyetim işi bugünden itibaren sıkı tutup kilo vermek.
Selam kızlar uzun süredır kk dan soyutlanmısken bonus aklıma geldı bır bakındım söyle
Umarım hepınız ıyı ve mutlusunuzdur
Yınede hastalar varsa şifa dılıyorum
Darda olanlara rabbım yar ile yardımcı olsun
Ben daha ıyıyım hala sağlık sorunlarımla imtıhandayım elhamdulillah beterın beterı var deyıp hamd edıyorum
Kılolar gıdıyordur insallah ufaktan ufaktan
Hepınıze hayırlı ramazanlar
Umudun bol olduğu yarınlar dılıyorum
Bonus sevıldıgını bılıyorsun degılmı
Senı hatırlatan sarkıyıda koyup gıdeyım ıftara az kaldı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?