Aslında ekmegi çok tükettiğim için . 2 kilo versem dikkat etmez isem hopp tekrar basa donup duruyorum. Tuz hiç kullanmıyorum. Tatlıyı almayıp ya da evde yapmayınca yememiş oluyorum.ama ekmek mecbur evde oluyo. O zamanda işte kontrolü kaybediyorum.Hoşgeldin :)
Yediklerini yaptıklarını paylaş bakalım nerde sorun var 60kiloyum un dediği gibi muhtemelen karbon fazladır.
Bu kilolarda emzirirken kilo vermek normalin aksine zor oluyor hepimiz tecrübe ettik.
Aslında ekmegi çok tükettiğim için . 2 kilo versem dikkat etmez isem hopp tekrar basa donup duruyorum. Tuz hiç kullanmıyorum. Tatlıyı almayıp ya da evde yapmayınca yememiş oluyorum.ama ekmek mecbur evde oluyo. O zamanda işte kontrolü kaybediyorum.
Çok sağol canım probiyotik başlamadilar , potasyum ,serum, antibiyotik, birde nidazol benzeri bişey veriyorlarBuguyu toparlamisken kucugunden tekrar mikrop kapmasin dikkat et cocuklarin yaninda birinden digerine gececegin zaman mutlaka ellerini yika odada el dezenfektan solusyonu vardir ondan kullan sik sik cocuklari ayni yataga koyma 2 dk dursunlar vs diye Allah yardimcin olsun 2 cocukla tek basina zor hastanede yatmak
Mikrobu vucut ishalle atiyor bu yuzden hemen gecmiyor antibiyotik bu mikroba islemiyor ama bazi durumlarda vucudu savunmasiz kalmasin baska enfeksiyonlara yakalanmasin diye koruyucu doz olarak verilebiliyor onemli olan cocugun sivi kaybini onlemek onun icinde buyuk ihtimalle serumlari vardir sen yinede az az da olsa cok zorlamadan agizdan birsey almalarini sagla bagirsak hareketleri duzene girsin diye probiyotikte baslamislardir. Allah cocuklarimiza sifa bizlerede sabir versin insallah cnm. Optum hepinizi
Günaydınnnkizlarim daha iyi çok şükür Allah'a
Mutlu haftasonları olsun hepinize. .
Kilo verenler sahanesiniz hele Frida ve bonus Ayy çok heyecanlı yaaa .
Ben diyorum frida yeterki istesin metabolizması hemen cevap veriyor maşallah
He valla .. sanirsin gençİki kişilik ödem atıyor namıssız74FRIDA
Teşekkürler canım bizde seni öperiz çok, ama bulaşıcı hastalık neyse iyileşince öpiciz:))Kuzum ne fena oldu böyle ya..
Iyi olmalarına sevindim çok.
Öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?