Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam +90 in güzel hanımları
Kızım dün internetimi bitirmis,menümü yazamadim ..

Kahvalti 9.30
1 bardak süt ve 2 hurma acelem vardı ondan böyle oldu

Yeşilçay,soda

Öğlen 14.00

Tarhana çorbası yarim kase

Akşam 20.00

1 kase yoğurtlu soğuk dövme çorbası,2 biberli ekmek ama miniklerinden yedim

Yeşilçay,soda

Su fazlasıyla,yürüyüş yapıldı 30 dk

Bundan sonra rakibimsin Bonus can :))

bonusum kırkbir kere maşallah aldın yürüdün valla

Takıldığım şeyi kırdım gerisi geliyor inşallah o kadar da zor değilmiş be fulya zor diyerek zorlanarak biz daha zor hale getiriyomuşuz.

Sende bi 78 in altına düş bak aynı benim 98 gibi gerisi tıkır tıkır gelicek.

Hiç umutsuz da olma sadece 2-3 hafta ufak kaçamakların bile olsa bırakma mutlaka karşılığını görüceksin.

60kiloyum biraz sonra lesliye başlıyomuşsun :))

Ok ru da part videosu var leslinin onu bi denesene hoplamalı zıplamalı bişey :))

5 day slim olanı çok sevdim bende
videoları buradan atar mısın bakayım.

Takıldığım şeyi kırdım gerisi geliyor inşallah o kadar da zor değilmiş be fulya zor diyerek zorlanarak biz daha zor hale getiriyomuşuz.

Sende bi 78 in altına düş bak aynı benim 98 gibi gerisi tıkır tıkır gelicek.

Hiç umutsuz da olma sadece 2-3 hafta ufak kaçamakların bile olsa bırakma mutlaka karşılığını görüceksin.
kuvvetli bir adım attın mı gerisi geliyor. işte o adımı mucizevi bir şekilde 7 yıl önce attım. ama şimdi yapamıyorum. ama yakın zamanda olacak buna inanıyorum. çünkü akşam yazdığım bu yeni kararlarımı uygulamaya başladım Allahın izniyle.
benim psikolojimin ve diğer sorunlarını da hallettikten sonra bedenimin rahatlaması lazım. bu zayıflama konusu beni çok geriyor onu farkettim. oysa aç kalıp ya da deli gibi spor yapıp zorlamıyorum kendimi. bilakis başarısızım. ama zayıflayamamak da geriyor beni. geçen gün akşam ağlamak istedim. çok duygusallaştım. neyse hayırlısı olsun. hadi bakalım sen 80 leri bir an önce gör inşallah. ben de 75 leri sonra gelsin asıl hedef kilolar

Bu kadar kısa sürede 10 kilo almış olmam imkansız, 101,7 çıktım çünkü ve bugün 98,6 çıktım süper 9 hızlı veda edeceğim zaten veda etmiştim

videoları buradan atar mısın bakayım.

Çok fazla bişeye ihtiyacın yok sadece devam et vazgeçme.
Takıma yazmak istemiyosan buraya yaz menüyü.
Bizim için değil kendi kontrolün için.

Bırakma menüleri yaz ve istekli ol bunu yaptığın için daha başarmadan mutlu olucaksın.

Mutlu haftasonları
Bonus eline sağlık canım..
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim
Ben de tekrar menü yazmaya başlıyorum inşallah.. Bu arada çok bozmasam da yine de bi kaç bişey yedim zaten tartıya hemen yansıdı.. Hala regl olmadım 1 haftaya yakın geçti, ya üşütmekten ya stresten artık bilmiyorum, onun şişliği de var üstümde..

Görümcem ve eşi geliyolar 2 gün burdalar. Temizlik yemek fırsat buldukça gelirim
Bi de uykum varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…