- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Bundan sonra rakibimsin Bonus can :))Cumanın menülerini alayım pilizzz gün ismiylede belirtin emi hangi gün olduğunu.
Ben az verdimTgcervanne0133 sen veremedin haftaya böyle olmasın diye bunun için ayrıca çabamız olmalı.
Bakalım hangimiz önce 89 a inicez :))
@Derin toparladığın an bünyen hemen karşılık veriyor kuzum aman bu haftada dikkatli ol artık 120 altında görelim seni
Artı gelen arkadaş kendini biliyür zaten
Bundan sonra rakibimsin Bonus can :))
Üzmek istemem aziz mübarek günde
tabi bonus cum.gozum üzerind e
Bu hafta kilo verememin sebebi hep o sarmalar,pilavlar,karpuz-pide-peynir keyifleri
YEMICEMMMMMM ARTIK !!!
Aman iyi bak kaçırma hiç bişeyi emi
Pilavlarına çok bişey demediydim ama bu hafta bittin sen
bonusum kırkbir kere maşallah aldın yürüdün valla
60kiloyum biraz sonra lesliye başlıyomuşsun :))
videoları buradan atar mısın bakayım.
Ok ru da part videosu var leslinin onu bi denesene hoplamalı zıplamalı bişey :))
5 day slim olanı çok sevdim bende
Takıldığım şeyi kırdım gerisi geliyor inşallah o kadar da zor değilmiş be fulya zor diyerek zorlanarak biz daha zor hale getiriyomuşuz.
kuvvetli bir adım attın mı gerisi geliyor. işte o adımı mucizevi bir şekilde 7 yıl önce attım. ama şimdi yapamıyorum. ama yakın zamanda olacak buna inanıyorum. çünkü akşam yazdığım bu yeni kararlarımı uygulamaya başladım Allahın izniyle.
Sende bi 78 in altına düş bak aynı benim 98 gibi gerisi tıkır tıkır gelicek.
Hiç umutsuz da olma sadece 2-3 hafta ufak kaçamakların bile olsa bırakma mutlaka karşılığını görüceksin.
60kiloyum biraz sonra lesliye başlıyomuşsun :))
Ok ru da party videosu var leslinin onu bi denesene hoplamalı zıplamalı bişey :))
5 day slim olanı çok sevdim bende
Çıkmayan etiketler....maşallah ne ödem atmışsınız bu hafta :))
Yeşilimiz bol demek herkes gayret ediyor çok bahtiyarım
plasticwoman geçen cuma kilon bizde olmadığı için seni dereceye alamadım. Ama sağlam ödem atmışsın sende :)
videoları buradan atar mısın bakayım.
kuvvetli bir adım attın mı gerisi geliyor. işte o adımı mucizevi bir şekilde 7 yıl önce attım. ama şimdi yapamıyorum. ama yakın zamanda olacak buna inanıyorum. çünkü akşam yazdığım bu yeni kararlarımı uygulamaya başladım Allahın izniyle.
benim psikolojimin ve diğer sorunlarını da hallettikten sonra bedenimin rahatlaması lazım. bu zayıflama konusu beni çok geriyor onu farkettim. oysa aç kalıp ya da deli gibi spor yapıp zorlamıyorum kendimi. bilakis başarısızım. ama zayıflayamamak da geriyor beni. geçen gün akşam ağlamak istedim. çok duygusallaştım. neyse hayırlısı olsun. hadi bakalım sen 80 leri bir an önce gör inşallah. ben de 75 lerisonra gelsin asıl hedef kilolar
Bu kadar kısa sürede 10 kilo almış olmam imkansız, 101,7 çıktım çünkü ve bugün 98,6 çıktım süper 9 hızlı veda edeceğim zaten veda etmiştim
Bu hoplamalı zıplamalı olan60kiloyum
buldum. ama bunu nasıl indireceğim. youtube tan baktım ok ru dan indirmelere. tarşf edilen işaretler çıkmıyor. indiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?