Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aglayinca rahatlamissindir kolay şey yasamiyorsun. Çocuklar uyuyunca bir kahve iç biraz toparlar seni yaz içinden geçenleri 10 dakika arada

İşin kötüsü babam ve kız kardesim yardım ediyorlardı bana gidip geliyorlardı yanıma, onlarada bulaştı pis hastalık ateş ve ishal varmış Dr araştırıyorlar bugun kimse yaklaşmaz artık bize
Bu kadar mı bulaşıcı sen kendini koruyor musun senin sağlıklı olman lazım onlar için

Ben de şimdi düşündüm sudan geçer mi diye

Bu şarkıyı ayrı bir severim. Arada da olsa gel sohbet edelim sağlığın daha iyidir umarım

İyi gecelet kizlar.listeker icin cok teşekkürler.emek veriyorsnz.frida sahalara dönmüş cok sevindim.isilduru kızlarin daha da iyi olur ins.bonus cok seviniyorum srnin adına cok iyi ilerliyorsn.bu arada başlangıç kilom 103.listelere hep 98 yazyrdm ama 103 gördüğümü de hatırlıyorum.diyet moduna girip leslie baslamam lazm.70lere bu kadar yaklasmişken bırakıp tekrar 90ları görmek istemiyorum.su anda 85.8 kilom.zor degil 6 kilo sonrası 70ler.

Iyi geceler kizlarr
Iftara kayinvalidemlere gittik gitmeden oncede temizlik yapmistim 00:30da geldik eve anca attim yorgunlugumu yatcam simdi yatmadan once bi size bakayim dedim

25 MAYIS SONUÇLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ

74FRIDA -2,6 KG

HAFTANIN İKİNCİSİ

@nisan34 -1,7 KG

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ

@huzurunmeraklisi -1,4 KG

Kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim
Bonus ve E eboe liste icin elinize saglik canlar

İki kişilik ödem atıyor namıssız 74FRIDA
Ay gece gece ne guldum
2 kisilik odem hahahahahaha

Kızlar ben sıkıntıdan stresten hastanede elime geceni yedim en çokta kek börek bakalım eve dönünce ne cikicam tartıda
Olsun cnm cocuklar toparlasinda tarti isini bir sekilde halledersin

Aglayinca rahatlamissindir kolay şey yasamiyorsun. Çocuklar uyuyunca bir kahve iç biraz toparlar seni yaz içinden geçenleri 10 dakika arada
Baya rahatladım gerçekten ilk bir hafta değil kahve wc ye gidecek zamanım yoktu küçük sürekli ishaldi günde 30 ishal bazen 40 ay Allah'ım çok şükür daha iyiler yarın kısmetse taburcu olucaz, birde elindeki damar yoluyla çok oynuyor hergun yeni damar yolu açıldı offf çocuk pert oldu

Ben de şimdi düşündüm sudan geçer mi diye
Sudan olsa bizde aynı damacanayi içiyoruz sokaktaki oyun parkından yada hamburger den başka seçenek yok, o kadar sinsi bişey ki parktaki demirlere tırmanıp çıkıyor misal orda o virüs varsa ve ekleyip ağzına goturmuşse ondan bile olur dediler Allah'a emanet yani

Günaydın mıtlı pazarlaaaaar

Bonus & E eboe tablo için teşekkürler çok güzel olmuş ramazan günü vakit ayırdınız hakkınızı helal edin
YENA & Bonus cumlar etiketlerinizi gördüm evet geçen hafta şöyle bir durum oldu afedersiniz benim bağırsaklar çalıştı isal gibi olmuştum ve tartıya çok iyi yansıdı keşke hep öyle olsam o şekilde bağırsaklarım çalışsa kilo sorunum halolurdu bu sabah cumaya göre 200 gr artım var . Bu gün Biraz dikkat ediyimde pazaryesiye eksiyle başlıyayım inşallah

Kıyamam ona

Baya yorulmussndr sen de.neyse ki iyisiniz yarn cikiyorsnz.eve gecince dinlenirsin.

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Gelsin menu;

Sabah 10.00

Haşlanmış yumurta,peynir,bir-kac zeytin çay

Yeşilçay,soda

Öğlen 14.00

2 fındık lahmacun,1 içli köfte,1 bardak ayran (ekmeği bırakınca içine kurt kaçan ben)

Akşam

2 balık küçük ,bol salata,2 dilim karpuz

Yeşilçay,soda

Su fazlasıyla,spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…