Anlamadım ne zaman 101 çıktın?
Aglayinca rahatlamissindir kolay şey yasamiyorsun. Çocuklar uyuyunca bir kahve iç biraz toparlar seni yaz içinden geçenleri 10 dakika aradaGünaydın kızlar, dunde büyük kızım yatış verildi aynı odada iki çocukla ugrasiyorum çok yorgunum hiç uyumadım bir hafta oldu, baya oturdum hungur hüngür ağladım ayaklarım sızlıyor çok yorgunum diye
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Bu kadar mı bulaşıcı sen kendini koruyor musun senin sağlıklı olman lazım onlar içinİşin kötüsü babam ve kız kardesim yardım ediyorlardı bana gidip geliyorlardı yanıma, onlarada bulaştı pis hastalık ateş ve ishal varmış Dr araştırıyorlar bugun kimse yaklaşmaz artık bize
Ben de şimdi düşündüm sudan geçer mi diyeISILDURU bi kez daha geçmiş olsun canım ya çok yıpratıcıdır tahmin edebiliyorum.
Koca kadın nasıl kötü olmuştu çocuk ne yapsın.
Sen kendini bırakma sanada geçmesin.
Geçicek inşallah allah beterinden korusun kötü bir mikrop bizimkilerede sudan bulaşmıştı.
Hiç gidip gelmedik bulaşıcılığı geçene kadar.
Ağlamışsın bide kıyamam
Bu şarkıyı ayrı bir severim. Arada da olsa gel sohbet edelim sağlığın daha iyidir umarımSelam kızlar uzun süredır kk dan soyutlanmısken bonus aklıma geldı bır bakındım söyle
Umarım hepınız ıyı ve mutlusunuzdur
Yınede hastalar varsa şifa dılıyorum
Darda olanlara rabbım yar ile yardımcı olsun
Ben daha ıyıyım hala sağlık sorunlarımla imtıhandayım elhamdulillah beterın beterı var deyıp hamd edıyorum
Kılolar gıdıyordur insallah ufaktan ufaktan
Hepınıze hayırlı ramazanlar
Umudun bol olduğu yarınlar dılıyorum
Bonus sevıldıgını bılıyorsun degılmı
Senı hatırlatan sarkıyıda koyup gıdeyım ıftara az kaldı burda
25 MAYIS SONUÇLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ
74FRIDA -2,6 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ
@nisan34 -1,7 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
@huzurunmeraklisi -1,4 KG
Ay gece gece ne guldumİki kişilik ödem atıyor namıssız74FRIDA
Olsun cnm cocuklar toparlasinda tarti isini bir sekilde halledersinKızlar ben sıkıntıdan stresten hastanede elime geceni yedim en çokta kek börek bakalım eve dönünce ne cikicam tartıda
Baya rahatladım gerçekten ilk bir hafta değil kahve wc ye gidecek zamanım yoktu küçük sürekli ishaldi günde 30 ishal bazen 40 ay Allah'ım çok şükür daha iyiler yarın kısmetse taburcu olucaz, birde elindeki damar yoluyla çok oynuyor hergun yeni damar yolu açıldı offf çocuk pert olduAglayinca rahatlamissindir kolay şey yasamiyorsun. Çocuklar uyuyunca bir kahve iç biraz toparlar seni yaz içinden geçenleri 10 dakika arada
Valla ben 2 dk da bir neyi ellesem elimi sabunladim ,kolanyaladim Allah'ta yardım etti benden başka bakacak olan yok diyeBu kadar mı bulaşıcı sen kendini koruyor musun senin sağlıklı olman lazım onlar için
Sudan olsa bizde aynı damacanayi içiyoruz sokaktaki oyun parkından yada hamburger den başka seçenek yok, o kadar sinsi bişey ki parktaki demirlere tırmanıp çıkıyor misal orda o virüs varsa ve ekleyip ağzına goturmuşse ondan bile olur dediler Allah'a emanet yaniBen de şimdi düşündüm sudan geçer mi diye
25 MAYIS SONUÇLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ
74FRIDA -2,6 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ
@nisan34 -1,7 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
@huzurunmeraklisi -1,4 KG
Valla ben 2 dk da bir neyi ellesem elimi sabunladim ,kolanyaladim Allah'ta yardım etti benden başka bakacak olan yok diye
Kıyamam onaBaya rahatladım gerçekten ilk bir hafta değil kahve wc ye gidecek zamanım yoktu küçük sürekli ishaldi günde 30 ishal bazen 40 ay Allah'ım çok şükür daha iyiler yarın kısmetse taburcu olucaz, birde elindeki damar yoluyla çok oynuyor hergun yeni damar yolu açıldı offf çocuk pert oldu
Baya yorulmussndr sen de.neyse ki iyisiniz yarn cikiyorsnz.eve gecince dinlenirsin.Baya rahatladım gerçekten ilk bir hafta değil kahve wc ye gidecek zamanım yoktu küçük sürekli ishaldi günde 30 ishal bazen 40 ay Allah'ım çok şükür daha iyiler yarın kısmetse taburcu olucaz, birde elindeki damar yoluyla çok oynuyor hergun yeni damar yolu açıldı offf çocuk pert oldu
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Baya rahatladım gerçekten ilk bir hafta değil kahve wc ye gidecek zamanım yoktu küçük sürekli ishaldi günde 30 ishal bazen 40 ay Allah'ım çok şükür daha iyiler yarın kısmetse taburcu olucaz, birde elindeki damar yoluyla çok oynuyor hergun yeni damar yolu açıldı offf çocuk pert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?