Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm ben 1.70 boyun var.ama 117kiloyum.yaklaşık 3ayda 11kilo verdim 106 kiloyum.daha devam etmek istiyorum.gruba katilabilirmiyim.uzun zamandır uğraşıyorum.

hoş geldin aramıza , inşallah hayal etiğin hedefe ulaşırsın

dün yemeğe davetliydık karnı yarık yapmışları
yarın yemeğe davetliyiz karnı yarık yapacaklarmış
ben sakındıkca yağlı şeyler geliyor önüme

yarın davetli olacağım ev benim 5 yıl önce düğün çekimlerini yaptığım bir çiftim
geçen ay hediye olarak kızının bir yaşını çektim fotoğraf bastım hediye olarak bi de tatlı alırım
onun dışında bişy almam lazım mı

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Saol canım çok teşekkürler
Bence yeterli daha ne olsun en büyük hediye kızlarının çekimi zaten

Selam arkadaşlar nasılsınız, biz evimize döndük şükür, küçük kizim evde devam edicek tedaviye bir şişe daha ilaç içtimi tamam Allah'ın izniyle çok zayıfladı kuzum değnek gibi kaldı bence nazarda oldu çocuk, zaten nazliydi hepten nazlı oldu ayrica

bence tatlı ideal yeterli gibi birde uğraşıp bebek çekimi yapmışsın daha ne olsun dimiii :)

merhabalar ben buraya kadrodişi kalsam da sizleri takip ediyorum...:)
kilo verenlere kutluyorum minikpandaayi aradim nerde o?

minikpanda kayıp bilmiyorum bende sen niye kadro dışı kaldın anlamadım

güzünüz aydın canım evinizin rahatlığında daha çok dinlenir iyileşirsiniz

Mutlu haftalar
ISILDURU hadi geçmiş olsun
Yavv bu şeytanlar ramazanda bağlı değil miydi niye gelip benim diyetten çıkmam için uğraşıyorlar off canım neler çekiyor neler dün kaçamak yapicaktim aklimdan gecenleri hazirlamaya usendim cumaya bıraktım tartidan Sonra dokunmayın bana

dün gece 2 ye kadar ütü yaptım bu sabahta saat 8 de zor kalktım gözlerimin içi nasıl yanıyor hala ütülüklerim bitmedi bitemiyor olmuyor eve gitsem de uyusam

saat 15: gibi 1.5 simitle kahvaltı yaptım akşama yemem atıştırma şeklinde meyve filan yerimde abartmam inşallah

Selam kizlar

Insallah herkesler iyidir.
Ozledim hepinizi

Cok gecmis olsun. Neydiki virus canim ya uzuldum.

tamam cumaya kadar sabret o zaman ikonlarda dondurmayı elinden bırakmıyorsun ama cumaları güzel sonuçlar çıkıyor

kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…