- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Slm ben 1.70 boyun var.ama 117kiloyum.yaklaşık 3ayda 11kilo verdim 106 kiloyum.daha devam etmek istiyorum.gruba katilabilirmiyim.uzun zamandır uğraşıyorum.
Saol canım çok teşekkürlerçok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Bence yeterli daha ne olsun en büyük hediye kızlarının çekimi zatendün yemeğe davetliydık karnı yarık yapmışları
yarın yemeğe davetliyiz karnı yarık yapacaklarmış
ben sakındıkca yağlı şeyler geliyor önüme
yarın davetli olacağım ev benim 5 yıl önce düğün çekimlerini yaptığım bir çiftim
geçen ay hediye olarak kızının bir yaşını çektim fotoğraf bastım hediye olarak bi de tatlı alırım
onun dışında bişy almam lazım mı
dün yemeğe davetliydık karnı yarık yapmışları
yarın yemeğe davetliyiz karnı yarık yapacaklarmış
ben sakındıkca yağlı şeyler geliyor önüme
yarın davetli olacağım ev benim 5 yıl önce düğün çekimlerini yaptığım bir çiftim
geçen ay hediye olarak kızının bir yaşını çektim fotoğraf bastım hediye olarak bi de tatlı alırım
onun dışında bişy almam lazım mı
merhabalar ben buraya kadrodişi kalsam da sizleri takip ediyorum...:)
kilo verenlere kutluyorum minikpandaayi aradim nerde o?
Selam arkadaşlar nasılsınız, biz evimize döndük şükür, küçük kizim evde devam edicek tedaviye bir şişe daha ilaç içtimi tamam Allah'ın izniyle çok zayıfladı kuzum değnek gibi kaldı bence nazarda oldu çocuk, zaten nazliydi hepten nazlı oldu ayrica
Selam arkadaşlar nasılsınız, biz evimize döndük şükür, küçük kizim evde devam edicek tedaviye bir şişe daha ilaç içtimi tamam Allah'ın izniyle çok zayıfladı kuzum değnek gibi kaldı bence nazarda oldu çocuk, zaten nazliydi hepten nazlı oldu ayrica
tamam cumaya kadar sabret o zaman ikonlarda dondurmayı elinden bırakmıyorsun ama cumaları güzel sonuçlar çıkıyorMutlu haftalar
ISILDURU hadi geçmiş olsun
Yavv bu şeytanlar ramazanda bağlı değil miydi niye gelip benim diyetten çıkmam için uğraşıyorlaroff canım neler çekiyor neler dün kaçamak yapicaktim aklimdan gecenleri hazirlamaya usendim cumaya bıraktım tartidan Sonra dokunmayın bana
napaysın kaçak unutun bizi iyice bayramdan sonra tam geliceksin değil mi ?Selam kizlar
Insallah herkesler iyidir.
Ozledim hepinizi
Cok gecmis olsun. Neydiki virus canim ya uzuldum.
kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..bence tatlı ideal yeterli gibi birde uğraşıp bebek çekimi yapmışsın daha ne olsun dimiii :)
minikpanda kayıp bilmiyorum bende sen niye kadro dışı kaldın anlamadım
güzünüz aydın canım evinizin rahatlığında daha çok dinlenir iyileşirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?