- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
nursenaaaaa.. hoşgeldinn..çok sevindim canım, istiyodun dimi öyle hatırlıyorum.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..günaydınnn hayırlı günler arkadaşlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşşallahhhh
beni soracak olursanızz 40 yaşında 3, cocuğuma 6 haftalık hamiş bir anneyimmm Allah hayırlısıyla doğurmak nasip eder çocuk için uğrşam arkadaşlarımada tez zamnada nasip eder inş
umursamamak değil aslında ramazan dolayısıylada insanlar yoğun zaten sahur durumları yüzünden aygın baygın herkes sen zayıflama adına ne yapıyorsan yazmaktan vazgeçmemelisin cuma tablomuza girmişmiydin ?kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..
günaydınnn hayırlı günler arkadaşlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşşallahhhh
beni soracak olursanızz 40 yaşında 3, cocuğuma 6 haftalık hamiş bir anneyimmm Allah hayırlısıyla doğurmak nasip eder çocuk için uğrşam arkadaşlarımada tez zamnada nasip eder inş
Günaydın kızlar başım çok kalabalık, giremiyorum ama devam diyete
iftardan sonra spor yapanlara imreniyorum fakat, bende öyle bir güç yok zanedersemben iftardan sonra bişey yemiyorum. yerine bol bol su içiyorum.
canim istemiyo.
çok yoruluyorum erkenden uykum geliyo.
10-11 civari uyku sonra sahur.. hep kahvaltılık şeyler yiyoruz.;
iftardan sora spor yapıyorum.
mekik... dans derken. ip atlamayi da gecicem.
bende uykusuzum uykum yetmiyo.iftardan sonra spor yapanlara imreniyorum fakat, bende öyle bir güç yok zanedersem
bende dün erken yatıcam dedim fakat yine saat gece 2: 30 da uyudum bugün yine uykusuzum
Allah tamamına erdirsingünaydınnn hayırlı günler arkadaşlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşşallahhhh
nursenaaaaa.. hoşgeldinn..çok sevindim canım, istiyodun dimi öyle hatırlıyorum.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
umursamamak değil aslında ramazan dolayısıylada insanlar yoğun zaten sahur durumları yüzünden aygın baygın herkes sen zayıflama adına ne yapıyorsan yazmaktan vazgeçmemelisin cuma tablomuza girmişmiydin ?
gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağınıza alın miniğinizi :)
başın kalabalık olmasına rağmen kendin için, incelebilmek için, sağlıklı beslenebiliyorsan bravoo
işten dolayımı yoğunsum yoksa ev durumları misafir filan mı ?
çok tesekkür ederim ilolu kaldığım içindikkat etmeye ekmek yememye calışıyorum iftar sonrası yuruyuş yapıyorumhayırlısı olur inşalahMerhaba sevgili bağyanlar
nursena Allah hayırlı evlat etsin
@orkidekaramel ramazanda pek gelen olmuyo. Sen gelipte kimse benimle konusmuyo diye tribe girme kendine yakın hissettiğin kişiye yürüolmadı diğerine olmadı diğerine kilo verme sürecinde motivasyon çok önemli. O da burada fazlasıyla var.
napaysın kaçak unutun bizi iyice bayramdan sonra tam geliceksin değil mi ?
Merhaba sevgili bağyanlar
@orkidekaramel ramazanda pek gelen olmuyo. Sen gelipte kimse benimle konusmuyo diye tribe girme kendine yakın hissettiğin kişiye yürüolmadı diğerine olmadı diğerine kilo verme sürecinde motivasyon çok önemli. O da burada fazlasıyla var.
Bi de cok hareket edibce kilo veriliy:) yediğin az yaktigin cok olacak felsefemiz bu :)ramazan diyeti
sahurda az iftarda az yiyin. bölece kilo verirsinnnn
benim yakin hissettiğim minikpandaydi o fovarimdi.Merhaba sevgili bağyanlar
kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..
Hoşgeldin Bonus um..bende giremedim kaç gündür,diş problemi yaşıyorum..kafami duvarlara vurasım geliyor ağrıdan.tedaviye basliyacaz bakalim bugün.. diyete gelince hiç şansın yok,ben bu birkac gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemedim ağrıdanAferin siz ben yokken çok güzel aktifmişsiniz haa her sayfa menülerle dolu doluböyle yaparsanız ben bocaladım öı sizden nasıl destek alıcam?
Tgcervanne0133 ne alemdesin sanırım beni yenebilirsin bu hafta inş olmazda belki yani biraz kesin gibide sanki
Hoşgeldin Bonus um..bende giremedim kaç gündür,diş problemi yaşıyorum..kafami duvarlara vurasım geliyor ağrıdan.tedaviye basliyacaz bakalim bugün.. diyete gelince hiç şansın yok,ben bu birkac gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemedim ağrıdancuma günü kaybolma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?