Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursenaaaaa.. hoşgeldinn..çok sevindim canım, istiyodun dimi öyle hatırlıyorum.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..
umursamamak değil aslında ramazan dolayısıylada insanlar yoğun zaten sahur durumları yüzünden aygın baygın herkes sen zayıflama adına ne yapıyorsan yazmaktan vazgeçmemelisin cuma tablomuza girmişmiydin ?

gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağınıza alın miniğinizi :)

Günaydın kızlar başım çok kalabalık, giremiyorum ama devam diyete

başın kalabalık olmasına rağmen kendin için, incelebilmek için, sağlıklı beslenebiliyorsan bravoo

işten dolayımı yoğunsum yoksa ev durumları misafir filan mı ?

iftardan sonra spor yapanlara imreniyorum fakat, bende öyle bir güç yok zanedersem

bende dün erken yatıcam dedim fakat yine saat gece 2: 30 da uyudum bugün yine uykusuzum

iftardan sonra spor yapanlara imreniyorum fakat, bende öyle bir güç yok zanedersem

bende dün erken yatıcam dedim fakat yine saat gece 2: 30 da uyudum bugün yine uykusuzum
bende uykusuzum uykum yetmiyo.
halsiz yorgun bitkin hissediyorum tükenmişlik sendromu yaşiyorum galiba.
demirim hiç kalmadi o haliyle erken uyuyorum.
bebegime babasina biraktim. o bakiyo.;
bide çalışıyorum sürekli masabaşindayim.
çikip merdivenlere çikiyorum. devamli yapıyorum sonuç yok
herşeyi deniyorum gitmiyo yaa.

dün geç geldim eve menü yazamadım

sahur: 1 kase yulaflı - muzlu cevizli kahvaltılık gevrek

iftar: yarım kase çorba - 1 tabak hünkar beğendi - salata - 1 kase sütlaç ( misafirlikteydim)

spor yapamadım iki gündür , çok uykusuzum bu da etkiliyor kilomu

Allah tamamına erdirsin

nursenaaaaa.. hoşgeldinn..çok sevindim canım, istiyodun dimi öyle hatırlıyorum.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

çok tesekkür ederim ilolu kaldığım içindikkat etmeye ekmek yememye calışıyorum iftar sonrası yuruyuş yapıyorumhayırlısı olur inşalah

napaysın kaçak unutun bizi iyice bayramdan sonra tam geliceksin değil mi ?

Insallah canim ama sporsuz saglik problemi aldi basini gitti bunada sukur canim bolca ilac iciyorum :) kilom sabit kalmadi tabiki Bonusu bekliyorum tartida :))

Cok guzel aciklamisin :)

benim yakin hissettiğim minikpandaydi o fovarimdi. herkesin favorisiydi :) şimdi takip ettiğime göre bengisu... bide frida:)
şu an fridayi kendime yakin hissettim:)
diğerlerede bakiyorum sen de olabilirsin:)

kimse umursamiyo ya. bişey diyorum tınlamiyo bende eh artık dedim çiktim... kadrodişi kaldim..

Orkide umursamıyo tınlamıyo ne demek?
Kaç gün burda kaldın muhabbetin dibine vurdun ki tınlanmadığını düşündün?

Sen gelmediğinde biz desek bizi tınlamadı umursamadı diye hoşuna gider mi?

Nisan güzel demiş kime yakın hissediyosan onunla konuş diye. Bazen yetişemiyoruz ya da araya bişey giriyo cevap vermediğimiz de oluyo birbirimize. Bu kasti bişey değil kişisel bişeyde değil.

Minikpanda 4.takımda istersen ordan takip edebilirsin.

İstediğin zaman gel yaz paylaş grup herkesin.

Gelemedim kusura bakmayın.

Yoğun ve kötü bikaç günüm oldu.
Diyetime yansıdı.
Önce bir miktar diyetimi bozdum sonra da midemi bozdum.

Bozdukça iyice moralim bozuldu gelip nr yazacağımıda bilemedim. Ancak kafamı toparladım.
Devam ediyorum.

İnş bu sıkışmalar bir gün geçicek biticek.

Hoşgeldin Bonus um..bende giremedim kaç gündür,diş problemi yaşıyorum..kafami duvarlara vurasım geliyor ağrıdan.tedaviye basliyacaz bakalim bugün.. diyete gelince hiç şansın yok,ben bu birkac gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemedim ağrıdan cuma günü kaybolma

Şansım yok mu çok komiksin son günlerde herşeyi yaparım inşallah yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…