Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende takimlara katılamiyorum.
en son bi takıma katıldım kaç bilmiyorum kendime güvenemiyorum
burda okuyorum takip ediyorum.

Bugün kuru pilav yapıcam inş pilavdan fazla yemem. Bende diyodum ki bu Bonus kaç gündür gelmiyo inş düşündüğüm şeyi yapmamistir hani cocuklar odada sessiz kaldiginda annelik icgudusuyle yaramazlik yaptigini anlariz ya iste o hesap hiç yakistiramadim sana neyse geçmiş geçmişte kaldı bugün yarın protein ağırlıklı beslen fazlaliklari atarsın inş
@orkidekaramel Bengisu ve firidayla bi çay içip birbirinizi tanıyın işte ben de katılırım aranıza
Ayyyyyy yemek yiyemiyorum kafayı yiyorum manyadım yine. Yemek yiyemeyince mutsuz oluyorum.

Hem döver hem seversin yani :)
Hayatın merkezine koymuşum bu durumu doğru değil ama öyle oluyor malesef.
İlk diyet etkileniyo umutsuzluklarda.
Çünkü diyeti çabayla olduğu kadar umutlada ilerliyor.

Salı

Sahur
5 hurma 1 kupa süt

İftar
2 kaşık çorba
Yarımdan fazla ızgara uskumru
1 dilim hazır
tavuk
Salata
Ananas kompostosu suyundan

11 gibi sütlü tatlı

Su 1.5 litre sahurdada biraz içmiştim

40+40=80 dk tempolu yürüyüş

olr gel şekersiz kahve içelim

ben daha önce kaç tane diyet denedim şok diyet bile. greyfurt diyeti bile yaptım hepsi sonuç kötü..
önceden diyetcenter diye siteye katılmışlığım vardir:)

Çeşitli diyetlere çok takılma. Ya az az ara öğünlü yada dolu dolu 2 öğünlü besleniceksin.
Yiyeceklerden kısmak yerine aslında daha çok çeşitli yemek gerekiyor diyetler.

ben daha önce kaç tane diyet denedim şok diyet bile. greyfurt diyeti bile yaptım hepsi sonuç kötü..
önceden diyetcenter diye siteye katılmışlığım vardir:)
Şok diyet falan hikaye canim onlar..az az sık sık besleneceksin..ciss ürünlere dokunmayacaksın.. sporunu yapacaksın,oldukça haraket edeceksin..suyunu içeceksin,belirli bi saatten sonra yemek yemeyeceksin bak nasıl gidiyo kilolar..hemde kalıcı..biz az az kalıcı kilolar veriyoruz,önemli olan kalıcılık ve sağlıklı zayıflamak.. kararını ver,iradeni topla,biz destek için burdayiz zaten..hadi hayırlısı olsun

Ah minikpanda ahh..bıraktın gittin bizi..üzüldüm ben kendi adıma..

teşekkür ederim.
ben çok yiyenlerdenim..
iradeli olmaya çalışıyorum.
iftarda az yiyorum artık. karnimi iyice doymadan birakiyorum. hareket ediyorum sürekli ama hizli gitmesini istiyorum gitmiyo.
sonra 1,5 yaşindaki kızımın peşine takılıyorum.
maşallah hiç durmuyor
bide emziriyorum o yüzden gitmiyo açikçasi emziren annelere imreniyorum.

Düzenli menülerini yaz canim buraya,yanlışlarını konuşup düzeltelim.. emzirmek aciktiriyor muhtemelen seni,ama açıkdikca keşke yemeğe,tatlıya değil suya sarılsan..inan sütün de artar,kilolarda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…