ya bende takimlara katılamiyorum.
Orkide umursamıyo tınlamıyo ne demek?
Kaç gün burda kaldın muhabbetin dibine vurdun ki tınlanmadığını düşündün?
Sen gelmediğinde biz desek bizi tınlamadı umursamadı diye hoşuna gider mi?
Nisan güzel demiş kime yakın hissediyosan onunla konuş diye. Bazen yetişemiyoruz ya da araya bişey giriyo cevap vermediğimiz de oluyo birbirimize. Bu kasti bişey değil kişisel bişeyde değil.
Minikpanda 4.takımda istersen ordan takip edebilirsin.
İstediğin zaman gel yaz paylaş grup herkesin.
Bugün kuru pilav yapıcam inş pilavdan fazla yemem. Bende diyodum ki buBonus kaç gündür gelmiyo inş düşündüğüm şeyi yapmamistir hani cocuklar odada sessiz kaldiginda annelik icgudusuyle yaramazlik yaptigini anlariz ya iste o hesap hiç yakistiramadim sana neyse geçmiş geçmişte kaldı bugün yarın protein ağırlıklı beslen fazlaliklari atarsın inş
@orkidekaramel Bengisu ve firidayla bi çay içip birbirinizi tanıyın işteben de katılırım aranıza
Ayyyyyy yemek yiyemiyorum kafayı yiyorum manyadım yine. Yemek yiyemeyince mutsuz oluyorum.
ya bende takimlara katılamiyorum.
en son bi takıma katıldım kaç bilmiyorum kendime güvenemiyorum
burda okuyorum takip ediyorum.
olr gel şekersiz kahve içelimBugün kuru pilav yapıcam inş pilavdan fazla yemem. Bende diyodum ki buBonus kaç gündür gelmiyo inş düşündüğüm şeyi yapmamistir hani cocuklar odada sessiz kaldiginda annelik icgudusuyle yaramazlik yaptigini anlariz ya iste o hesap hiç yakistiramadim sana neyse geçmiş geçmişte kaldı bugün yarın protein ağırlıklı beslen fazlaliklari atarsın inş
@orkidekaramel Bengisu ve firidayla bi çay içip birbirinizi tanıyın işteben de katılırım aranıza
Ayyyyyy yemek yiyemiyorum kafayı yiyorum manyadım yine. Yemek yiyemeyince mutsuz oluyorum.
ben daha önce kaç tane diyet denedim şok diyet bile. greyfurt diyeti bile yaptım hepsi sonuç kötü..Zor tabi takımlar yarışmada bende fazlasıyla geriliyorum iyice kötü oluyorum.
ben daha önce kaç tane diyet denedim şok diyet bile. greyfurt diyeti bile yaptım hepsi sonuç kötü..
önceden diyetcenter diye siteye katılmışlığım vardir:)
Zor tabi takımlar yarışmada bende fazlasıyla geriliyorum iyice kötü oluyorum.
şu an ramazandayiz iftardan sora bişey yemiyorum canim istemiyo.
Çeşitli diyetlere çok takılma. Ya az az ara öğünlü yada dolu dolu 2 öğünlü besleniceksin.
Yiyeceklerden kısmak yerine aslında daha çok çeşitli yemek gerekiyor diyetler.
Şok diyet falan hikaye canim onlar..az az sık sık besleneceksin..ciss ürünlere dokunmayacaksın.. sporunu yapacaksın,oldukça haraket edeceksin..suyunu içeceksin,belirli bi saatten sonra yemek yemeyeceksin bak nasıl gidiyo kilolar..hemde kalıcı..biz az az kalıcı kilolar veriyoruz,önemli olan kalıcılık ve sağlıklı zayıflamak.. kararını ver,iradeni topla,biz destek için burdayiz zaten..hadi hayırlısı olsunben daha önce kaç tane diyet denedim şok diyet bile. greyfurt diyeti bile yaptım hepsi sonuç kötü..
önceden diyetcenter diye siteye katılmışlığım vardir:)
Merhaba canim..buyur gel tabi..taniyalim seniMerhaba ben de katılabilir miyim <3
Ah minikpanda ahh..bıraktın gittin bizi..üzüldüm ben kendi adıma..Kızlar ben geldim aranızda yarışma yapmak isteyen var mı temmuz başına kadar 84 80 arası olmak istiyorum böyle dişli rakip lazım bana azim edeyim daha çok
Güncel kilo 93 jsixiss gene aldık
Ramazan gelir hoş gelir Dilo Dilo kilolar
teşekkür ederim.Şok diyet falan hikaye canim onlar..az az sık sık besleneceksin..ciss ürünlere dokunmayacaksın.. sporunu yapacaksın,oldukça haraket edeceksin..suyunu içeceksin,belirli bi saatten sonra yemek yemeyeceksin bak nasıl gidiyo kilolar..hemde kalıcı..biz az az kalıcı kilolar veriyoruz,önemli olan kalıcılık ve sağlıklı zayıflamak.. kararını ver,iradeni topla,biz destek için burdayiz zaten..hadi hayırlısı olsun
Ah minikpanda ahh..bıraktın gittin bizi..üzüldüm ben kendi adıma..
Düzenli menülerini yaz canim buraya,yanlışlarını konuşup düzeltelim.. emzirmek aciktiriyor muhtemelen seni,ama açıkdikca keşke yemeğe,tatlıya değil suya sarılsan..inan sütün de artar,kilolarda giderteşekkür ederim.
ben çok yiyenlerdenim..
iradeli olmaya çalışıyorum.
iftarda az yiyorum artık. karnimi iyice doymadan birakiyorum. hareket ediyorum sürekli ama hizli gitmesini istiyorum gitmiyo.
sonra 1,5 yaşindaki kızımın peşine takılıyorum.
maşallah hiç durmuyor
bide emziriyorum o yüzden gitmiyo açikçasi emziren annelere imreniyorum.
Seni 4. Takımda görmüşler,biz oyle duydukBırakmadım ki bırakır mıyım sizi ramazan geldi ben iptal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?